• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acaba siyahi damat sorun mu ?

Ayrıl diye baskı yapıldıkça ayrılacağı varsa da ayrılmaz diye düşünüyorum canım. Klasik işte, daha çok bağlanma meselesi. Hele ki o yaşlarda aşklar pek bir tutkulu oluyor, hayatının aşkı güya ayrılırsa ölür biter hepimiz bir türlüsünü yaşadık. Boğmayın bence kızı.
Siz çaktırmadan araştırmaya çalışın sicilini, kötü bir şey yoksa da şayet bırakın mutlu olsunlar.

Siyahi ve yabanci gectim turkle evlenince bile ne sorunlar cikiyor bence iyice arastirilmali ben o konuda rahattim esimden baskasiyla evlensem iyice arastirirdim

Hemen konuya giriyorum.Benim kız kardeşim 21 yaşında. Sınavlara hazırlanıyor bu çocukluğundan beri siyahi biriyle evlenicem diyordu tabi biz cidde pek almadik bundan 3 ay once kısa bir süreliğine annemle beraber aynı iş yerinde çalıştı. Orda afrikalı bir siyahiyle tanıştı 2 aydır görüşüyorlar tabi annem çok tepkili yabancı sana yakışmıyor gibi bir çok laf söylüyor babam bilmiyor ağzını yokluyoruz oda siyahiyleri sevmiyorum diyor ( norlmalde hic insan ayrimi yapmazlar )annem hergün vazgeç diyor kız kardeşime vazgeçmiyor annem hergün sinir krizine giriyor normalde kimseye bu kadar tepki vermez olmaz diyor kız kardeşim hayır o olucak diyor tepki veriyor her gece evde olucak mi olmayacak mi diye mahkeme oluyor .cocuk daha önce rusyada kalmış bunun ev arkadaşı suça bulaşmış o yüzden sınır dışı edildim demiş kız kardeşime yle ilgili olmadığını sadece ev arkadaşından dolayı o sınır dışı edilmiş tabi suç ne ne olmuş bilmiyoruz çocuk fransa ya gidicem diyor suanlik kız kardeşim için türkiyede çalışıyor okul bitince evlenir gideriz diyorlar .tabi ailem aşırı tepkili bende arada kaldım kim olduğunu bilmediğimiz biri korkuyoruz anneme en azından görüşmelerine musahade et diyoruz ilerde ALLAH bilir olur olmaz .Hayır diyor şimdi bitirsin zaman geçtikçe daha cok baglanacaklar falan filan ..sizce bu çok büyük sorun mu ? Yabancı olması yada siyahi olması ? Sizce annem haklı mı? Uzun oldu hakkinizi helal edin .

Bence sorun siyahi olması değil de sınır dışı edilmiş falan filan güvenmiyordur anneniz. Bide kim kızını fransaya göndermek isterki

Siyahi olması yabancı olması sorun deilde heralde bende güvenemezdim 2 ay tanıyor daha. Sınır dışı edilmesi kafa karıştırıyor yalan söylemediğini bilemeyiz.

Hemen konuya giriyorum.Benim kız kardeşim 21 yaşında. Sınavlara hazırlanıyor bu çocukluğundan beri siyahi biriyle evlenicem diyordu tabi biz cidde pek almadik bundan 3 ay once kısa bir süreliğine annemle beraber aynı iş yerinde çalıştı. Orda afrikalı bir siyahiyle tanıştı 2 aydır görüşüyorlar tabi annem çok tepkili yabancı sana yakışmıyor gibi bir çok laf söylüyor babam bilmiyor ağzını yokluyoruz oda siyahiyleri sevmiyorum diyor ( norlmalde hic insan ayrimi yapmazlar )annem hergün vazgeç diyor kız kardeşime vazgeçmiyor annem hergün sinir krizine giriyor normalde kimseye bu kadar tepki vermez olmaz diyor kız kardeşim hayır o olucak diyor tepki veriyor her gece evde olucak mi olmayacak mi diye mahkeme oluyor .cocuk daha önce rusyada kalmış bunun ev arkadaşı suça bulaşmış o yüzden sınır dışı edildim demiş kız kardeşime yle ilgili olmadığını sadece ev arkadaşından dolayı o sınır dışı edilmiş tabi suç ne ne olmuş bilmiyoruz çocuk fransa ya gidicem diyor suanlik kız kardeşim için türkiyede çalışıyor okul bitince evlenir gideriz diyorlar .tabi ailem aşırı tepkili bende arada kaldım kim olduğunu bilmediğimiz biri korkuyoruz anneme en azından görüşmelerine musahade et diyoruz ilerde ALLAH bilir olur olmaz .Hayır diyor şimdi bitirsin zaman geçtikçe daha cok baglanacaklar falan filan ..sizce bu çok büyük sorun mu ? Yabancı olması yada siyahi olması ? Sizce annem haklı mı? Uzun oldu hakkinizi helal edin .
Siyahi beyazi onemli degil ama.
Acikcasi ben suphelendim..
Yani cocugu iyi arastirmaniz lazim..
Kimdir necidir??
Acikcasi onyargili olmayayim ama..
Buralarda encok suc isleyenler afrikalilar uzulerek soyluyorum..
Bana biraz bu cocugun biseyler karistiriyor gibi geldi..
Valla arastirin..
Bide bakmissiniz kardesiniz bu cocukla kacmis..
Bir daha da bulmazssiniz..
Bence ustune fazla gitmeden bu cocugu arastirin..
Simdiki genclerin isleri belli olmuyor..

