• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar 30 gunde sigarayı azaltarak bırakmaya varmısınız???

:46:Maşallah canım 15 yıldır içtigim için senin gibi bırakamadım ama şu saat itibari ile sigarasız 12 saati geride bırakmış oluyorum:21:,dayanıyorum nereye kadar ider bende bilmiyoum,yalnız senin dedigin gibi dişim agrımaya başladı:17: benimde artı dudagımın kenarında yara daha dogrusu uçuk çıktı :30: ece birde öksürük nöbeti geçirdim,bakalım nereye kadar gidecek bu durum,
doktora gittim bırakmam gerektigini cigerlerimin doldugunu söyledi:43: şimdi ilaç verdi onları kullanıyorum ve İÇ-ME-YE-CE-GİM :47:diye kendi kendime konuşuyorum

ŞEYTAAAAN ÇIK ARADANNNN

canım ben 29 aralıkta bıraktım sigarayı.eşim biorezonans ile bıraktı ama ben normal bıraktım.eşim rahattı ama benim ilk 3 gün elim ayağım titredi yemin ediyorum bilgisayarda yazı yazamıyordum her yerden sigara kokuları geliyordu ama 3 günden sonra etkiler azalmaya başladı.bende 15 yıldır içiyordum sanki sigara olmadan hayattan zevk alamıyacacakmışım gibi geliyordu ancak inan daha da güzel geçiyor.şimdi sigara içen birisi yanıma gelse bana çok iğrenç kokuyor.eskiden bende insanlara böyle kokuyormuşum diye düşünüyorum ve kendimden utanıyorum.dün biyere oturmaya gittik hava soğuktu içerde oturduk eğer sigara içsetdik soğuğa aldırmadan dişarı çıkacaktık artık evimiz çok daha güzel kokuyor.eskiden ev ahır gibi kokardı şimdi oda spreyi kokuyor ve paran cebine kalıyor.bunu gibi onlarca nedenden dolayı sigara içilmemesi gerektiğini düşünüyorum.ben bıraktım darısı isteyen herkese olsun..

birakmayi bende kafama koymustum ve bi tarih belirledim dogumgunumde birakicktm ilk kez bukadar ciddiydim birakmakta sonra dogumgunumde kuzenler falan icince onlara uydum neyse onlardan uzaklasinca paket almamaya basladim okulda icenlerin yanina gitmemeye basladm ama evime gelen arkadaslarimla sadcee bi dal ictm cok kotu baglandigimi yeni anladim aslinda cok icen biri degilim sadece yemek sonralarinda ve ortam olunca... ama anladimki azi cogu yokmus baglanmanin simdi sadece o keyfi ozleyeckmisim gibi gelio o yuzden biraz canim sikkin ama insallah birakacagim tamamen herkese de iyi sanslar;)

Cariyem yengene geçmiş olsun sanırım hastalığı Koah bana öyle geldi Rabbim acil şifalar versin
bende istiyorum lanet olsun acaip sinirli oluyorum ama eşime dedim bugün yarın paket alma ne varsa onunla idare edelim ve bırakalım.Umarım bizim için iyi olacak.Hasta olmak kanser koah bunlar Allahtan diyorum ama arada sigara olunca Rabbime suç(haşa)bulamıyorum.Hata bizim sağlıkla verilmiş bedenin içine ediyoruz.Çok şükür azalttım buda kar benim için.Darısı bırakmak isteyen herkese ve bana bize inşallah.

birakmayi bende kafama koymustum ve bi tarih belirledim dogumgunumde birakicktm ilk kez bukadar ciddiydim birakmakta sonra dogumgunumde kuzenler falan icince onlara uydum neyse onlardan uzaklasinca paket almamaya basladim okulda icenlerin yanina gitmemeye basladm ama evime gelen arkadaslarimla sadcee bi dal ictm cok kotu baglandigimi yeni anladim aslinda cok icen biri degilim sadece yemek sonralarinda ve ortam olunca... ama anladimki azi cogu yokmus baglanmanin simdi sadece o keyfi ozleyeckmisim gibi gelio o yuzden biraz canim sikkin ama insallah birakacagim tamamen herkese de iyi sanslar;)

canım bız de destekcenız hemen basla bugunu yarını yok bu işin malesef

Cariyem yengene geçmiş olsun sanırım hastalığı Koah bana öyle geldi Rabbim acil şifalar versin
bende istiyorum lanet olsun acaip sinirli oluyorum ama eşime dedim bugün yarın paket alma ne varsa onunla idare edelim ve bırakalım.Umarım bizim için iyi olacak.Hasta olmak kanser koah bunlar Allahtan diyorum ama arada sigara olunca Rabbime suç(haşa)bulamıyorum.Hata bizim sağlıkla verilmiş bedenin içine ediyoruz.Çok şükür azalttım buda kar benim için.Darısı bırakmak isteyen herkese ve bana bize inşallah.

saol canım Amin canlı canlı orneğını gorunce etkılendım cok onemlı olaan hala sağlığımız yerındeyken cok şükür bırakmak bende kar sayıyorum artık delı gıbı gecelerı paketım bıtcek dıye sigara sayıyordum panık oluyordum .nefesım rahat paket bıtıcek stresi yok param cebde :1:

kızlar azaltarak sigara bırakılmaz bence. ben de 7 sene içtim. ki günde bir paket oluyordu. ve pat diye bıraktım. 4 sene oldu. kilo da almadım bırakınca.

