• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar 30 gunde sigarayı azaltarak bırakmaya varmısınız???

Hem bu dediklerini yapıp hemde nikotin bandı kullanmak da daha faydalı olur bence..
Nikotin bandı ile bırakan çok kişi var çevremde şaşıyorum valla :53:

Tekrar Merhaba Arkadaşlar,
Dün hiç içmedim.Toplamda 35 saat oldu.Canım çok istiyor ama geçiştiriyorum.Su içiyorum.Bitki çayı. ağzımda naneli sakız bakalım hayırlısı :34:

Günaydın,
Benden başka gelen yok sanırım buraya :(
58 saat oldu :46:
Sabah ağzımdaki acı tat azalmıştı.Ancak üst damağım yara içinde ve boğazım berbat sanki kocaman bir lokma takılı kalmış gibi yutkunamıyorum.Üşüttüm mü bilmiyorum.Boğazım ve ağzımın içi dışında bir şikayetim yok gerçi bilemiyorum.Gelişmelerle tekrar burda olacağım dumansız günler....:1:

Gün boyu 2 tane içmiştim ama akşam üzeri 2 tane daha içtim yarına 1 tekim var paket almayı düşünmüyorum eşimin içmesi dezavantaj içmemeye gayret edecegim dua edin bana kızlar:ssz:

Günaydın,
Sigarasız günlere tam yol devam.:32:
Boğazımdaki ağrı ve ağzımdaki yara geçmedi.Bütün gün bitki çayı içmekten midem bulandı.Sakızla bir bütün olduk.Ama sabah sanki daha dinç kalktım.Bilemiyorum psikolojik olabilir.Sigarayı bıraktıktan sonra olan değişiklikleri okuduğumdan beri beklenti içindeyim.
Sevgiyle kalın...

8 saat sonra; kandaki nikotin ve karbonmonoksit düzeyi yarıya iner, oksijen seviyesi normale döner.
24 saat sonra; karbonmonoksit vücuttan tamamen atılır, akciğerler sigaranın neden olduğu mukusu temizlemeye başlar.
48 saat sonra; vücuttaki nikotin tamamen temizlenir, koku ve tat duyularında artış kaydedilir.
72 saat sonra; nefes alma kolaylaşır, enerji seviyesi yükselir.
2-12 hafta sonra; kan dolaşımı daha sağlıklı olur, öksürük varsa azalır ve 3 ay içinde kaybolur, akciğer fonksiyonları yüzde 30 artar.
1 yıl sonra; kalp krizi geçirme, beyin kanaması damar hastalığı riski yüzde 50 azalır.
5-10 yıl sonra; Kanser riski yüzde 50 azalır. Felç olma riski, kalp hastalığı riski hiç sigara içmemiş olanlarla aynı düzeye gelir.

Tekrar Merhaba Arkadaşlar,
Dün hiç içmedim.Toplamda 35 saat oldu.Canım çok istiyor ama geçiştiriyorum.Su içiyorum.Bitki çayı. ağzımda naneli sakız bakalım hayırlısı :34:

waawww harikasın tebrık edıyorum arkadasım seni gelışmelerı yaz mutlaka :34:

Gün boyu 2 tane içmiştim ama akşam üzeri 2 tane daha içtim yarına 1 tekim var paket almayı düşünmüyorum eşimin içmesi dezavantaj içmemeye gayret edecegim dua edin bana kızlar:ssz:

alma canım ya peki eşin bırakmaya soğukmu ? benı esımde içio ama gunde 3 tane 4 tane enfazla

yok soguk degil canım oda istiyo bırakmayı sende durum nedir ben eşimden akşam aldım 1 tane daha:ssz:

Günaydın kızlar,
Dün gece canım çok istedi.Ama ben yenilmedim.Bitki çayı içtim baktım olmuyor kalktım tatlı yaptım onu yedim.Resmen savaştım.Ama galibi ben oldum:32:Bu arada kilo almaya başladım:43: Bugünden itibaren yediklerime de dikkat etmeye çalışacağım.
Bu sabah kalktığımda ağzımdaki acı tat yok denecek kadar azdı.Dilimin rengi değişmeye başladı.Size komik gelecek ama gerçekten.Boğazımdaki ağrı ve ağız içi yaralarım hala geçmedi.Haftasonu da geçmez ise dr.a gitmeyi düşünüyorum.
Çocuklarım sigara içmediğimi fark ettiler ve çok mutlular.Destekçilerim çok.Annem eşim çocuklarım inşallah kurtulurum artık.Hepinize kucak dolusu sevgiler...:16:

:46:Maşallah canım 15 yıldır içtigim için senin gibi bırakamadım ama şu saat itibari ile sigarasız 12 saati geride bırakmış oluyorum:21:,dayanıyorum nereye kadar ider bende bilmiyoum,yalnız senin dedigin gibi dişim agrımaya başladı:17: benimde artı dudagımın kenarında yara daha dogrusu uçuk çıktı :30: ece birde öksürük nöbeti geçirdim,bakalım nereye kadar gidecek bu durum,
doktora gittim bırakmam gerektigini cigerlerimin doldugunu söyledi:43: şimdi ilaç verdi onları kullanıyorum ve İÇ-ME-YE-CE-GİM :47:diye kendi kendime konuşuyorum

ŞEYTAAAAN ÇIK ARADANNNN

Son düzenleme:
Valla kızlar bende bırakmayı çok ama çokk istiyorum. Her paket bibitğinde bi daha almayacağım diyorum sonra gidip tekrar alıyorum:((
Günde 7-8 tane içiyorum ama benim eşim içmiyor ve sigara içmemi istemiyor doğal olarak. Bende zorlayınca inadına daha çok içiyorum:(
Ama çocuk sahibi olmak istiyorum o yüzden hamilelik öncesinde kesinlikle bırakmak istiyorum.
Şubat 24 tarihini koydum bende kendime bakalım inşallah o tarihte bırakabilirm.
Artık umarım hiç birimiz pis pis sigara kokmayızzzzz

İçiyorum ama bu son dedim.
Bi daha da ağzıma sürmedim..
Şuan yanımda bile içtiklerinde nefes alamıyorum. :)

Arkadaşım en iyisini yapmışsın valla yok ya illet pislik lanet bişey işin kötü yani eşim de bende içiyoruz bırakmaya çalıştığımız zaman da birbirimizi tetikliyoruz kurtlu gibi vebali gibi dolaşıyoruz sonra dayanamayıp yine içiyoruz :(

:46:Maşallah canım 15 yıldır içtigim için senin gibi bırakamadım ama şu saat itibari ile sigarasız 12 saati geride bırakmış oluyorum:21:,dayanıyorum nereye kadar ider bende bilmiyoum,yalnız senin dedigin gibi dişim agrımaya başladı:17: benimde artı dudagımın kenarında yara daha dogrusu uçuk çıktı :30: ece birde öksürük nöbeti geçirdim,bakalım nereye kadar gidecek bu durum,
doktora gittim bırakmam gerektigini cigerlerimin doldugunu söyledi:43: şimdi ilaç verdi onları kullanıyorum ve İÇ-ME-YE-CE-GİM :47:diye kendi kendime konuşuyorum

ŞEYTAAAAN ÇIK ARADANNNN

Canım bende lisede başlamıştım 21 yıldır içiyorum.Azaltarak olmuyor tamamen kesmek gerek.Ama kendine inanıyorsan azaltarak bırakabileceğine tamam.Önemli olan kurtulmak öyle yada böyle :46:
Korkuyorum tekrar içmeye başlamaktan bugün 5.gün

mrb kızlarr bu günn benimde 2. günümm Allah'ın izniyle kurtulurumm inşş bu defaa çokk mutluyumm rahatımmm şimdilikk bakalımm :16:

