Kızlar 6 yıllık ilişkimi bitirdim ölüyorum acıdan yardm edin :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

aynen ya ayrılınca tutuşyo zaten arıyo msj atiyo bu sefer. Sinir oldum ya beraberken takmıyo kizlarla fink fink 3 kızın arkasına gecmis kızın tekine 2 kulak yapmış falan. Sallamıyo ben kiskanirmym edermiyim ayrilinca kıymete biniyoruz arama istemiyorum dedim

para sıkıntı oluyo bi bilet 18 lira gidiş geliş 36 e yemesi icmesi gezmesi derken baya gene gidiyo bilmiyorum evde kalıyor arkadaşlarıyla 300 lira burs alıyo e bide çalışıyo garson 1000 e yakın alıyo sanırım nasil yetmiyo ben anlamadim dedim ona

canım ben öyle hata yaptım adam ne ara ne sorar şimdi eve geldiğinde iyiyiz ben tabi zıvanadan bazen çıkıyorum o yüzden evlenecek olursan bu adamla takmamalısın derim o kadar başka bir şey yapılmıyor ilk başlarda kafayı yedim ya artık beni aramıyormu bende aramıyorum barışırsan eğer kısasa kısas yap tatlım bu kadar basit başka hiç bir şey yapma

yok ya benm de gururum var hakaret etti aptalmisın anlamıyo musun dedi 1 saat sonra barısmak istedi sen mutluysan beraber olalim dedi bende gurur yaptm o hakaretleri etmicektin dedim bitti arama daha dedim

Son yazdıklarından sonra yani 2 saat yol bu ya İstanbul içi gezmeye gitmek gibi
İki haftanın birinde sen birinde o gelmeli sen zaten onun evine gidersin evde ne harcayacaksınız
Onun da 36 lira yol tutsun, 50 lira yemek masrafınız tutsun 86 lira aylık ya 100 lira bile değil
Artık hava da güzel kafeye gitmenize gerek bile yok evden kahvaltılık alıp git bi parka piknik yap
Ayrıca öğrencisiniz buluşmanızda illa şık restaurant olmasına gerek yok 2 kişi dürüm ayran 20 lira tutsun çay da kafelerde 2 olsa 15 çay yapar
Biraz bahane yani görüşmemesi

hemde nasıl gururum kırıldı.bide sabah msj atmisim gunaydin aşkım diye cevap yok gormedi msji bende saf saf çalışıyodur dedim bi baktim kafede çalıştığı diğer garson kizlarla resim koymuş başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Aradim napiyon askim dedim çalışıyorm dedi bi girdim ordan emin misin pek oye gorunmuyo dedim bi gunaydin demek yok milletle lak lak yapıyorsun orda dedim falan orsan başladı psikopat kıskanç muamelesi yapiyolar bana hem o hem arkadaşları benim olmadığım irtamda sabahtan aksama kadar o kizlarla çalışıyo hadi calismak neyse fotoğraf koymayıver ya dedim işine bak samimiyeti abartma dedim bide bana kıskanç olduğum icin ergen gibisin diyo birak su ergenliği az olgunlaş diyo iki kulak nedir ya resimde iki kulak yapmış kıza yavşak yavşak tavirların var dedim azıcık dikkat et asıl sen ergen gibisin elin kızina iki kulak yapan sensin dedim

Bu zamana kadar ilgiliyse bir anda degismesi tuhaf.. girdigi ortamlardan dolayi boyle olmus olabilir sizi arka plana atmis.
Hem kekim dursun hemde karnim doysun hesabi yapiyor belliki .
Aklinca gununu gun edicek ama evlencem dedigi kadinda orda durup beklicek. Yok oyle bir dunya. Sizi mutsuz etmeye hakki yok. Bir gunaydin mesaji yazmak 2 dakikasini almaz bunu bile yazamiyorsa bosverin. Acinizi cekin ama onun oyuncagi olmayin ..

haklısın ben 14 nisanda gittim yanına doğum günüydü surpriz yaptım habersiz gittim ozamanean sinyali verdi zaten. Niye bu kadar erken geldin dedi ne diyon lan sen dedm agzima geleni saydım döndüm gidiyodum yapıştı koluma patlattım bitane yalvardı yakardı Özür diledi gece çalıştım uykusuzum habersiz gelince uyuyodum uykusuz olunca sacmaliyorum dedi neyse tamam dedik. Aksam ben ona digum gjnu için yemek hazrlatmistim surprizm var dedim tatlısu diye biyer var orda 45 dk mesafe iste bu ne surprizn dedi surpriz dedim fln oraya gidelm dedim gitmek istemedi ne isimiz var ta oralarda dedi çıldırdım yemek hazrlatmistm bilmem ne serefsiz ben sana yemek hazrlatyom sen gelmek istemiyosun demek dedim defol git dedim ayrilcaktim sonra otobus de kacti dedi ama tamam gitcez dedi taksi tuttu 70 lira verdi taksiye goturdu mekana yedik ictik romantik bi gece gecirdik döndük ama o yaptığı tabi icine etti gecenin bir degil yani yaptıkları birikti resmen haketmiyo beni

