aldım :26::26: kortizonlu ilaçlar kullandım çünkü
emziriyosanız vitaminsiz kalabilirsiniz diye düşünüyorum emin değilim yinede :26::26: bence siz şu an sadece egzersiz yapın ve bol su için emzirme dönemi bitince şok diyetlere geçersiniz ama yinede siz bilirsiniz tabi
Merhaba.Bawladinizmi ???Nasil gidiyorrmerhaba arkadaşlar bu diyete bende yarın başlıyorum şu anda 65 kiloyum.bakalım bir hafta içinde kaç kilo vericem
Merhaba.Bawladinizmi ???Nasil gidiyorr
Sebze olarak ne yediniz ne kadar yediniz acaba??birde gunlerin yerini degistinizmi?????
Basarilar cok guzel..Ben 4cu gunumdeyim yarin yumurta gunu ama ben 1Adet yumurtayi bile zorla yiyen biriyim ne yapabilirim acabaaIkinci gunumde 700 gr gitti. Toplamda iki gunde 1.9 kg gitti. Bugun 3. Ve patates gunum hadi bakalim sonuc ne olacak.
Basarilar sizeee..Yarin benim son gunum ama oncesinde tartilmadigim icin kac kilo verdiyimi bilemiceembende yarın başlıyorum 70 küsürlerdeyim bu akşam net tartılıp kilomuda yazarım...
Basarilar cok guzel..Ben 4cu gunumdeyim yarin yumurta gunu ama ben 1Adet yumurtayi bile zorla yiyen biriyim ne yapabilirim acabaa
Gercekten guzel fikirr ama yag koymadan yapa bilirmiyimm??canım bence omlet dene çeşitli baharatlar koyarak omlet gibi yapabilirsin
Gercekten guzel fikirr ama yag koymadan yapa bilirmiyimm??
Yapamadim)yiyemediim)bir gun erken sonlandirdim diyeti)bence teflon tavada halledersinolmadı çokk çokkk az damlat yapışmayacak kadar canım...
Yapamadim)yiyemediim)bir gun erken sonlandirdim diyeti)
Evet kesinlikle oyle canim..Peki wimdi ne yapiyorsun ben princ lapasini denemek istiyorumBende 3 gunde 2,5 kg verdim ama kabizlik sorununa sebep oldugu icin 4. gun birakmak zorunda kaldim. Olsun gidenler kar kaldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?