üzülme canım ama sevgilin başka kızlarla takılmayı sevdiğine göre ilgisi herhangi birine kolaylıkla kayabilir...o resim çekildiği kızlardan biri ona ilgi gösterse hemen senden ayrılacak gibi geldi bana. ona bu rahatlığı verme, senin elinin altında olduğunu düşünmesin. kararından da geri dönme. kimse vazgeçilmez değildir...
2 saatlik mesafe 2 ayda 1 görüşmek için çok kısa. her hafta bile buluşulunabilir en kötü 15 te bir. uzakta kalınca ilgisizlik kaçınılmaz oluyo malesef barışırsanız görüşme probleminizi çöüzn başka türlü düzelmez
haklısın canm bende evlenince de boyle olur diye ayrıldm zaten hatta sen evlenince de mi onla bunla resim cekinip beni aramiycan dedim sacmalama dedi bana anormal geliyo evlenince yapmak bende dedim ozaman sen ciddi değilsin 6 senelik iliskinde yapman normal ama evlenince anormal oylemi sktir dedim
canım ben öyle hata yaptım adam ne ara ne sorar şimdi eve geldiğinde iyiyiz ben tabi zıvanadan bazen çıkıyorum o yüzden evlenecek olursan bu adamla takmamalısın derim o kadar başka bir şey yapılmıyor ilk başlarda kafayı yedim ya artık beni aramıyormu bende aramıyorum barışırsan eğer kısasa kısas yap tatlım bu kadar basit başka hiç bir şey yapma
Bu konuda bencil ol yaptıkları hoş değil gururunu kırmış öyle konuşarak 6 yillik ilişki diye seni sorgulamaya hakki yok,kaldi ki kim olsa kıskanır, kizlarla ayni ortamda ohh sana bir mesaj bile yok,en kendine güvenen bile huylanir çok gördük böylelerini sende oyunu kuralina göre oyna,arkadaslarinla çık gez fotograflar paylaş sana zayifsin gözüyle bakıyor ve o kadar emin ki.bırak defolsun gitsin adam olsun önce seni elestirene kadar..
Bu konuda bencil ol yaptıkları hoş değil gururunu kırmış öyle konuşarak 6 yillik ilişki diye seni sorgulamaya hakki yok,kaldi ki kim olsa kıskanır, kizlarla ayni ortamda ohh sana bir mesaj bile yok,en kendine güvenen bile huylanir çok gördük böylelerini sende oyunu kuralina göre oyna,arkadaslarinla çık gez fotograflar paylaş sana zayifsin gözüyle bakıyor ve o kadar emin ki.bırak defolsun gitsin adam olsun önce seni elestirene kadar..
Son yazdıklarından sonra yani 2 saat yol bu ya İstanbul içi gezmeye gitmek gibi
İki haftanın birinde sen birinde o gelmeli sen zaten onun evine gidersin evde ne harcayacaksınız
Onun da 36 lira yol tutsun, 50 lira yemek masrafınız tutsun 86 lira aylık ya 100 lira bile değil
Artık hava da güzel kafeye gitmenize gerek bile yok evden kahvaltılık alıp git bi parka piknik yap
Ayrıca öğrencisiniz buluşmanızda illa şık restaurant olmasına gerek yok 2 kişi dürüm ayran 20 lira tutsun çay da kafelerde 2 olsa 15 çay yapar
Biraz bahane yani görüşmemesi
Bu zamana kadar ilgiliyse bir anda degismesi tuhaf.. girdigi ortamlardan dolayi boyle olmus olabilir sizi arka plana atmis.
Hem kekim dursun hemde karnim doysun hesabi yapiyor belliki .
Aklinca gununu gun edicek ama evlencem dedigi kadinda orda durup beklicek. Yok oyle bir dunya. Sizi mutsuz etmeye hakki yok. Bir gunaydin mesaji yazmak 2 dakikasini almaz bunu bile yazamiyorsa bosverin. Acinizi cekin ama onun oyuncagi olmayin ..