Günaydın iyi haftalar kızlar,
Bir haftam bitti.Bugün 8.gün:32:
Haftasonu biraz zorladı.Eşim günde bir bazen hiç içmez onun için sadece zevk içindir.Haftasonu da dışarıda yemek yedikten sonra o kahve ile içti ben ona öyleee baktım bir ara içsem dedim sonra bunca emek boş ver diyerek ağzıma bir sakız attım.Anlayacağınız yine yenilmedim.
Boğaz ağrım ve ağız içi yaralarım geçmek üzere internette okuduğum kadarı ile hücreler kendini yeniliyormuş ağrı ve yaralar bu nedenden olabiliyormuş inşallah öyledir.:9:
Ağzımdaki o ekşi tat ve dilimin üzerindeki o beyaz tabakada kayboldu iğrençsin demeyin sadece bende olan güzel değişiklikleri yazarak sizide özendirmek amacım:16:
Aaaa unutuyordum 2 kilo almışım bu arada ama artık zehirsiz günlere alıştığım için geçen hafta kadar abur cubura saldırmam diye düşünüyorum.Neyse şimdilik bu kadar sağlıkla kalın...

Huuuhuuuu kimse yok mu?
Ne o sigaradan kurtulamadığınız için yüzünüz mü yok buraya yazmaya:52:

Şaka bir yana bugün 10.gün Sanırım oldu bu iş artık canım istemiyor hatta aklıma bile sadece yemeklerden sonra geliyor.İş yeri hekimimiz ile görüştüm.Sizinkide bir madde bağımlılığı destek almadan çok zor dedi ve eğer canınız çok ister ve yenilecek gibi hissederseniz lütfen ya bana gelin yada bir göğüs hastalıkları uzmanına gidin dedi.Tekrar başlamayın.

Ama ben zaten kararlıyım tekrar aynı hatayı yapmak gibi bir niyetim yok.
Sabahları dinlenmiş olarak kalkmaya başladım.Nefes almam rahatladı.Öğle araları fosur fosur sigara içmek yerine arkadaşlar ile yürüyüş yapıyorum 30 dk.Kendimi mutlu hissediyorum.Boğaz ve ağız yaralarım tamamen geçti.Kilo almaya başladığım için yediklerimede dikkat ediyorum.
Anlayacağınız herşey süper:32::46::16:

Hadiii ne duruyorsunuz bırakın sizde şu zıkkımı...

Huuuhuuuu kimse yok mu?
Ne o sigaradan kurtulamadığınız için yüzünüz mü yok buraya yazmaya:52:

Şaka bir yana bugün 10.gün Sanırım oldu bu iş artık canım istemiyor hatta aklıma bile sadece yemeklerden sonra geliyor.İş yeri hekimimiz ile görüştüm.Sizinkide bir madde bağımlılığı destek almadan çok zor dedi ve eğer canınız çok ister ve yenilecek gibi hissederseniz lütfen ya bana gelin yada bir göğüs hastalıkları uzmanına gidin dedi.Tekrar başlamayın.

Ama ben zaten kararlıyım tekrar aynı hatayı yapmak gibi bir niyetim yok.
Sabahları dinlenmiş olarak kalkmaya başladım.Nefes almam rahatladı.Öğle araları fosur fosur sigara içmek yerine arkadaşlar ile yürüyüş yapıyorum 30 dk.Kendimi mutlu hissediyorum.Boğaz ve ağız yaralarım tamamen geçti.Kilo almaya başladığım için yediklerimede dikkat ediyorum.
Anlayacağınız herşey süper:32::46::16:

Hadiii ne duruyorsunuz bırakın sizde şu zıkkımı...

aynı gün bırakmısız sigarayı bende 10 gündür içmiyorum eşimle birlikte bıraktık ilk iki gün çok zorlandım sonra rahattım

kızlar ınternetım yoktu iki gundur gıremedım ben en son dun sabah 1 tane içtim ve dedımkı son bu sıgara hıc uzatmaya gerek yok off azıcık zor ama irademe sahıbım canım isteyınc3e gecıcek dıyorum kendıme :33: :62: gelısmelerı yazıcam

Mrb herkese.konu başlıklarını uzun zamandır okuyorum kendi kendime bende sıgarayı bırakınca yazıcam buraya dedim ve bende artık kurtuldum sayılır bu illetten 4 gündür içmiyorum veee cok rahatım...

Mrb herkese.konu başlıklarını uzun zamandır okuyorum kendi kendime bende sıgarayı bırakınca yazıcam buraya dedim ve bende artık kurtuldum sayılır bu illetten 4 gündür içmiyorum veee cok rahatım...

tebrık ederım canım darısı bırakmak ısteyen herkezın basına

kızlar ınternetım yoktu iki gundur gıremedım ben en son dun sabah 1 tane içtim ve dedımkı son bu sıgara hıc uzatmaya gerek yok off azıcık zor ama irademe sahıbım canım isteyınc3e gecıcek dıyorum kendıme :33: :62: gelısmelerı yazıcam

:nazar::nazar:
ikinizi de tebrik ederim çok doğru bi karar vermişsiniz sigarasız hayat çok çok güzel

Back