Benim kız kardeşim 21 yaşında. Sınavlara hazırlanıyor bu çocukluğundan beri siyahi biriyle evlenicem diyordu tabi biz cidde pek almadik bundan 3 ay once kısa bir süreliğine annemle beraber aynı iş yerinde çalıştı. Orda afrikalı bir siyahiyle tanıştı 2 aydır görüşüyorlar tabi annem çok tepkili yabancı sana yakışmıyor gibi bir çok laf söylüyor babam bilmiyor ağzını yokluyoruz oda siyahiyleri sevmiyorum diyor ( norlmalde hic insan ayrimi yapmazlar )annem hergün vazgeç diyor kız kardeşime vazgeçmiyor annem hergün sinir krizine giriyor normalde kimseye bu kadar tepki vermez olmaz diyor kız kardeşim hayır o olucak diyor tepki veriyor her gece evde olucak mi olmayacak mi diye mahkeme oluyor .cocuk daha önce rusyada kalmış bunun ev arkadaşı suça bulaşmış o yüzden sınır dışı edildim demiş kız kardeşime yle ilgili olmadığını sadece ev arkadaşından dolayı o sınır dışı edilmiş tabi suç ne ne olmuş bilmiyoruz çocuk fransa ya gidicem diyor suanlik kız kardeşim için türkiyede çalışıyor okul bitince evlenir gideriz diyorlar .tabi ailem aşırı tepkili bende arada kaldım kim olduğunu bilmediğimiz biri korkuyoruz anneme en azından görüşmelerine musahade et diyoruz ilerde ALLAH bilir olur olmaz .Hayır diyor şimdi bitirsin zaman geçtikçe daha cok baglanacaklar falan filan ..sizce bu çok büyük sorun mu ? Yabancı olması yada siyahi olması ? Sizce annem haklı mı?