Maşallah canım 15 yıldır içtigim için senin gibi bırakamadım ama şu saat itibari ile sigarasız 12 saati geride bırakmış oluyorum ,dayanıyorum nereye kadar ider bende bilmiyoum,yalnız senin dedigin gibi dişim agrımaya başladı benimde artı dudagımın kenarında yara daha dogrusu uçuk çıktı ece birde öksürük nöbeti geçirdim,bakalım nereye kadar gidecek bu durum,
doktora gittim bırakmam gerektigini cigerlerimin doldugunu söyledişimdi ilaç verdi onları kullanıyorum ve İÇ-ME-YE-CE-GİM diye kendi kendime konuşuyorum
ŞEYTAAAAN ÇIK ARADANNNN
birakmayi bende kafama koymustum ve bi tarih belirledim dogumgunumde birakicktm ilk kez bukadar ciddiydim birakmakta sonra dogumgunumde kuzenler falan icince onlara uydum neyse onlardan uzaklasinca paket almamaya basladim okulda icenlerin yanina gitmemeye basladm ama evime gelen arkadaslarimla sadcee bi dal ictm cok kotu baglandigimi yeni anladim aslinda cok icen biri degilim sadece yemek sonralarinda ve ortam olunca... ama anladimki azi cogu yokmus baglanmanin simdi sadece o keyfi ozleyeckmisim gibi gelio o yuzden biraz canim sikkin ama insallah birakacagim tamamen herkese de iyi sanslar
Cariyem yengene geçmiş olsun sanırım hastalığı Koah bana öyle geldi Rabbim acil şifalar versin
bende istiyorum lanet olsun acaip sinirli oluyorum ama eşime dedim bugün yarın paket alma ne varsa onunla idare edelim ve bırakalım.Umarım bizim için iyi olacak.Hasta olmak kanser koah bunlar Allahtan diyorum ama arada sigara olunca Rabbime suç(haşa)bulamıyorum.Hata bizim sağlıkla verilmiş bedenin içine ediyoruz.Çok şükür azalttım buda kar benim için.Darısı bırakmak isteyen herkese ve bana bize inşallah.
Huuuhuuuu kimse yok mu?
Ne o sigaradan kurtulamadığınız için yüzünüz mü yok buraya yazmaya
Şaka bir yana bugün 10.gün Sanırım oldu bu iş artık canım istemiyor hatta aklıma bile sadece yemeklerden sonra geliyor.İş yeri hekimimiz ile görüştüm.Sizinkide bir madde bağımlılığı destek almadan çok zor dedi ve eğer canınız çok ister ve yenilecek gibi hissederseniz lütfen ya bana gelin yada bir göğüs hastalıkları uzmanına gidin dedi.Tekrar başlamayın.
Ama ben zaten kararlıyım tekrar aynı hatayı yapmak gibi bir niyetim yok.
Sabahları dinlenmiş olarak kalkmaya başladım.Nefes almam rahatladı.Öğle araları fosur fosur sigara içmek yerine arkadaşlar ile yürüyüş yapıyorum 30 dk.Kendimi mutlu hissediyorum.Boğaz ve ağız yaralarım tamamen geçti.Kilo almaya başladığım için yediklerimede dikkat ediyorum.
Anlayacağınız herşey süper
Hadiii ne duruyorsunuz bırakın sizde şu zıkkımı...
aynı gün bırakmısız sigarayı bende 10 gündür içmiyorum eşimle birlikte bıraktık ilk iki gün çok zorlandım sonra rahattım
bu arada benim fikrim azaltılarak sigara bırakılmaz çok denedim hep daha fazla içtim
Mrb herkese.konu başlıklarını uzun zamandır okuyorum kendi kendime bende sıgarayı bırakınca yazıcam buraya dedim ve bende artık kurtuldum sayılır bu illetten 4 gündür içmiyorum veee cok rahatım...
kızlar ınternetım yoktu iki gundur gıremedım ben en son dun sabah 1 tane içtim ve dedımkı son bu sıgara hıc uzatmaya gerek yok off azıcık zor ama irademe sahıbım canım isteyınc3e gecıcek dıyorum kendımegelısmelerı yazıcam
Mrb herkese.konu başlıklarını uzun zamandır okuyorum kendi kendime bende sıgarayı bırakınca yazıcam buraya dedim ve bende artık kurtuldum sayılır bu illetten 4 gündür içmiyorum veee cok rahatım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?