İnsanları anlamıyorum.
Siyahi yada beyaz olsa ne olacak hepimizi Allah yarattı.
Siyahileri sevmiyorum demek ırkçılık yapmak demektir.
Şunu da söyleyeyim, siyahi olur ama ahlaklı, saygılı, on numara adam olup, karısını el üstünde tutar.
Beyaz olur ama ahlaksız, saygısız olur, karısına hayatı zehir eder.

Yani demem o ki ; insanları dış görünüşe göre ayırmayın, yargılamayın.

Bu arada konunu sonuna kadar okumadım. Ama her kim olursa olsun tam emin olmadan kız verilmez.

Şimdi siyahı olması mı sorun yoksa bi suça bulaşmış olması mı? Hangisini soruyorsunuz? 2 aydır birbirlerini tanımayla evlilik için çok erken değil mi? Sonuç olarak kararı yine kendisi vermeli baskı daha çok istek uyandırır

Irk ayrımından ziyade suçu neymis o önemli.. çunku yabanci ulkede kadin ticareti ve uyusturucu cok olur haberlerde goruyoruz.. beyaz olup Alman veya Yunan olsaydi annen ne diyecekti acaba bence sorun siyah olmasi degildir.. ve inan anneler hisseder bence de uzak dursun.. yada gbt yaptirin tanidik bulursaniz..

Irk ayrımı yapılması beni çok üzdü.
Ayrıca kimle evleneceği kız kardeşinizin hükmüdür ve kimseyi ilgilendirmez.
Burda asıl sorun nasıl biri olduğudur.
Zira Türk erkekleri de çok iyi oyuncudur ama dikkatli olmak lazım herkese karşı.

İnsan ayırmak değil de, mezhep farkı , kültür farkı ,din farkı çok büyük sorunlar ... Şimdi olmasa da ileride çok sorun yaşar .
Daha 21 yaşında .30 yaşından önce evlenme, 30 yaşını da bir gün geçirme :) (ben 22 yaşında evlendim :( )

kardeşinin çocukluğundan beri siyahi biri ile evlenicem deyip annenin iş yerinde zenci bi adamla tanışıp sevgili olması... ilginç. 26 yaşındayım sadece sokaklarda gördüm yani daha önce tanışma fırsatım olmadı hiç hani bunu küçüklükten isteyip de şak diye karşısına çıkması...

tabi önce insan.

valla Allah'ın yarattığı renge itiraz etmek bizim lüksümüzde değil. bence sorun olmaz. amaaaaa kardeşin takıntılı olduğu için evlenebilir mi sence?? yani sırf siyahi diye falan. kaldı ki kültür farkı önemli. aynı ülkenin farklı şehirlerinde yetişmişler sorun yaşarken onlar için daha da zor olabilir. üzerine gitmeden bekleyin. tanı falan deyin.

Kardesin aklini basina devsirsin. Siyahidir ama efendidir bilirsin olur da. Hem suca bulasmis vs supheli.

Irk ayrımı yapılması hiç hoş değil,kimse kimseden üstün değil,koca koca insanlara bu tutumu hiç yakıştıramıyorum.
Geçmişi şaibeli ise zamana bırakın bence,ayırmak isterseniz sizin inadınıza daha çok bağlanacaktır.

Valla siyah beyaz sarı olmasından ziyade adamın nediğü belirsiz bence ona kafayı takın derim.
Her ne kadar arkadaşım falan dese de Suça bulaşan bir tip sonuçta sınırdışı edilmiş bunlar daha büyük sorun.

Back
X