Tavsiye ederimsanırım bu diyete yarın başlıyorum
Diyetin 3. Günündeyim
Eki Görüntüle 1077258 Eki Görüntüle 1077259 Eki Görüntüle 1077260
59.900 le başladım bugün 58.300
Yarın meyve günüm meyve beni çok acıktırıyor bilmiyorum nasıl olacak bakalım
Bu akşam eşime irmik helvası yapmıştım dayanamadım biraz yedim yani çok güzeldi :) sonra pişman oldum tabi . Neyse ki 5 kilo vermek bana iyi gelir amacım 8 kilo hayırlısı
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Selam yemekler güzel görünüyor nasıl yaptın ben de bugün başladım patates günündeyim haşlanmış patates yedim 2 tane üzerine nane kırmızı biber filan ektim ama sebze günü ne yapıcam bilmiyorum sadece salata yemeyi düşünüyorum
Merhaba
Nasıl gidiyor diyet devam mı ?
Ben bu diyeti bir hafta yaptım . Ve bu hafta sadece dikkat ediyorum aynı şekilde yemeye ama listeye uygun degil. Pazartesi tekrar başlıycam. Yarın tartılıcam bakalım bu hafta vermişmiyim . İlk defa diyet uyguluyorum şimdiye kadar hiç diyet yapmamıştım hoşuma gitti :)
Benim iyi gidiyor zorlanmıyorum patates beni zorlamıştı sadece kilomu ölçmedim hiç ama herkes süzülmüşsün diyorhadi hayırlısı
Ben de önümüzdeki yaz boyunca devam ettircem bu şekilde tuzlu yesem bile porsiyonları çok az tutacağım
Merhaba
Ben bugün tekrar başladım bu diyete
Bol ödüllü bir pazardan sonra
İlkinde kac kilo vermistiniz acaba?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende bu diyeti uyguluyorum bu ikinci haftam geçen hafta üç buçuk kilo verdim hafta sonu 500 gramını aldım tabi bu çok normal. Cok memnunum bu diyetten son gaz devam :)) Zaten son 3-4 kilom kaldı. Bir aydır farklı diyetler sonucunda 10 kilo verdim ama en hızlı sonucu verdiren bu oldu))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?