Kızlar 6 yıllık ilişkimi bitirdim ölüyorum acıdan yardm edin :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
canım zaten mutlu olmadığını söylemiş. Seninle mutlu olamayan biriyle nereye kadar sürebilirdi? Doğru karar vermişsin

Kuzum sevgilin muhtemelen başkasıyla birlikte. Yada yakında birileriyle arasında bişey olacak. Sende uzaktasın, o yakınında o ona daha cazip geliyor.
Üzülme diyeceğim ama çok acı çekeceksin. Klasik ama zaman herşeyin ilacı..

arkadas cok doğru acıklamıs kendini kandırma seviosa zaten pişman olup döner ama sıkılmış bitirmiş içinde bişeyleri belli başka birinden hoslanmaya baslamıs artık

Başkasından hoşlanıyor bence de artık malesef sizin ilişkiniz bitmiş geri dönse de boşlukta kalırsa döner yani ayrıca 2 saatlik mesafede 2 ayda 1 görüşmekte aranızda çok bi aşk sevgi olmadığını gösteriyor zaten

arkadas cok doğru acıklamıs kendini kandırma seviosa zaten pişman olup döner ama sıkılmış bitirmiş içinde bişeyleri belli başka birinden hoslanmaya baslamıs artık

haklısın teşekkür ederim bana dua edin lütfen

Bu adama katlanıp kendini mutsuz etme bosver...adam istediğim gibi gezeyim tozayım ama sende bi kenarda dur istiyor...baksın işine...

üzülme canım ama sevgilin başka kızlarla takılmayı sevdiğine göre ilgisi herhangi birine kolaylıkla kayabilir...o resim çekildiği kızlardan biri ona ilgi gösterse hemen senden ayrılacak gibi geldi bana. ona bu rahatlığı verme, senin elinin altında olduğunu düşünmesin. kararından da geri dönme. kimse vazgeçilmez değildir...

2 saatlik mesafe 2 ayda 1 görüşmek için çok kısa. her hafta bile buluşulunabilir en kötü 15 te bir. uzakta kalınca ilgisizlik kaçınılmaz oluyo malesef barışırsanız görüşme probleminizi çöüzn başka türlü düzelmez

Bu konuda bencil ol yaptıkları hoş değil gururunu kırmış öyle konuşarak 6 yillik ilişki diye seni sorgulamaya hakki yok,kaldi ki kim olsa kıskanır, kizlarla ayni ortamda ohh sana bir mesaj bile yok,en kendine güvenen bile huylanir çok gördük böylelerini sende oyunu kuralina göre oyna,arkadaslarinla çık gez fotograflar paylaş sana zayifsin gözüyle bakıyor ve o kadar emin ki.bırak defolsun gitsin adam olsun önce seni elestirene kadar..

ya ben hergün evime 2 saatte gidiyorum.ne demek 2 ay :/

Becerebilenler saygi duyuyorum, ama ne yalan soyleyeyim okadar genc yasta sevgili olup uzuuun uzun yillar birlikte olup evlenince insanlar, sanki cok saglikli olmuyor. Birakin erkekler biraz gezip tozsun, akillari disarda kalmasin. Maalesef genc yasta evleniyorlar, ondan sonrada sorumluluk fazla geliyor ve ozgurluklerini ozluyorlar.
Ayni seyler kizlar icinde gecerli. Ondan ona ondan ona gitsin kizlar demiyorum, ama erkekleri biraz tanimak lazim sanki. Gerci gec evlenmek kesinlikle garanti vermiyor mutlu evliliklere tabikide, ama en azindan gencliginde rahat etmis oluyor kiz ve erkek.
Sal gitsin. Sende kafani toparlayip kendi yolunu ciz.

bu ilişki heyecanını kaybetmiş mesafeler gerçek aşkı öldürmez daha da alevlendirir sizinki bıtmıs cnm üzgünüm ama bunu kabullenip gururlu olacaksın naparsa yapsın dönmeyeceksın kendı yoluna bakacaksın beceremem dersen bu senı oylar oyalar gıder ıkı ay tanıstıgı bırıyle evlenır

Ben okurken sinirlendim valla ha...

Bosver hatta daha uygun bi laf var. Sittir et

evlensende bu adam böyle gider canım baksana üstüne düştüğünde kaçıyor biz kadınlar ilgi isteriz bunlar dümdük odun canım bu adamla yol alsanda sana ziyan olur bırak...

Peki skype gibi programlarla ne sIklikla gorusuyordunuz?
skypedan falan hiç görüşmüyoruz neredeyse ama whatsapptan hemen hemen hergün birbirimize resim atardık mesela uyandı resm çeker atardı bende gün icinde bazen cekip atardım vs

evlensende bu adam böyle gider canım baksana üstüne düştüğünde kaçıyor biz kadınlar ilgi isteriz bunlar dümdük odun canım bu adamla yol alsanda sana ziyan olur bırak...

haklısın canm bende evlenince de boyle olur diye ayrıldm zaten hatta sen evlenince de mi onla bunla resim cekinip beni aramiycan dedim sacmalama dedi bana anormal geliyo evlenince yapmak bende dedim ozaman sen ciddi değilsin 6 senelik iliskinde yapman normal ama evlenince anormal oylemi sktir dedim

Ben okurken sinirlendim valla ha...

Bosver hatta daha uygun bi laf var. Sittir et

haklısın canm ahh nasl bi salağm nasl seviyorum hala bilmiyorum deģmeyecek biri bu belli ama acı çekiyorm iste elimde değil gitmiyo aklimdan guzel gunler ben anlamadn bisey daha 2-3 ay once bana hediyeler aldi 500 liraya kolye almış ya kahvaltıya goturdu falan ne bileyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…