:18:bu saate kadar 3 tanemi içtin hiçmi içmedin anlayamadım canım
ama ben 5 tane içtim buda güzel diyorum ne yapayım
Aynen öyle bende evvelsi gün almıştım paketi normal şartlarda bugün yenisini almam lazımdı.Başarmamız lazım.Benim işim de zor eşim işsiz,elimizdekinide sigaraya verirsek ne halt edeceğiz.Dumana para veriyoruz[/
canım cok doğru soylemişin dumana para veriyoruz sigara kumbarası yapmaya karar verdım biriktireceğim parada benı bırakmaya teşvik edecek nefesım rahatladı dun biraz 26 yasındayım merdıven yokuş cıkmak kabus olmustu inşallah ikimizde mart ayına sigarayı bırakmış olarak gireriz yanındayım
İnşallah canım.Kahretsinki bir utsuzluk kapladı içimi asabileştim çocuklara kızıp duruyorum herşeye rağmen alt etmem lazım bunu.Şu saate kadar 2 tane içtim henüz.
Adet döneminede giriyorum hem iştah patlaması yaşıyorum hemde asabviyette sınır tanımıyorum.Ağlamaktan bir hal oldum ya
Şu saate kadar 4 tane daha içtimbugün en başa döndüm dediğin gibi ama yarın daha az olacak olmalı olmalı olmalı:18:
bende birakmak istiyorum9 subati almakta istiyorum yada yarin hemen birakiyim 9 subatta ikinci gunumu kutlarim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... pis sey nefret ediyorum ondan
İzlemek için gerçekten sakin bir kafaya ihtiyacım var oğlumun içinden 3 gündür küçük bir canavar çıkmış durumda.
Bugün 5 tane içtim
bende günde 1 bazen canım sıkkın olursa 1 gecede o paketi bitiren biriydim
sigara kokmaktan bıktığım ve verdiğim onca paraya acıdığım vs bir çok sebepten bırakmaya çokça yeltendim
ilk bırakmaya çalıştığımda kendimi acayip bi şekilde bağımlı gibi hissediyordum
tamam bu son paketim bitti artık diyordum ve aradan dakikalar geçmeden kriz gibi gidip yeni bi paket alma isteğim geliyordu
kendimden nefret ede ede o paketi gidip yine alıyordum.sonra tekrar başa dönüşler.kendime olan özgüvenim zedelenmeye başladı.
sigara içerken bırakma hevesim geliyor sonra o sigarayı söndürdüğüm anda delirmiş gibi 1 tane daha içme ihtiyacı hissediyordum.işte kaç kere tekrarlandı bu bilmiyorum ama artık en son yeter dedim.
bütün sigara içenler bilir sigaranın zararları vardır paketlerde bile yazıyor sigara öldürür diye evet bunu bilecek kadar akıllıydım ama kendime engel olamıyordum.bir gün yine bıraktım dedim ve 4-5 saat geçti hala içmedim içen bi arkadaşım geldiğinde karşı koyamadım ve 1 tane daha 1 tane daha yaktım sonra gidip yine 1 paket daha aldım.o gün bittikten sonra oturdum uzun uzun düşündüm irademe niye sahip olamıyordum ve ben sigara içmeden önce nasıl yaşıyordum?sigara içmeden önce de yaşıyordum hemde hiç aklıma gelmezdi içmek ama o ilk nefesi çektiğim anda herkes gibi 1 nefesten bir şey olmaz diye diye başlamıştım.burdan bu yazımı okuyan bi arkadaşımız varsa ona söylüyorum 1 nefesten bir şey olmaz hadi keyif sigarası içelim hadi dertlendik içelim hadi yemekten sonra içelim kahve içelim sigarasız olur mu gibi yönlendirmeye çalışan kişiler olursa iyi niyetli bile olsalar sakın 1 nefes dahi içmeyin.bağımlı olursunuz!
sigarayı bırakmak konusunda sıkıntılarım vardı öncelikli derdim kilo alacak mıyım korkusuydu.evet sigarayı bıraktıktan sonra yemek yeme isteğim arttı ama ben tatlı yerine akşamları meyve ve şekersiz çay içerek kendimi oyaladım.sigara içtiğim zamanlarda su çok az içiyordum.şimdi kana kana içiyorum ağzım kurumuyor.ve korktuğum gibi bende kilo problemi olmadı ama sanırım bu bünye ile alakalı ben kendimi durdurdum yemek isteğim geldiği zamanda içeceklere yöneldim tabiki de abartmadan.ben esmer bi insanım tam olarak ne zaman bıraktım tarihi not etmedim ama şu an cildimde de düzelme ve beyazlama hissediyorum.ellerim sigara kokmuyor.sigara içerken ellerime krem süremezdim çünkü sigara kokuyordu ve yıkayıp öyle sürmem gerekirdi üşenirdim şimdi yanımda hep kokulu sabunlar kremler taşıyor o güzel kokuları koklamayı seviyorum.
sonuca gelecek olursak evet bıraktım.bir kere de bıraktım ben.artık bi ortama girdiğimizde sigara uzatılınca bıraktım demiyorum.kullanmıyorum diyorum.çünkü bıraktım tepkisini duyanlar tekrar uzatmak ihtiyacı hissediyorlar.sanki onlar içerken canım çekecekmiş gibi.bıraktım ve çok mutluyum Allah isteyen herkesi bu illetten kurtarsın.(amin).
not:uzun olmuş özür diliyorum okuyanlardan :)
Unefemme aramıza hoşgeldin canım,umarım bırakırız bırakmamız lazım:18:
rdlpstck,yaşadıklarıma hislerime tercüman olmuşsun aynı durumdayımbugün itibari ile paketim yok ve lanet olası olmayınca her an aklımda hiç çıkmıyor
Merhaba,
Azaltarak bırakamayacağımı düşünerek en son gece 23:00 de içip yatarak bıraktım.Bakalım bu saat oldu henüz içmedim.Ne kadar dayanırım bilemiyorum.Daha öncede denemelerim oldu hep başarısızlık ile sonuçlandı.Size bildiririm.Görüşmek dileğiyle sigarasız günler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?