Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hem bu dediklerini yapıp hemde nikotin bandı kullanmak da daha faydalı olur bence..
Nikotin bandı ile bırakan çok kişi var çevremde şaşıyorum valla
Tekrar Merhaba Arkadaşlar,
Dün hiç içmedim.Toplamda 35 saat oldu.Canım çok istiyor ama geçiştiriyorum.Su içiyorum.Bitki çayı. ağzımda naneli sakız bakalım hayırlısı
Gün boyu 2 tane içmiştim ama akşam üzeri 2 tane daha içtim yarına 1 tekim var paket almayı düşünmüyorum eşimin içmesi dezavantaj içmemeye gayret edecegim dua edin bana kızlar
İçiyorum ama bu son dedim.
Bi daha da ağzıma sürmedim..
Şuan yanımda bile içtiklerinde nefes alamıyorum. :)
Maşallah canım 15 yıldır içtigim için senin gibi bırakamadım ama şu saat itibari ile sigarasız 12 saati geride bırakmış oluyorum,dayanıyorum nereye kadar ider bende bilmiyoum,yalnız senin dedigin gibi dişim agrımaya başladı benimde artı dudagımın kenarında yara daha dogrusu uçuk çıktı ece birde öksürük nöbeti geçirdim,bakalım nereye kadar gidecek bu durum,
doktora gittim bırakmam gerektigini cigerlerimin doldugunu söyledi şimdi ilaç verdi onları kullanıyorum ve İÇ-ME-YE-CE-GİM diye kendi kendime konuşuyorum
ŞEYTAAAAN ÇIK ARADANNNN
logistics2402
Valla kızlar bende bırakmayı çok ama çokk istiyorum. Her paket bibitğinde bi daha almayacağım diyorum sonra gidip tekrar alıyorum(
Günde 7-8 tane içiyorum ama benim eşim içmiyor ve sigara içmemi istemiyor doğal olarak. Bende zorlayınca inadına daha çok içiyorum
Ama çocuk sahibi olmak istiyorum o yüzden hamilelik öncesinde kesinlikle bırakmak istiyorum.
Şubat 24 tarihini koydum bende kendime bakalım inşallah o tarihte bırakabilirm.
Artık umarım hiç birimiz pis pis sigara kokmayızzzzz
wish
Canım bende lisede başlamıştım 21 yıldır içiyorum.Azaltarak olmuyor tamamen kesmek gerek.Ama kendine inanıyorsan azaltarak bırakabileceğine tamam.Önemli olan kurtulmak öyle yada böyle
Korkuyorum tekrar içmeye başlamaktan bugün 5.gün
mrb kızlarr bu günn benimde 2. günümm Allah'ın izniyle kurtulurumm inşş bu defaa çokk mutluyumm rahatımmm şimdilikk bakalımm
yok soguk degil canım oda istiyo bırakmayı sende durum nedir ben eşimden akşam aldım 1 tane daha[/QUOTb
canım ben aslında yaptığım duzenlemeye gore 6 tane içiçektim bu hafta basından ıtıbaren ama dun 3 bugun 2 tane ıçtım ben kurtuluyorum galıba
Valla kızlar bende bırakmayı çok ama çokk istiyorum. Her paket bibitğinde bi daha almayacağım diyorum sonra gidip tekrar alıyorum(
Günde 7-8 tane içiyorum ama benim eşim içmiyor ve sigara içmemi istemiyor doğal olarak. Bende zorlayınca inadına daha çok içiyorum
Ama çocuk sahibi olmak istiyorum o yüzden hamilelik öncesinde kesinlikle bırakmak istiyorum.
Şubat 24 tarihini koydum bende kendime bakalım inşallah o tarihte bırakabilirm.
Artık umarım hiç birimiz pis pis sigara kokmayızzzzz