Maşallah maşallah bırakanları tebrik ediyorum umarım bir daha hiiiç başlamazsınız kızlar.
Bizde eşimle bırakıcaz diyoruz o almasa ben alıyorum ben almasam eşim paket alıyor ama şunu biliyorum ki 2 gün paket almasak kesin bırakıcaz eşimin morali bozuk olduğundan mutlaka alıyor bende o gelene kadar içmiyorum gelince bir halt varmış gibi bana bir tane ver diyorum.Elimden geldiğince içmemeye gayret ediyorum en azından günde 9-10 adet içeceğime 1 tane beni rahatlatır diye içiyorum.Yoksa asabi şirret çekilmez uyuz bir anne ve kadın oluyorum.Çocuklarıma kızıyor bağırıyorum bu 1 tane beni durduruyorsa ne yapayım çocuklarımın maneviyatı için 1 taneye 2 taneye razıyım diyorum.Umarım buraya birgün bende 10 gündür sigara içmiyorum vede kullanmıyorum Artık yazabilirim.

Birde etrafımda konuştuğum tüm arkadaşlarım sigara içermi ya hepsi içiyor.Bugün .......ya gideceğim diyorum olmadı ......ya düşünüyorum ikiside içiyor.İçmesem içmesem kahve olunca dayanamıyorum içiyorum.Arkadaşlarıma bile gitmemeye gayret ediyorum.Bana darılıyorlar ama sigarayı bırakmaya çalışıyorum bana yardım edecekseniz gelin yada gelirim diyorum.Ne yapayım kesemden çok sağlığım için bunu yapmam lazım.

logistics2402
Valla kızlar bende bırakmayı çok ama çokk istiyorum. Her paket bibitğinde bi daha almayacağım diyorum sonra gidip tekrar alıyorum:((
Günde 7-8 tane içiyorum ama benim eşim içmiyor ve sigara içmemi istemiyor doğal olarak. Bende zorlayınca inadına daha çok içiyorum:(
Ama çocuk sahibi olmak istiyorum o yüzden hamilelik öncesinde kesinlikle bırakmak istiyorum.

Canım eşinin inadına yapma o seni sevdiği için öyle söylüyor ben hamile kaldığımda hiç içmedim Allahtan 2 evladımdada tiksindim sigaradan o dönemlerde eşim içtiğinden çok pis kokuyordu.Sonra ben başladım eşim bıraktı bu kezde o bana diyordu saçların bile pis kokuyor bırak.Bense inadına devam ettim.Sonuç mu eşimde tekrar başladı:ssz:

wish

Canım bende lisede başlamıştım 21 yıldır içiyorum.Azaltarak olmuyor tamamen kesmek gerek.Ama kendine inanıyorsan azaltarak bırakabileceğine tamam.Önemli olan kurtulmak öyle yada böyle :46:
Korkuyorum tekrar içmeye başlamaktan bugün 5.gün

Azaltarak bırakabileceğime inanıyorum canım.Umarım bunda başarılı olurum.Şu lanet şeye nasıl başlamışız ya.

yok soguk degil canım oda istiyo bırakmayı sende durum nedir ben eşimden akşam aldım 1 tane daha:ssz:[/QUOTb

canım ben aslında yaptığım duzenlemeye gore 6 tane içiçektim bu hafta basından ıtıbaren ama dun 3 bugun 2 tane ıçtım ben kurtuluyorum galıba :1:

canım inşallah basarıcaksın hele bıde bebek planın varsa kım tutar senı eşının kullanmaması senın için avantaj gercekten evde bır destekçın var senın ıcın daha kolay olucak guzel haberlerı paylas bızımle en yakın zamanda

arkadaslar bırde bişey paylaşmak ıstıyorum yengem kalp amelıyatı oldu . butun damarları tıkanmış 55 yasında daha doktaorun tek soylediği sigara sebep olmuş yengem yarım yarım nefes oluo suan ve sıgarayı gormek dahı ıstemıyor . yalvarıo bıze bırakın ıcmeyın cok cektım ben diye. ki, yengem bıldım bılelı sıgara içer hatta aaa ben bırakamam sevıyorum içmeyi sıgara benım arkadasım karısmayın bana diyen bir ınsandı. onun bu halını gorunce cok etkılendım yenılmek ıstemıyorum artık o zıkkıma

Back