aslına bakarsanız ilk okuduğumda liste pek makul gelmedi, sağlıksız buldum açıkcası:18: ama kilo vermek için gözümü kararttım ve bugün 64.1 kg ile başladım. bakalım etkisini görecek miyim... herkese başarılar diliyorum:124:
bende bgn başladım ilk patatesim bitii sonuçları mutlaka paylaşırım kızlar....
Merhaba
Ben bu diyete dün başladım son aylarda evde oldugum için hareketsiz kaldım ve bir senede 3,900 yani 4 kilo almışım diyebiliriz . Dün tartıldım 59.900 olmuşum. Yartıldıgımda akşam üzeriydi ve ben 3lt su içmiştim. Olsun ben tarıya göre hesaplıycam .
En az 8 kilo vermem lazım.
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Dün sabah uyandım ve başladım patateslerimi haşladım baharatladım yedim . Öğle de maydonozlu kekikli karabiberli limonlu yedim . Akşamda baharatlı dereotlu limonlu yedim tuz yok yağ yok . Arada çaylar içtim limonlu zencefil , taze nane limon çayı, yeşil çay limonlu akşam içtim . Her zamanki gibi sabah kahvemi içtim . Sabahları plates yapıyorum 20 dak falan . Gece 12 de yatmıştım ve bir ateş bastı terlemeye ve titremeye başladım . Hemen kalktım sabah için için hazırladığım havuç kırmızı lahana kereviz limonladım doyana kadar yedim sakinleştim :)
bende başlıyorum bugün bu diyete ama kaç kilo olduğumu bilmiyorumiçine giremediğim bir pantolonumu baz alarak size sonuçları söylerim artık girebiliyorum o pantolonaaa diye yazarım buraya inşallah
Iyi geceler
Ben bu diyete başlayalı 3 gün oldu
Sizde başlamışsınız devam ettiniz mi kilo verdiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?