haklısın gerçi öğrenci olunca her hafta bu harcamaları yapmak çok zor olur sürekli ama mesela sadece otobüs parası verin sonra bir yerde otuurp çay için sadece tabi barışmaya karar verirseniz. gerçekten uzaktn ilişki yürütmek çok zor hele ki karşındakinin niyeti yoksa, bu da uzaktan iyice hevesi geçmişe benziyor günaydın yazmak bile zor gelmişpara sıkıntı oluyo bi bilet 18 lira gidiş geliş 36 e yemesi icmesi gezmesi derken baya gene gidiyo bilmiyorum evde kalıyor arkadaşlarıyla 300 lira burs alıyo e bide çalışıyo garson 1000 e yakın alıyo sanırım nasil yetmiyo ben anlamadim dedim ona
Son yazdıklarından sonra yani 2 saat yol bu ya İstanbul içi gezmeye gitmek gibi
İki haftanın birinde sen birinde o gelmeli sen zaten onun evine gidersin evde ne harcayacaksınız
Onun da 36 lira yol tutsun, 50 lira yemek masrafınız tutsun 86 lira aylık ya 100 lira bile değil
Artık hava da güzel kafeye gitmenize gerek bile yok evden kahvaltılık alıp git bi parka piknik yap
Ayrıca öğrencisiniz buluşmanızda illa şık restaurant olmasına gerek yok 2 kişi dürüm ayran 20 lira tutsun çay da kafelerde 2 olsa 15 çay yapar
Biraz bahane yani görüşmemesi
Bu adama katlanıp kendini mutsuz etme bosver...adam istediğim gibi gezeyim tozayım ama sende bi kenarda dur istiyor...baksın işine...
bide ben yeni 14 nisanda gittim daha gecen hafya buna dedimki ozledim görüşelim bu da cuma gunu gelirim dedi bu cuma bulusacaktik yaniayrilmasaydik
çok teşekkür ederm aģlamaktan perisandım bu site bana iyi geldi sizle dertlesince rahatladm biraz ben değilim suçlu o dedim daha 22 yaşındayım ve o benim ilk sevgilim haklısın bi omur var önumde ne kadar dayanılrki bu insanaAşk çoğu zaman gözümüzü kör ediyor... Sanıyoruzki ayrılırsak dünyanın sonu olacak o yüzden Üzerimize basmalarına, hakaret etmelerine hiç aldırmıyoruz devam ediyoruz ilişkiye. Aramamasını, mesaj atmamasını hep bir bahaneye sığındırıyoruz. Halbuki gerçekte olan; erkekler böyle Kadınlara yazık ya çok vefakar benim için herşeye katlanıyor demiyor tam aksine Ne basit kız diyip daha da suyunu çıkartıyorlar. Senin için çok üzgünüm ama erkek Arkadaşının da durumu bu! Seni yedeğe almış senin hep kenarda kalmanı istiyor seni gerçekten sevse emin ol Gözünü açar açmaz ilk aklına gelen şey sen olursun ne uzak ilişkiler var Uzaklık hissedilmez ama Anladığım kadarı sizin öyle değil. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama benden sana abla tavsiyesi ilk önce kendine SAYGI duy yoksa başkaları sana SAYGI duymaz! Arkana bile bakma unut o çocuğu. Sana hakaret etmesi bile Ayrılma sebebi. Dik duruşu olan kadınlar gerektiğinde gitmesini bilen kadınlar her zaman iyi hatırlanır. Ve emin ol gitmeyi becerebilirsen ve eğer oda seni gerçekten seviyorsa kaybedince kıymetin artacaktır. Önüne bak kimsenin yedeği olma. Kimler gelecek daha hayatına ve kimbilir kaç Kişiyi daha unutacaksın. Bu içinin Acısını hatırlamayacaksın bile. Arama mesaj atma telefonuna bakma başka şeylerle ilgilen. Onun telefonunu bekleme sakın. Güzel şeyler kötü şeylerin arkasına saklanır içini ferah tut...
çok doğru soyluyosun aşk insanın gözünü kör ediyo sanırım düşününce gerek de yok sevgilim bana baska erkekle konusma dese ne var yani foto koyma dese koymam aramadan duramam sevse yapmaz boyle haklısınValla canım sevgilin seni sevmiyordu büyük ihtimal
Yeni birisini bulana kadar boşta kalmayayım idare ederim diyordu , bulduktan sonra sana postayı koyacaktı
Ama şimdi sen ondan önce ayrılalım diyince eldekinden oluyorum telaşı sardı
Bu kaybetmekten korktuğundan değil, boşta kalmaktan korkmasından
Seven insan başkalarıyla sohbet muhabbet ederken bi mesajı çok görmez çünkü.
bence kesinlikle hislerinde haklısın.
Sana şunu söylebilirim ki, bi erkek isterse arar, isterse gelir, görmek isterse gerekirse uçar, istediği kadar işi olsun içinden gelirse sana vakit ayırır.
bunları istemezse de gerisi tamamen mazeret...
işim vardı, annem geldi, maç vardı, arkadaşlar aradı..
kız arkadaşları olması, onlarla vakit geçirmesi değil ama mesajlarına cevap vermemesi ve herşeye bi mazeret sunması bence ciddi bir problem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?