Kızlar 5 günde 5 kilo diyeti ile hep birlikte zayıflayalım.

zaman ayırıp cevap yazdığınız için çok çok teşekkür ederim :)

Slm kizlar bende deneyimimi paylasmak istiyorum bu hafta bu diyeti uyguladim 5 günde 4 kilo verdim ve gercekten cok rahat gecti benim vermem gereken kilo o kadar cok degil Allahtan ama tartiya cikinca cok mutlu oldum hedefim 49 kiloya düsmek su an 51 kiloyum kaldi iki kilo bide su göbegimi eritebilsem yaza hazir sayilrim :) burda anlatmak istedigim aslinda bu diyet gercekten ise yariyor yarin istedigimi yiyebilirim ama simdiden düsünüyorum ne yesem hafif olsun kilolari geri almayayim diye cünkü acikcasi jojo efekt olmasinda korkuyorum. Bence deneyin hic ac kalmadim. Bu arada yarin kosmaya basliyorum insallah göbegimi forma sokabilirim.

Herkeze basarilar diliyorum :)

merhaba arkadaşlar bu diyete bende yarın başlıyorum şu anda 65 kiloyum.bakalım bir hafta içinde kaç kilo vericem

Merhaba.Bawladinizmi ???Nasil gidiyorr

merhaba.bu diyete başlıycaktım fakat yulaf diyeti daha cazip geldi yarın itibariyle ona başlıyorum.bugün sadece salata sebze türü gıdalar ve bol çay su içiyorum daha doğrusu günü bu şeklide devam ettircem.
yarın itibariyle de yulaf diyetine adım atıcam kesin sonuç alan arkadaşlar var.

Merhana arkadaslar,
Bu diyete dun basladim.
1. Gun= sebze gunumdu cok rahat gecti. Sabah tartildigimda 1.2 kg gitmisti bile.
2. Gun= bugun yumurta gunum. Bol pul biberli iki yumurta ile basladim. Yarin kilo farkini bildiririm.
Herkese basarilar.

Sebze olarak ne yediniz ne kadar yediniz acaba??birde gunlerin yerini degistinizmi?????

Sebze olarak iki kabak, 3 sivri biber, domates ve sogani soteledim guzel bir yemek oldu. Az pisirdim. Ve salata esliginde yedim. Uc ogun, abartmadan yedim. Ikindi gibi az sekerli kahve ictim. Bol su.
Gunlerin yerini degistirdim. Bir gun zayif, bir gun guclu besinler olarak duzenledim.
1. Gun: sebze
2. Gun: yumurta
3. Gun: patates
4. Gun: et
5. Gun: meyva

Basarilar herkese..

Ikinci gunumde 700 gr gitti. Toplamda iki gunde 1.9 kg gitti. Bugun 3. Ve patates gunum hadi bakalim sonuc ne olacak.

bende yarın başlıyorum 70 küsürlerdeyim bu akşam net tartılıp kilomuda yazarım...

Unutmadan soylim bawlarken tartilmadigim icin kac kilo verdigimi bilmiyorum ama cok cok fazla fazla yedigim 5 gunun ardindan eski kilomdaydim.Sonuc guzel yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…