Haklısın tes

haklısın çok teşekkür ederim

haklısın gerçi öğrenci olunca her hafta bu harcamaları yapmak çok zor olur sürekli ama mesela sadece otobüs parası verin sonra bir yerde otuurp çay için sadece tabi barışmaya karar verirseniz. gerçekten uzaktn ilişki yürütmek çok zor hele ki karşındakinin niyeti yoksa, bu da uzaktan iyice hevesi geçmişe benziyor günaydın yazmak bile zor gelmiş

bide ben yeni 14 nisanda gittim daha gecen hafya buna dedimki ozledim görüşelim bu da cuma gunu gelirim dedi bu cuma bulusacaktik yani ayrilmasaydik

Aşk çoğu zaman gözümüzü kör ediyor... Sanıyoruzki ayrılırsak dünyanın sonu olacak o yüzden Üzerimize basmalarına, hakaret etmelerine hiç aldırmıyoruz devam ediyoruz ilişkiye. Aramamasını, mesaj atmamasını hep bir bahaneye sığındırıyoruz. Halbuki gerçekte olan; erkekler böyle Kadınlara yazık ya çok vefakar benim için herşeye katlanıyor demiyor tam aksine Ne basit kız diyip daha da suyunu çıkartıyorlar. Senin için çok üzgünüm ama erkek Arkadaşının da durumu bu! Seni yedeğe almış senin hep kenarda kalmanı istiyor seni gerçekten sevse emin ol Gözünü açar açmaz ilk aklına gelen şey sen olursun ne uzak ilişkiler var Uzaklık hissedilmez ama Anladığım kadarı sizin öyle değil. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama benden sana abla tavsiyesi ilk önce kendine SAYGI duy yoksa başkaları sana SAYGI duymaz! Arkana bile bakma unut o çocuğu. Sana hakaret etmesi bile Ayrılma sebebi. Dik duruşu olan kadınlar gerektiğinde gitmesini bilen kadınlar her zaman iyi hatırlanır. Ve emin ol gitmeyi becerebilirsen ve eğer oda seni gerçekten seviyorsa kaybedince kıymetin artacaktır. Önüne bak kimsenin yedeği olma. Kimler gelecek daha hayatına ve kimbilir kaç Kişiyi daha unutacaksın. Bu içinin Acısını hatırlamayacaksın bile. Arama mesaj atma telefonuna bakma başka şeylerle ilgilen. Onun telefonunu bekleme sakın. Güzel şeyler kötü şeylerin arkasına saklanır içini ferah tut...

bence kesinlikle hislerinde haklısın.

Sana şunu söylebilirim ki, bi erkek isterse arar, isterse gelir, görmek isterse gerekirse uçar, istediği kadar işi olsun içinden gelirse sana vakit ayırır.

bunları istemezse de gerisi tamamen mazeret...

işim vardı, annem geldi, maç vardı, arkadaşlar aradı..

kız arkadaşları olması, onlarla vakit geçirmesi değil ama mesajlarına cevap vermemesi ve herşeye bi mazeret sunması bence ciddi bir problem.

bide ben yeni 14 nisanda gittim daha gecen hafya buna dedimki ozledim görüşelim bu da cuma gunu gelirim dedi bu cuma bulusacaktik yani ayrilmasaydik

Valla canım sevgilin seni sevmiyordu büyük ihtimal
Yeni birisini bulana kadar boşta kalmayayım idare ederim diyordu , bulduktan sonra sana postayı koyacaktı
Ama şimdi sen ondan önce ayrılalım diyince eldekinden oluyorum telaşı sardı
Bu kaybetmekten korktuğundan değil, boşta kalmaktan korkmasından
Seven insan başkalarıyla sohbet muhabbet ederken bi mesajı çok görmez çünkü.

çok teşekkür ederm aģlamaktan perisandım bu site bana iyi geldi sizle dertlesince rahatladm biraz ben değilim suçlu o dedim daha 22 yaşındayım ve o benim ilk sevgilim haklısın bi omur var önumde ne kadar dayanılrki bu insana

çok doğru soyluyosun aşk insanın gözünü kör ediyo sanırım düşününce gerek de yok sevgilim bana baska erkekle konusma dese ne var yani foto koyma dese koymam aramadan duramam sevse yapmaz boyle haklısın

kesinlikle icimde hep aldatyomi acaba diye bi his vardi zaten beraberkende. Bunu yaptmi bilmiyorum ama mazaretleri bitmiyor. Beni aramamasınin bahnesi benim kıskançlığım biktrdn diyo her kizdan kıskaniyosun konusmak istemiyorm kavga cikarcan diye ayrılcaz diye korkar oldum diyo bu ne salakca bahane dedim ayrılcam dye korkan adam ilgisiz olmaz asıl ustune düşer ilgilenir dedim

sevgi için yorum yapamıcam ama saygınız bitmiş bence de ilişkiyi sonlandırmak en güzeli daha fazla çirkinleşmeden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…