• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar 5 günde 5 kilo diyeti ile hep birlikte zayıflayalım.

ay kızlar umarım herkes istediği kiloya kavuşur, tabii bende :) ya bu şekilde diyetleri hiç yapamıyorum ben, dayanamıyorum yemeğe devam ediyorum :( o yüzden şöyle bitki çayı, maydanoz suyu şeklinde sabah akşam içilebilecek diyetler lazım bana, tabii yediklerime dikkat edicem ve düzenli spora başladım :) bu şekilde diyetlere başlayan var mı :)

Selam kazılar benim de acılı sekilde zayıflamam gerek yada bütün kıyafetler çöpe. Yarın sabah 5 te 5 dıyetıne baslıyorum ınsallah başarılı olurum
:nazar::46:

Geçen sene doğum yaptım .kızım bir yaşında ve hala vermem gereken baya bi kilom var.bu diyeti uygulamak istiyorum.inşallah işe yarar...:56:

bende pazartesi başlamayı düşünüyorum yine gelsin patatesli günler ben bu diyeti yaptım ilk 2 gn fln sarsıyor ama sonra alısıyor bunyee hadi bakalım hayırlsıı:10::10::10:

slm arkadaşlar geçen pazartesinden beri diyet yapıyorum artık iştahımda kalmadı neredeyse ekömek yemiyorum aslında sağlıklı besleniyorum sbah öğle okuldayım okulda yiyorum yeşil çay içiyorum akşamları salata yiyorum 73 kg dum şuan 71.4 kğ ve açlık hissetmiyorum gayet rahatım 68 lere gelirsem çok iyi olacak

meyve günü 61 ile başlamıstım şuan dayanamayıp tartıldım 58,70 grm dün etm btnce elma yedim 2 tane mecbur :(

Bende pazar günü başlayacağım arkadaşlar yapmak isteyen biri varsa birbirimize destek olalım.

Slm, ben bu dietin 3. Günündeyim yemekleri tuzsuz yemek en zoru :( birde ben dün öğlen bir salatalık yedim sabahki tabağımda salatalık yoktu acaba bi zararı olurmu? onun haricinde bütün gün kaynatılmış sebzeler yedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben bu diyetle çok güzel zayıflamıştım 2011 de ..ama bu aralar çok istikrarsızım hangi topice girersem hep yarıda kestim :26::26: vermem gereken 10 kilo var motive edemiyorum kendimi bi türlü başlasammı acaba hemen :44::44:

gerçekten bu diyetle zayıfladını< mı?ayrıntılı biraz bahsedermisinizi? bi de kaç kilo ne kadar zamanda vermiştiniz?

teşekkürler:)

gerçekten bu diyetle zayıfladını< mı?ayrıntılı biraz bahsedermisinizi? bi de kaç kilo ne kadar zamanda vermiştiniz?

teşekkürler:)

evet canım listedekileri yedim,bol su ve yeşilçay içtim başka bişey yok hıı bide biraz egzersiz yaptım sanırım 1 haftada 4,5 kilo gitmişti 2 gün ara verip tekrar yapmıştım o zamanda 3 kilo vermiştim

evet canım listedekileri yedim,bol su ve yeşilçay içtim başka bişey yok hıı bide biraz egzersiz yaptım sanırım 1 haftada 4,5 kilo gitmişti 2 gün ara verip tekrar yapmıştım o zamanda 3 kilo vermiştim

tebrik ederim cidden harikaymış. bırakınca aldınız mı peki? bi de emziriyorum ben. yapılabilir mi sizce bu duruda?

tebrik ederim cidden harikaymış. bırakınca aldınız mı peki? bi de emziriyorum ben. yapılabilir mi sizce bu duruda?

aldım :26::26: kortizonlu ilaçlar kullandım çünkü

emziriyosanız vitaminsiz kalabilirsiniz diye düşünüyorum emin değilim yinede :26::26: bence siz şu an sadece egzersiz yapın ve bol su için emzirme dönemi bitince şok diyetlere geçersiniz ama yinede siz bilirsiniz tabi

Back