Kızlar acil acil acillll

Bir daha size konu açarsa ben kendime eş, çocuğuma kendi evladı gibi davranacak birini arıyorum. Ciddi beraberlik istiyorum der ortaya laf koyarsınız. Adamın lafları ve davranışları tuhaf geldi. İyi niyetli olsa da neden yazışıyor sizinle sürekli. Çay içmeyi kendisi teklif etmiş. Sürekli yazmış. Sonra abi tavırları. Size illa o gece ayrıldığınızı hatırlatması mı gerekirdi?
Bir de bak evime geldin, erkeğin evine gidilmez diye size öğüt vermeye kalkışmasın?

Bir de ben ayrılmış biri olabilirim ama bunu bana sanki bir eksiklikmiş gibi tekrar tekrar hatırlatmayacak, beni iyi ve değerli hissettirecek, destek olacak birini istiyorum. Onun için iyice insanları tanımaya çalışıyorum demeniz lazım. Eve gitme olayında dedikleri gibi size sanki bir etiket yapıştırmış gibi. Bir de bu kadar akıl veren şahıs gerçekten size değer veriyor ve kullanma planları yoksa bakalım, ailesine sizi nasıl tanıtacak? Yarın bir gün ailem boşanmış birini istemiyor demeden sizinle evlilik planları yapabilecek mi? Eğer bir şekilde bu adamla konuşursanız ve ilerisini düşünüyorsanız, bunları net olarak sorabilmeniz ve cevabını alabilmeniz gerekiyor. Fazla samimi davranmayın. Gayet ciddi, mesafeli ve ona göre ağır davranın bakalım.

Şimdi buraya konu açmanız sizin de adama karşı boş olmadığınızı gösteriyor.
Adamın düşencelerini, dugularını öğrendiniz diyelim, hadi adam size açıldı, bir şeyler yaşamaya da başlandı, önceki evlilikten gelen bir güvensizlik probleminiz var. Bu tür bir problem demek ilişkide sürekli bir tedirginlik yaşamak demektir. Yani bunu düşünmüşsünüzdür elbette.

Aynı zamanda sınava hazırlanmak için de işten ayrılmışsınız, neden bu toplara girip hem aklınızı hem zamanınızı harcayasınız ki?

Sizin baska adaydan uzun uzadiya bahsetmeniz yanlis olmus
Onun da ahlak dersi vermesi
Cinsellik icin sahsen ben oyle dusunmuyorum. Hoslandigim istedigim adamla birlikte olabilirim. 16 yasinda degilim neticede yetiskin kendini bilen bir kadinim. Onemli olan karsilikli istekler. Oyle “baskasinin evine gidersen senle yatarlar” turunden demecler vermesi daha cok Anadolu comari oldugunu gosterir,duzgun oldugunu degil. Zira zaten duzgun bir erkek bu konulara girmez.

Adam flörtünüz gibi duruyor ama başka flörtünüzde var gibi duruyor.Anlamadım.

Sadece tek biriyle görüşüyorum. Adam bu gidişle giderse zaten benden de gidici şimdilik bi durum yok. Diğer kişi sadece birinin benden hoşlandığına dair aldığı duyum üzerne flört dediğimiz kişinin sormasıydı. Birisi vardı ilgileniyordu seninle noldu o diye yani. Ona binaen kendince bana tavsiye veriyordu. Kafam biraz karışıktı. Biraz bende hoşlantı olduğu için kafamı toparlayamıyordum. Sağolsun bazı arkadaşlar nokta atışı yorum yaptılar netlik kazandı duygulara kapılmak için çok tehlikeli bi durum.

Ilgilendiginiz birine neden diğer erkekten bahsettiniz ve olabilir belki gibi cumleler kurdunuz ki. Olacağı varsada olmaz gibi şu saatten sonra

Bence flört dediğiniz insan size yem atmş gibi duruyor tabiri caizse.duyumunun haklılığını sorgulamış

Hemcinslerimin %90'ı boşanan kadınları kolay görür diyen bir adam o %90'a dahildir ve asla iyi niyetli değildir. Ne alaka çünkü elin adamı size neyin dersini veriyor siz neden buna çanak tutuyorsunuz anlamadım.

Testide ne varsa içinde onu sızdırır çok doğru diyorsunuz dünkü bir akıl karışması ama şimdi netim yani

Birilerini tanımaya çalışırken diğerlerini batırmayın
Aranızda hoşlantı olan bir adama neden ilgilendiğiniz başkasını anlatıyorsunuz, bundan sonra bu kişi ile dikiş tutmaz bilesiniz, aynı şeyi adam yapsa siz güvenir misiniz

Testide ne varsa içinde onu sızdırır çok doğru diyorsunuz dünkü bir akıl karışması ama şimdi netim yani
Hiç riske girmeyin güzel bi yoldasınız kariyeriniz adına çok da gençsiniz bence kariyerinize odaklanın şu süreçte. İnanın doğru kişi size gelip böyle şeyler söylemez. Sizin bi ayıbınız kusurunuz yok güzelce evlenmiş ayrılmışsınız eski yaşadıklarımızın lafını bile yapmaz. En kısa zamanda hem iş hem özel hayatınızda mutluluğu yakalarsınız umarım :)

Çok güzel olmuş

Bir an adam gay falan mı diye düşündüm ama fiziksel özelliklerinize iltifat etmesi de ilginç... Bilemedim yeterince net gelmedi bana, sizden mi bir adım bekliyor acaba?

Adamın evinde pat diye ne geziosunuz onu anlamadım:) Hayır sevgili değil bişey değil.. Neden evinde ver kitabı dersiniz valla aklım sarmadı..Pat diye evine gidince o da kendini üstte görmüş hemen ve akıl vermeye bile kalkışmış. Üstelik adama 35 yaşında biriyle görüştüğünü de söylüyorsun,ama adamın evine gidiyorsun.. Şimdi adam senin güvenilirliğini sorgulamadı mı? Sevgilisi varken benim eve neden geliyo,demek benle sevgili olsa başka adamların evinede gidecek diyecek..Valla ben sizi anlamadım,saççççma sapan bir olay örgüsü..Tamam evlenilecek adam arıosunuzda bu böyle aranmaz ki..

Yani şiddet ve aldatilma yüzünden boşansam bir daha uzuuunca bir süre kimseye yaklaşmaz tanışmak dahi istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…