Kızlar 30 gunde sigarayı azaltarak bırakmaya varmısınız???

wish;
maşallah sana canımm uğruyorumm benimde 9. günümm ama şeytann peşimdee yoklayıpp duruyor. nedenide dün akşam arkadaşın sigarasından 2 fırt çekmemm beynimi kemiriyorr şuanda dua ediyorumm..hayır diyorumm

2 fırttan birşey olmaz devamı gelmesin yeterki
Benimde canım istiyor arada ama şeytanı kovuyorum

aynen canım benımde dolanıyor pesımde bende ablam ıcerken bı fırt aldım ama yooooook baslamam bıdaha

sey_ren cim sende benım gıbı gececisin galba hafta sonları ozellıkle

Öyle oluyor canım oğlanı yatırmadan gelemiyorum ki malesef.Birde yarışma falan var ya KK da ona adapte olunca mutfak falan gelemedim buralara
Hoş annemin rahatsızlığı herşey bahane ben hala az ama içiyorum sigarayı

Son düzenleme:
4.günüm bugün ama en zorlu gün dün oldu benim için..en güçlü krizleri yaşadım iki kez elimde buldum sigarayı gittim gittim geldim..az kalsın içiyordum,,mutsuz hissediyorum, bir boşluk var dolmuyo..atlattım sonunda bugün daha iyiyim..cilt bakımı yaptım mesela)) önce güzel bi peeling mısır unlu..sonrada yaş mayalı maske banyo ve hafifte makyaj..kendimi güzel hissediyorum..cildimi temizledim..hayırlısı bakalım..nasıl geçecek günler..spora yazıldım..Mart 10 da açılıyormuş yeni seansları..beklemek zorundayım o güne kadar neyseki 10 gün var..

canım evet ilk hafta baya ağır geçıyor malesef ama ne guzel kendını oyalayabılecek bırseyler bulmusun bende kuruyemıs koydum hertarafa aklıma geldıkce atıyom bır tane azıma oyalıyom kendımı

Selam kızlar,
Bugün 22.gün
Dilim artık normal rengine döndü.Sabahları kalktığımda ağzımda herhangibir kötü tat yok.Sırt ağrılarımda epey hafifledi.Cildim sanırım biraz daha parlak.
Haftasonu çarşı pazar epey yürüdüm.Eskisi kadar nefes nefese kalmadığımı farkettim.Derin nefes aldığımda göğsümde ağrı yok.

Size bunları inanın abartarak yazmıyorum benim yaşadıklarım bunlar hani bu olumlu gelişmeler belki sizi daha fazla motive eder diye yazıyorum.Tek kötü yanı kilo alıyor olmam.Kendimi frenleyemiyorum.Sürekli tatlı birşeyler yerken buluyorum kendimi

Sağlıkla kalın...

kızlar ben 29 aralıkta bıraktım.ilk 3 gün inanılmaz zorlandım ama geçiyor.bi kere evde sigara bırakmayın içersiniz.benim elim ayağım titremişti kendime uğraşacak bişeyler bulmuştum.sanki sigara olmayına hayattan zevk almıyacakmışım gibi gelirdi.kahveler o kadar tatlı olmayacak,gezmelerden zevk çıkmayacak gibi gelirdi ama öyle değilmiş.şimdi herşeyden daha çok keyif alıyorum.bi kere kokmuyorsunuz ve kokan insanlar yanınızdan geçince ben ne yapmışım diyorsunuz.soğukta üşümüyorsunuz.paranız cebinize kalıyor.vs.vs. ekonomik açıdan rahatlamayı söylememe gerek bile yok.kızlar bi kere inandınız mı gerisi çok kolay gelir.kendinize inanın ve bir kerede bırakın

bende 1kere bırakıcam dedim ve bıraktım isterseniz sizde bırakırsınız. Bırakıyorum dedim bıraktım 4sene içmiştm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…