• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acaba siyahi damat sorun mu ?

riri2134

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2016
989
464
43
32
Benim kız kardeşim 21 yaşında. Sınavlara hazırlanıyor bu çocukluğundan beri siyahi biriyle evlenicem diyordu tabi biz cidde pek almadik bundan 3 ay once kısa bir süreliğine annemle beraber aynı iş yerinde çalıştı. Orda afrikalı bir siyahiyle tanıştı 2 aydır görüşüyorlar tabi annem çok tepkili yabancı sana yakışmıyor gibi bir çok laf söylüyor babam bilmiyor ağzını yokluyoruz oda siyahiyleri sevmiyorum diyor ( norlmalde hic insan ayrimi yapmazlar )annem hergün vazgeç diyor kız kardeşime vazgeçmiyor annem hergün sinir krizine giriyor normalde kimseye bu kadar tepki vermez olmaz diyor kız kardeşim hayır o olucak diyor tepki veriyor her gece evde olucak mi olmayacak mi diye mahkeme oluyor .cocuk daha önce rusyada kalmış bunun ev arkadaşı suça bulaşmış o yüzden sınır dışı edildim demiş kız kardeşime yle ilgili olmadığını sadece ev arkadaşından dolayı o sınır dışı edilmiş tabi suç ne ne olmuş bilmiyoruz çocuk fransa ya gidicem diyor suanlik kız kardeşim için türkiyede çalışıyor okul bitince evlenir gideriz diyorlar .tabi ailem aşırı tepkili bende arada kaldım kim olduğunu bilmediğimiz biri korkuyoruz anneme en azından görüşmelerine musahade et diyoruz ilerde ALLAH bilir olur olmaz .Hayır diyor şimdi bitirsin zaman geçtikçe daha cok baglanacaklar falan filan ..sizce bu çok büyük sorun mu ? Yabancı olması yada siyahi olması ? Sizce annem haklı mı?

Uyruğu neyse orda bi gbt falan baktırsanız Türkiyeden öğrenme imkanı falan vardır belki. En azından bi suçu falan mı varmış öğrenmiş olursunuz belki öyle vazgeçer kardeşin. Zaten o da takıntıdan dolayı evlenmek istiyor o olmasa başkası olacakmış belli. Böyle şeyi de ilk defa duyuyorum..

kultur farkı zorlayabılır
bı sıcılıne baktırmak gerek nedır kımdır dıye

Çocuk çalışıyorsa izni vardır çalışmak için. İlla ki kaydı kuydu vardır baktıramazmısınız?

Bide zaten yaşı küçük ve deli çağı, çok üstelerseniz kaçar maçar daha kötü olur biraz sakin davransanız daha olumlu olur bence sizin açınızdan.

bence olmaz pişman etmesin inşallah rabbim ama pişman olur gibi

Biz
İşin zenci beyaz kısmı değil de Ev arkadaşınjn suça bulaşmasıyla ne alakası var? Öncelikle dürüst mü bi deşseniz bunu? Kardeşin pllyanna gibi takılıyor olmasın?
Bende öyle düşünüyorum gidip soracağım bir yer olsa gider sorarım .

Siyahi olmasi sorun degil ama suca bulasmis olmasi sorun. Oncelikle sicilinin temiz oldugundan emin olun. Ayrica Rus/Iskandinav/Siyahi&Turk birlikteliklerini sonuna kadar destekliyorum, cocuklari cok guzel oluyor :KK53: Onlarca Rus&Turk cift, iki tane Isvecli&Turk ve bir tane de Afrikali&Turk cift biliyorum; istisnasiz hepsinin cocuklari cok guzel.

Bence olay yaşında, 25 olunca istediğinle evlenebilirsiniz diyin, bakalım ne diyecek.Hem o da siz de daha iyi tanırsınız adamı, belki kendiliğinde olmayacağı vardır o vakte.

Çocuk çalışıyorsa izni vardır çalışmak için. İlla ki kaydı kuydu vardır baktıramazmısınız?

Bide zaten yaşı küçük ve deli çağı, çok üstelerseniz kaçar maçar daha kötü olur biraz sakin davransanız daha olumlu olur bence sizin açınızdan.
Annem tepki gösteriyor annemi hep uyarıyorum biliyorum annem tepki verince daha cok inada binicek ben hep anlayışlı davranmaya çalışıyorum evet bende ak istiyorum ama nasıl olucak bilmiyorum

Bence olay yaşında, 25 olunca istediğinle evlenebilirsiniz diyin, bakalım ne diyecek.Hem o da siz de daha iyi tanırsınız adamı, belki kendiliğinde olmayacağı vardır o vakte.
Sorun değil beklerim diyor çocuk kız kardeşim besyo sınavlarına girecek r 4 yıl unv.okuyacak inşallah oda bekliyecem diyormuş ailene anlat problem yaşama falan diyor çocuk anlayışlı ama çok bilmiyoruz

Back
X