- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
- Konu Sahibi Canansever
-
Vallaha bunlar çeşitli fanteziler işte. İki kişi de yaptığının sorumluluğunu taşıdığı sürece analmış oralmış, misyonermiş bana çok dert değil de beni tiksindiren sözüm ona bakire kalıp da böyle haltların yenmesi.Bir erkeğe neden orası cazip gelir ki,ilerisinde b.k varlığının olması tiksindirmez mi Onları?
Ya arkadaş 3 yıllık üyesin hala mı alıntı yapmayı öğrenemedin? Doğru düzgün yaz Allah aşkına ya.Bana gore herşeyi tam anlatmıyor bu biri başkası sankim
nişanlısı değil herhalde demek istemiş..
He ben de aynısını dedim.Vallaha bunlar çeşitli fanteziler işte. İki kişi de yaptığının sorumluluğunu taşıdığı sürece analmış oralmış, misyonermiş bana çok dert değil de beni tiksindiren sözüm ona bakire kalıp da böyle haltların yenmesi.
O zaman işler karışık
Ne hayatlar var
9 sayfa geçmiş mesajın üzerinden..Adamın pipisi uzunsa bir taraftan girip diğer tarafatan çıkarak bozulmuş olabilir. Agız burun nasıl östaki borusuyla bağlı birbirine bu ikisi de bi şekilde bağlı işte. Bilimsel kesin bilgi, yayalım...
Adamın pipisi uzunsa bir taraftan girip diğer tarafatan çıkarak bozulmuş olabilir. Agız burun nasıl östaki borusuyla bağlı birbirine bu ikisi de bi şekilde bağlı işte. Bilimsel kesin bilgi, yayalım...
Yav nişanlısını mı aldatıyormuş, anlamadım ben.İşin ilginç tarafı doğru düzgün sevişemeyecek kadar korkak ama nişanlısını aldatabilecek kadar cesur. Anlamadım ben bişey.
Kizlik zarı bozulmamistir ama gelen kan ilerde altına scabileceginin göstergesidirKızlar arkadaşm nişanlı 8 aylık bunlar ters ilişkide bulunmuşlar ama kalkınca 1 damla kan gelmiş kızlık bozulmuş mudur diyor
Aa nişanlısı değil miymiş yaptığı adam? İşler hızla karışıyor.İşin ilginç tarafı doğru düzgün sevişemeyecek kadar korkak ama nişanlısını aldatabilecek kadar cesur. Anlamadım ben bişey.
Yav nişanlısını mı aldatıyormuş, anlamadım ben.
Aa nişanlısı değil miymiş yaptığı adam? İşler hızla karışıyor.
İşin ilginç tarafı doğru düzgün sevişemeyecek kadar korkak ama nişanlısını aldatabilecek kadar cesur. Anlamadım ben bişey.
İlginç.Valla arkadaşın japoncasından anladığımız kadarıyla öyle. Ama emin de olamiyoruz ki.
İlginç.
O zaman nişanlısını aldatacak kadar birinden etkilenip birlikte olmak istemiş ama bakire olduğu için anal yapmak zorunda kalmış diye anlıyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?