Kızlar acil acil acillll

adamın cinsellıkle ılgılı bır hamlesı olmadıgı ıcın sanırım onun profosyonel çapkın oldugunu dusunuyorsunuz demek ıstedım
azıcık anadolu ınsanıyım dogalım vs dıyorsa sanırım takılmak ıcın ilgilenıyor olabilir ciddi düşünse size kullandıgı o kelimeleri ifade edemezdi bence.Siz kendinizi biraz agırdan alın derim .Böylelerine daha da ağır hareket etmek lazım.Oyle kıymetınız olur cunku.Bence birdaha oyle konusmasına müsade etmeyin hatta gerekirse haddini bildirin!!

Haklısın demeyeyim ama rakipleri olduğunu bilsin bana da net olsun sadece isteğim o

"Bence birdaha oyle konusmasına müsade etmeyin hatta gerekirse haddini bildirin!!" Bu konuda gereken cevabı güzelce verdiğime emin olabilirsiniz ben ayrıldım belki ama kimbilir kendisi kimlerden ayrıldı

Valla bi ateşe attık. Ama anlayacak bi yol bulamadım o an için. Eğer o niyetim olsa zaten kendi evim var şaka bi yana tabi ciddi sananlar demek öyle de bi niyetiniz var anlamasın da
bazı erkekler her hayatına girenle birliktelik yaşamak istemeyebiliyor
onlarda da cok esli olmak istemeyenler var

Ben kafamdakileri madde madde yaziyim. Sanirim oyle daha iyi ifade edecegim.
1. Anladigim kadariyla bu ney calan adamla gorusuyorsunuz ama henuz sevgili degilsiniz. Ben olsam disarida bir kac kez gorussek de sevgilim olmayan bu adamin evine gitmezdim. Disarida bulusup alirdim kitaplari.
2. Bosanmis kadinlara erkeklerin nasil baktigi ile ilgili soylemleri hosuma gitmedi. Sanki kendi dusunceleriymis gibi geldi bana.
3. Daha guzel seylerden bahsedebilirdi. Adamin muhabbeti can sıkıcı.
4. Bu adamla ilgili birsey hissediyormusun bilmiyorum bana benim pek hosuma gitmedi.
5. Bosanmis kadinlara erkekletin nasil baktigini ile ilgili nutuk atmasina gerek yoktu. Bosanmis olmani belirtmesi de hosuma gitmedi. Genel konusabilirdi. Yani erkeklerin kadinlara tavirlarindan bahsedebilirdi. Bosanmis kadinlar diye ozellikle belirtmesi hosuma gitmedi. Ben bu dusuncedeki adamla hicbir yola girmezdim. Onun da o anlattigi erkeklerden ne farki kaldi ki simdi? Insan insandir. Bosanmis evli diye ayirim yapmaya gerek var miydi? Sacmalamis.

Kafanız gerçekten karışık belli. Gereksiz detaylar vermişsiniz. Konuya odaklanamadım olayları anlamaya çalışmaktan. Biraz toparlasanız mı acaba. Hayırlısı olsun hakkınızda...
Aynen oyle. Ben bu detaylardan ziyade beyefendinin daha önce bir evlılıgı olmusmu kendisinin de cocugu varmı ve ayrılık sebepleri gibi seyler aradım ıcerıkte ama yok
Konu sahibi tabıkı hisleriniz kafanızdaki soru ısaretleri cok cok onemlı ama bu üstte belirtiğim seylerde cok onemlı olmalı sizin ıcın.

