Maşallah canım 15 yıldır içtigim için senin gibi bırakamadım ama şu saat itibari ile sigarasız 12 saati geride bırakmış oluyorum,dayanıyorum nereye kadar ider bende bilmiyoum,yalnız senin dedigin gibi dişim agrımaya başladı benimde artı dudagımın kenarında yara daha dogrusu uçuk çıktı ece birde öksürük nöbeti geçirdim,bakalım nereye kadar gidecek bu durum,
doktora gittim bırakmam gerektigini cigerlerimin doldugunu söyledi şimdi ilaç verdi onları kullanıyorum ve İÇ-ME-YE-CE-GİM diye kendi kendime konuşuyorum
ŞEYTAAAAN ÇIK ARADANNNN
canım ben 29 aralıkta bıraktım sigarayı.eşim biorezonans ile bıraktı ama ben normal bıraktım.eşim rahattı ama benim ilk 3 gün elim ayağım titredi yemin ediyorum bilgisayarda yazı yazamıyordum her yerden sigara kokuları geliyordu ama 3 günden sonra etkiler azalmaya başladı.bende 15 yıldır içiyordum sanki sigara olmadan hayattan zevk alamıyacacakmışım gibi geliyordu ancak inan daha da güzel geçiyor.şimdi sigara içen birisi yanıma gelse bana çok iğrenç kokuyor.eskiden bende insanlara böyle kokuyormuşum diye düşünüyorum ve kendimden utanıyorum.dün biyere oturmaya gittik hava soğuktu içerde oturduk eğer sigara içsetdik soğuğa aldırmadan dişarı çıkacaktık artık evimiz çok daha güzel kokuyor.eskiden ev ahır gibi kokardı şimdi oda spreyi kokuyor ve paran cebine kalıyor.bunu gibi onlarca nedenden dolayı sigara içilmemesi gerektiğini düşünüyorum.ben bıraktım darısı isteyen herkese olsun..