sonuçlarını merakle bekliyorm :)[/QUO
5 gunun sonunda yazicam :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sonuçlarını merakle bekliyorm :)[/QUO
5 gunun sonunda yazicam :)
Geçen gün arkadaşım bu diyetle 5 günde 5 kilo vermiş.Bayağı da belli oluyordu,süzülmüş.Sordum bu diyetle zayıflamış...Eski kilosuna dönene kadar da devam edecekmiş.Sizinle paylaşmak istedim,hep beraber yapalım istediğimiz kiloya gelene kadar zayıflayalım...:)
1. gün: Sadece haşlanmış patates yenecek. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar.Baharatlarla da süsleyebiliriz patatesimizi.
2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... Sabahtan itibaren.
3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...
4. gün: Meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür meyveyi tüketin.
5. gün: Yalnızca yumurta. Tamamen hayalgücünüze bırakıyorum. Yumurtadan yapılan herşeyi yiyebilirsiniz. Ya da yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin.....
6. ve 7. günler bu diyetin bayramları yani dinlenme günleri, istediğinizi, özlediğinizi yiyebilirsiniz. Ama ölçülü davranmak ve ölçülü yemek gerekiyor. fazlaya kaçarsanız 5 kilonun 2 sini alıyorsunuz...
Hafta başında yine aynı sırayla diyeti uygulamaya başlayabilirsiniz.
Şekersiz çay, kahve, yeşil çay ve diyet meşrubatlar her daim serbest.
Ben pazartesini beklemeyeceğim,yarın eşimle birlikte başlayacağım:))) 86 kiloyum boy 1.73...Bakalım 5.günün sonunda neler olacak.Bu diyeti 63 olana kadar yapmak istiyorum...Benimle birlikte denemek isteyen var mı ?? Birbirmizi motive etmek amaçlı yarar sağlayacağını düşünüyorum:)
arkadaşlar yapmayın yaa 5 günde 5 kilo verilirmi hiç sağlık açısından çoksakıncalı böyle kısa dönemde verilen kilolar fazlasıyla geri dönüyolar. mesela ben dukan diyetiyle kısa bi sürede 15 kilo verdim ama ne oldu 20 kilo aldım..
hem verdiğiniz emeğe yazık hemde vücudunuza yazık sağlık herşeyden önemli ......
arkadaşlar merhaba,
uzun zamandır araştırıyorum ve kararımı verdim bu diyete başladım.
doğum sonrası vermem gereken 10 kilo var, tabiki 5 günde 5 kilo verilemeyeceğini, verilse de kalıcı olmayacağını tahmin edebiliyorum, zamanında çok diyet yapmış biri olarak. ama bi yerden başlamam gerekiyordu.
8 nisan pazartesi günü 65.9 kg olarak diyete başladım. kardeşim de benimle birlikte 91.9 kg olarak başladı. dün patates günüydü. patatesi çok sevmeme rağmen tabiki dün tiksindim ama bi şekilde geçti. sanırım 4 tane orta boy haşlanmış baharatlı patates yedim. 3-4 yeşil çay, tabiki bol su. egzersiz kısmı ise 5-10 dakikayı geçmiyor çünkü bebeğim küçük, fırsat yok. bugün ikinci günüm, sabah salatalık domates göbek marul havuç maydanoz dereotu biber karışımı bi salata yaptım, yağsız tuzsuz limonsuz:) aç hissetmiyorum ama sanırım tansiyonum düşüyor arada. bakalım nasıl olacak. sık sık yazarım. herkese kolay gelsiin...
geçen gün arkadaşım bu diyetle 5 günde 5 kilo vermiş.bayağı da belli oluyordu,süzülmüş.sordum bu diyetle zayıflamış...eski kilosuna dönene kadar da devam edecekmiş.sizinle paylaşmak istedim,hep beraber yapalım istediğimiz kiloya gelene kadar zayıflayalım...:)
1. Gün: Sadece haşlanmış patates yenecek. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar.baharatlarla da süsleyebiliriz patatesimizi.
2. Gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... Sabahtan itibaren.
3. Gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...
4. Gün: Meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür meyveyi tüketin.
5. Gün: Yalnızca yumurta. Tamamen hayalgücünüze bırakıyorum. Yumurtadan yapılan herşeyi yiyebilirsiniz. Ya da yağsız diyet süt veya yoğurt. Seçim sizin.....
