- 4 Mayıs 2015
- 111
- 47
- 18
- 34
arkadas cok doğru acıklamıs kendini kandırma seviosa zaten pişman olup döner ama sıkılmış bitirmiş içinde bişeyleri belli başka birinden hoslanmaya baslamıs artıkProblem sevgilin beyninde bence... Seni saf bir şey sandı galiba seviyorsun diye. Beyefendi kızlardan biriyle arayı bulmuş, ayrılık için de ortamı hazırlamış ama ne olur ne olmaz diye de seni yedekte tutmaya çalışıyor böyle mutluysan ayrılmayalım diyerek. 6 Senelik ilişki sonuçta. Bitmiş demek ki içinde bir şeyler. Yoksa böyle yapmazdı. Bence hiç bir şekilde barışma. İlgi gösteremeyecekse, onu bu şekilde kabul edecek birini bulsun kendine.
Neden aranizda sadece iki saat mesafe varken 2 ayda bir gorusuyordunuz? Ben buna uzun mesafe iliskisi bile demem.
arkadas cok doğru acıklamıs kendini kandırma seviosa zaten pişman olup döner ama sıkılmış bitirmiş içinde bişeyleri belli başka birinden hoslanmaya baslamıs artık
Peki skype gibi programlarla ne sIklikla gorusuyordunuz?parasızlktan öğrenciyz ve ikimiznde maddi imkani cok kotu
skypedan falan hiç görüşmüyoruz neredeyse ama whatsapptan hemen hemen hergün birbirimize resim atardık mesela uyandı resm çeker atardı bende gün icinde bazen cekip atardım vsPeki skype gibi programlarla ne sIklikla gorusuyordunuz?
evlensende bu adam böyle gider canım baksana üstüne düştüğünde kaçıyor biz kadınlar ilgi isteriz bunlar dümdük odun canım bu adamla yol alsanda sana ziyan olur bırak...
Ben okurken sinirlendim valla ha...
Bosver hatta daha uygun bi laf var. Sittir et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?