Kızlar 38 no sıfır ve 2.el ayakkabılar sandaletler babetler hepsi 5 TL

anelssa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
1.201
20
108
İstanbul
elden çıkarmak istiyorum arkadşlar buyüzden neredyse bedavaya veriyorum kimi sıfır kimide tertemiz 2.el 4 tane alan 1 tane istediğide benden hediye.

sadece en sondaki çizme ve adidas sporlar 37 no diğerleri 38 noya uygun her biri 15 tl

Son düzenleme:
Canim 15 tl liklerden 1 2 3 ve en sondaki siyah cizmeye talibim. 2,3 ve sondaki cizme markalari ve ne kadar kullanildigi ile ilgili bilgi alabilir miyim bir de nerde oturuyorsunuz elden alma acisindan soruyorum

Eki Görüntüle 990455 cnm botun komple deri demi yani orta kısmı falan bez değil eğer deriyse ben bunuda istiyorum senden özelinide yazmıştım ama cevap gelmedi hala

Son düzenleme:
Canim 15 tl liklerden 1 2 3 ve en sondaki siyah cizmeye talibim. 2,3 ve sondaki cizme markalari ve ne kadar kullanildigi ile ilgili bilgi alabilir miyim bir de nerde oturuyorsunuz elden alma acisindan soruyorum

mrb cnm 1ve 3 nolu ayakkabılar 1er kez giyildi taba rengi olanı da birkaç kez giydim dıştan yepyeni ama iç tabanın rengi gitmiş sadece onun harici yepyeni duruyor oda diğerleri gibi. sondaki çizmeyide 1 kış boyunca bot ve diğer çizmelerimle dönüşümlü olarak giymiştm şimdi olmuyor ama bot topuklulara göre çok daha fazla giyldiçnkü topuklular 1er kez fln giyildi:) buarada markalarını hatrklamıyorum hepsi yukarda ayakkabılıkta kutusnda duruyor resim çekmek için indrdiğmde de not almadm markalarnı fln hatrlamıyorum hiçbirinn oyüzden. ama genel olarak flo graceland gibi bildiğimz mağazalardan alışveriş yapıyorum dandik ayakkabılar değiller yani.

Canim 2-3 ve cizme en son ne kadar olur 3 unu beraber alirsam ve elden alma sansim var mi

cnm pembe yuvarlaklı olanla açık renk rugan onu açık topukluyu istiorm veya 1 noyu koton

Son düzenleme:
Canim 2-3 ve cizme en son ne kadar olur 3 unu beraber alirsam ve elden alma sansim var mi

cnm 15tl lik olanlardan diyorsan 3ü 40 olur birde 5tllik olanlardan 1 tane daha seçersin hediye gönderirim amaç elimdeki fazlalıklardan kurtulmak çünkü beğendiğn varsa bitanede sandalet veya babet hediye:)

Tamam canim.5 tl liklerden de ilk foto tasli sandaleti begendim:) istanbulda misin peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…