6. Ve 7. Günler bu diyetin bayramları yani dinlenme günleri, istediğinizi, özlediğinizi yiyebilirsiniz. Ama ölçülü davranmak ve ölçülü yemek gerekiyor. Fazlaya kaçarsanız 5 kilonun 2 sini alıyorsunuz...
Hafta başında yine aynı sırayla diyeti uygulamaya başlayabilirsiniz.
şekersiz çay, kahve, yeşil çay ve diyet meşrubatlar her daim serbest.
Ben pazartesini beklemeyeceğim,yarın eşimle birlikte başlayacağım:))) 86 kiloyum boy 1.73...bakalım 5.günün sonunda neler olacak.bu diyeti 63 olana kadar yapmak istiyorum...benimle birlikte denemek isteyen var mı ?? Birbirmizi motive etmek amaçlı yarar sağlayacağını düşünüyorum:)
ne yaptıysam 6 kg yu veremedim..66 kg yum..yıllardaa hep 59 60 kg idim..10 ayda ladım bu kg yu..bir de şu sorunum var benim tsh degerim yüksek çıkıyor..treoid bezlerinin tembelligi..c.tesi dr gidiyorum..kg vermeyi zorlaştırıyormuş..okadar denememe tıg gibi olmam lazımdı yaw..birdee adet düzensizligimde baş gösterdii bu diyet işe yararmı bilmiyorum..ama bir arkadaşım bu tarz bi diyetle 10 günü vermişti.[/QUOE
ET YEME SIRASI GELDİGİNDEE SABAHLARII ETİ NASIL YİYECEGİZ AÇ KARNINAA ZOR OLMAZMI ACEP
ne yaptıysam 6 kg yu veremedim..66 kg yum..yıllardaa hep 59 60 kg idim..10 ayda ladım bu kg yu..bir de şu sorunum var benim tsh degerim yüksek çıkıyor..treoid bezlerinin tembelligi..c.tesi dr gidiyorum..kg vermeyi zorlaştırıyormuş..okadar denememe tıg gibi olmam lazımdı yaw..birdee adet düzensizligimde baş gösterdii bu diyet işe yararmı bilmiyorum..ama bir arkadaşım bu tarz bi diyetle 10 günü vermişti.[/QUOE
ET YEME SIRASI GELDİGİNDEE SABAHLARII ETİ NASIL YİYECEGİZ AÇ KARNINAA ZOR OLMAZMI ACEP
:))bendede aynı sıkıntı var.et olayı beni bitiriyor.ne zamandır bu diyeti yapmak istiyorum ama şu et yokmu...ama mantıken onada şöyle bir çözüm buldum.ilk gün nişasta,2.gün sebze,3.gün protein,4.gün meyve,5.gün yine protein.anladınmı???yani bir gün lifli vitaminli 1gün protein.yaniiiii et sevmeyenler et günüde yoğurt yumurta süt grubundan birini tüketebilir...bana mantıklı geldi...ben perşembe başlamak istiyorum bakalım.2haftadır başlayamıyorum çünkü 2-3günde bir misafir gel git durumum oldu.çarşamba günü son misafirliğim olacak umarım yani 5gün dolana kadar program yapmam artık.birde kızlar tavsiyem haftada en az 4gün 45dakika kadar açın müziği dans edin.terlemek güzeldir:)ben başlarsam bu diyete yazarım yine.
ne yaptıysam 6 kg yu veremedim..66 kg yum..yıllardaa hep 59 60 kg idim..10 ayda ladım bu kg yu..bir de şu sorunum var benim tsh degerim yüksek çıkıyor..treoid bezlerinin tembelligi..c.tesi dr gidiyorum..kg vermeyi zorlaştırıyormuş..okadar denememe tıg gibi olmam lazımdı yaw..birdee adet düzensizligimde baş gösterdii bu diyet işe yararmı bilmiyorum..ama bir arkadaşım bu tarz bi diyetle 10 günü vermişti.
selammm bende bugün başladım bu diyete şu saate kader sadece 3 patates yedimm ama başım dönüyor yahuu nolcak böyleee ama yılmak yok sonuna kadar devam.
selammm bende bugün başladım bu diyete şu saate kader sadece 3 patates yedimm ama başım dönüyor yahuu nolcak böyleee ama yılmak yok sonuna kadar devam.