Doğru söze ne denir ki Etkilenmiş olabilirim ama buna devam etmemek için geçerli sebepler kesinlikle bunlar olmalı. Gerçekten çok doğru hani hissedebiliyorsun ama karışık olduğun içinde net düşünemiyorum bazı noktaları. Onunda her ne açıdan benden etkilendiği değil zaten , ilgilendiğim konu; ne yapmak istediği ve yaprkende neyi nasıl ifade ederken anlayabilirim bu karışıklıkta. Biraz daha sayenizde açık düşünebiliyorum şu an

İyi de aldatilmakla bu ergen muhabbetinin alakasi yok ki
Bosanmis kadin kolay lokmaymis oyle mi? Bende bosandim ama kimse bana bunu soylemeye cesaret edemedi ki tonla sevgilim oldu bosandiktan sonra
Bu adamdan uzak durun
Milana ben de buna takildim. Bosanmis kadin demesi cok itici. Bekar ( bosanmis) bir kadinin ozel yasantisi olmamali gibi bir bakis acisina sahip adam. Ona ne ki? Bir de ne curet ki baska birini arastirmaya kalkmis falan. Adam cok itici bence. O kadar konusulacak guzel konu varken boyle bir muhabbet acmasi da itici. Yok o adam kac yasinda falan diye sormalar...Adam resmen sinir bozucu bence.

Adam késinlikle ciddi bir ilişki peşinde degil sadece ağırdan alıyor. Siz diger beyefendiden bahsedince hayırdır biz neyiz ne yaşıyoruz.o kadar konuşup buluşuyoruz birbirimizi tanımaya çalışıyoruz zannediyordum. Yanılmışım demeliydi.ağırdan alıyor çünkü tecrübeli korkutmak istemiyor sizi biraz baglayıp güven verip sizi götürmek istiyor .taki sizin gibi hoş vakit geçirebileceği bir sevgili bulana kadar. Kırılmayın lütfen fikrim bu.

Aynen oyle , ergen bozuntusu bayik

Aşırı gereksiz detaylar var kafamı pek toplayamadım bazı gereksiz yerleri atlamak isterken kaçırdıklarım mı oldu.35 yaşındaki adam kim anlamadım.Bana o kişiyi sordu demişsiniz o kişi kim.Amaaan kafam yoruldu.Akademik kariyer yapıyorsunuz güzel yazı yazsanıza.Tezleri böyle hazırlamadınız inş

Bu adam seninle ılgılenıyor mu arkadasınmı ?

Birinden hoşlanırken neden başka bir erkekle görüşüyormuş gibi yapıyorsunuz üstelik görüşmediğiniz halde? Biraz basit bir imaj çizmiş bu tavrınız. Ben neyzen olanı da beğenmedim çok kafa açıyor alttan alta ağız arıyor boşanmış kadın falan diyerek.

Ben adamın boşanmış kadınsın ayağını denk al avlarlar seni gibisinden tavrını hiç beğenmedim. Boşanmış olduğunu sevgili olduktan sonra öğrenmedi ise, ona uygun gelmeyen biri ile görüşmesin yani nedir bu boşandın boşandın diye vurgulamak?

Ben sevmedim bu adamı. Boş boş erkeklerden korkutup kendine güven aşılamaya çalışan bir tip gibi geldi. Belki de evine gittin diye sana bu kadar hadsiz konuşmaya cesaret etti bilmiyorum. Hele 3.adamı hiç anlamadım.

Sen ne hissediyorsun ? İlk defa da görmemişsin ki. Bence bu zamana kadar ailesinin kabul edip etmeyeceğini konuşmanız gerekirdi. Nedir yani doludizgin Aşkın ortasında annem istemez mi diyecek adam? Açık açık sor bence. Dümdük.

Kocaman kadınsınız ergen gibi akıl vermesi bana çirkin geldi. Evine gittiniz diye hareketlerinizi basit algıladı bence. Rahatsız olurdum şu durumdan açıkçası. Çakallar varmış da erkekler şöyle böyleymiş de sanki biz bilmiyoruz. Ne haddine ki bunları sormak, eşelemek, akıl vermek.. Onun dışında bence ilgisi varsa da ölmüştür artık. Duruma göre ışık var demişsiniz diğer şahısla ilgili. Bu da biraz kendinizi basitleştirmek olmuş. Bakarız heheh gibi. Niyetini öğrenmek için yanlış hamle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…