Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
wish;
maşallah sana canımm uğruyorumm benimde 9. günümm ama şeytann peşimdee yoklayıpp duruyor. nedenide dün akşam arkadaşın sigarasından 2 fırt çekmemm beynimi kemiriyorr şuanda dua ediyorumm..hayır diyorumm
wish;
maşallah sana canımm uğruyorumm benimde 9. günümm ama şeytann peşimdee yoklayıpp duruyor. nedenide dün akşam arkadaşın sigarasından 2 fırt çekmemm beynimi kemiriyorr şuanda dua ediyorumm..hayır diyorumm
sey_ren cim sende benım gıbı gececisin galba hafta sonları ozellıkle
4.günüm bugün ama en zorlu gün dün oldu benim için..en güçlü krizleri yaşadım iki kez elimde buldum sigarayı gittim gittim geldim..az kalsın içiyordum,,mutsuz hissediyorum, bir boşluk var dolmuyo..atlattım sonunda bugün daha iyiyim..cilt bakımı yaptım mesela)) önce güzel bi peeling mısır unlu..sonrada yaş mayalı maske banyo ve hafifte makyaj..kendimi güzel hissediyorum..cildimi temizledim..hayırlısı bakalım..nasıl geçecek günler..spora yazıldım..Mart 10 da açılıyormuş yeni seansları..beklemek zorundayım o güne kadar neyseki 10 gün var..