• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acaba siyahi damat sorun mu ?

Hemen konuya giriyorum.Benim kız kardeşim 21 yaşında. Sınavlara hazırlanıyor bu çocukluğundan beri siyahi biriyle evlenicem diyordu tabi biz cidde pek almadik bundan 3 ay once kısa bir süreliğine annemle beraber aynı iş yerinde çalıştı. Orda afrikalı bir siyahiyle tanıştı 2 aydır görüşüyorlar tabi annem çok tepkili yabancı sana yakışmıyor gibi bir çok laf söylüyor babam bilmiyor ağzını yokluyoruz oda siyahiyleri sevmiyorum diyor ( norlmalde hic insan ayrimi yapmazlar )annem hergün vazgeç diyor kız kardeşime vazgeçmiyor annem hergün sinir krizine giriyor normalde kimseye bu kadar tepki vermez olmaz diyor kız kardeşim hayır o olucak diyor tepki veriyor her gece evde olucak mi olmayacak mi diye mahkeme oluyor .cocuk daha önce rusyada kalmış bunun ev arkadaşı suça bulaşmış o yüzden sınır dışı edildim demiş kız kardeşime yle ilgili olmadığını sadece ev arkadaşından dolayı o sınır dışı edilmiş tabi suç ne ne olmuş bilmiyoruz çocuk fransa ya gidicem diyor suanlik kız kardeşim için türkiyede çalışıyor okul bitince evlenir gideriz diyorlar .tabi ailem aşırı tepkili bende arada kaldım kim olduğunu bilmediğimiz biri korkuyoruz anneme en azından görüşmelerine musahade et diyoruz ilerde ALLAH bilir olur olmaz .Hayır diyor şimdi bitirsin zaman geçtikçe daha cok baglanacaklar falan filan ..sizce bu çok büyük sorun mu ? Yabancı olması yada siyahi olması ? Sizce annem haklı mı? Uzun oldu hakkinizi helal edin .

canım yaaa.... en büyük derdiniz... adamın ne olduğunu bilmemeniz... siyahi olmasını bilmeniz adam hakkında bildiğiniz tek gerçek ve somut bir durum....

tabii ki bu sitedeki çoğunluk kendi dilinden, ırkından ya da dininden insanlarla evli ya da sevgili ya da her neyse... ancak bak kaç kullanıcının sorunları var.... kimse beraber yaşamadan bilemez, tanıyamaz... ama kimsenin de bile bile lades dediğini zannetmiyorum...

o yüzden kardeşinizi siyahi olduğundan dolayı değil de adamın ne olduğu belirsiz olduğu için ikna etmeye çalışın ve inşallah bu konuda başiarılı olursunuz.

bu arada mutlaka para olarak kardeşinizin durumu varsa, adama para yedirmediğinden emin olun...

bu arada içime doğan adam bence ilişkiyi terk eden birinci kişi olacak :)...

Ben ırkçıyımdır. Açık ve net söylerim ırkçıyım. Fakat ırkçılığım TÜRK düşmanlarınadır. Onun dışında yok siyahisi, alevisi, sünnilisi, kürdü bilmem nesi banane yahu? Her bir dinden, ırktan, mezhepten arkadaşlarım var. Bal dök yala hepside şeker gibi insanlar ölünür, tapılır onlara.
Yüksek lisans yapan siyahi öğrenciler var allahım bu kadar mı tatlı olurlar.
Fikrime bakacak olursanız bence kardeşinizin üstüne h gitmeyin derim. Çok küçükmüş yaşasın gençliğini. Hemen evlilik olacak değil ya. Takılmayın siyahi olduğuna bir geçmişini inceleyin hani insanların ne olacağı belli olmuyor o açıdan.

Benimkisi beyazi hiç memnun değilim , belki kızkardeşin siyahiyle mutlu olur .
:KK70::KK70::KK70:allahda sizi güldürsün ..

Konuyla.alakasi yok ama zenci dendiğinde bi benim aklıma pipi gelmiyor zaaar ,
Adminler iki gün bani çakar simdi:KK70::KK8:

rengincen çok dini, kültürü açıdan sıkıntılı olur diye düşünüyorum.
kardeşiniz daha ünv okuyacak zaten daha bir sürü zaman var
muhtemelen siz hayır dedilçe daha da çekici geliyor bu adam

Kardesinizin cocuklugundan beri ben siyahi biriyle evlenecegim demesi de ayri enteresan.

Hemen konuya giriyorum.Benim kız kardeşim 21 yaşında. Sınavlara hazırlanıyor bu çocukluğundan beri siyahi biriyle evlenicem diyordu tabi biz cidde pek almadik bundan 3 ay once kısa bir süreliğine annemle beraber aynı iş yerinde çalıştı. Orda afrikalı bir siyahiyle tanıştı 2 aydır görüşüyorlar tabi annem çok tepkili yabancı sana yakışmıyor gibi bir çok laf söylüyor babam bilmiyor ağzını yokluyoruz oda siyahiyleri sevmiyorum diyor ( norlmalde hic insan ayrimi yapmazlar )annem hergün vazgeç diyor kız kardeşime vazgeçmiyor annem hergün sinir krizine giriyor normalde kimseye bu kadar tepki vermez olmaz diyor kız kardeşim hayır o olucak diyor tepki veriyor her gece evde olucak mi olmayacak mi diye mahkeme oluyor .cocuk daha önce rusyada kalmış bunun ev arkadaşı suça bulaşmış o yüzden sınır dışı edildim demiş kız kardeşime yle ilgili olmadığını sadece ev arkadaşından dolayı o sınır dışı edilmiş tabi suç ne ne olmuş bilmiyoruz çocuk fransa ya gidicem diyor suanlik kız kardeşim için türkiyede çalışıyor okul bitince evlenir gideriz diyorlar .tabi ailem aşırı tepkili bende arada kaldım kim olduğunu bilmediğimiz biri korkuyoruz anneme en azından görüşmelerine musahade et diyoruz ilerde ALLAH bilir olur olmaz .Hayır diyor şimdi bitirsin zaman geçtikçe daha cok baglanacaklar falan filan ..sizce bu çok büyük sorun mu ? Yabancı olması yada siyahi olması ? Sizce annem haklı mı? Uzun oldu hakkinizi helal edin .

canım benım esım esmer ve yapancı sıyahı degıl mısırlı.. ama yınede tavsıye edemem kultur yasamı farklı olacak anlasamayacaklar benım esım okumus kac tane avrupa ulkesınde bıle yasamıs ama kultur farkından dolayı ayrılmamız anlasamamamız cok oldu su an bebek var ama yınede ayrılabılırız.. ben evlendım duzgun yakısıklı guzel karakterı vs dedım ama daha onceden bır arkadasımında sıyahı takıntısı oldu hepsıde kullandı arkadasımı.. amacları farklı seylerdı ıslerı bıtınce ulkeyı terkettıler.. o yuzden anlamadan dınlemeden plan yapmasın cok pısman olabılır..

Aynı inançtan olmak önemli benim için. Doğru insan olması, güvenilir olması önemli. Suç meselesi şaibeli, araştırmanız gerekir.
Anneniz bu kadar ön yargılı olmasın, ten rengine göre insan olunmuyor.

binsanları kafana takmaz isen sorun olmuyor. ben şahsen asla umursamıyorum. evleneli 4 sene oluyor

Back
X