Kızlar 30 gunde sigarayı azaltarak bırakmaya varmısınız???

cariye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2012
136
3
48
İzmir
MERHABA arkadaşlar öncelikle sigara bagımlısı olan ve tek kalemde hayatından bu illeti atamayan benım gıbı yol arkadaşları arıyorum. ben günde 1 paket içiyorum ve birkerede bırakamıyanlardanım azaltarak bırakmayı denemek istiyorum. artık nefes almakta zorlandığımı hissediyorum. gecelerı rahat uyuyamıyorum . saçım, kıyafetlerim, evim kül tablası gibi kokuyor. vb.......
artık kurtulmak istiyorum.... kendimize 1 ay müddet verelim. ve bu bir ayın sonunda bu illetten kurtulmuş olalım hep birlikte
İLK HAFTA: GÜNDE 8 ADET
İKİNCİ HAFTA: GÜNDE 6 ADET
ÜÇÜNCÜ HAFTA: GÜNDE 4 ADET
DÖRDÜNCÜ HAFTA:GÜNDE 2 ADET VEEEEEE SONNNNN

Bir sonraki aya sigaradan kurtulmuş olarak devam ediyoruz..... bu şekilde düzenlememim sebebi birden bırakamadığımız için vucudumuzun nikotin ihtiyacını azaltarak alıştırmak nikotine duyduğumuz ihtiyacı en az seviyeye getirerek ondan sonzuza dek kurtulmak... birbirimize destek vererek başaracağımıza eminim ben. zorlandığımız anlarda da birlikte olalım. tavsiyeler verelim sigaraya karşı açtığımız savaşa galip gelelim .

Ben yanındayım canım.Lanet olsun ki o sigaraya şu anki rahatsızlığım tamamen bununla alakalı.Grip olmuştum,o halde bile sigara içmeye devam ettim.İki gündür sırf kan tükürüyorum.Çektiğim nefes darlığı, cam bile silsem tıkanmışlığım 34 yaşında olmama rağmen beni çok üzüyor.Bende bırakmayı çok istiyorum.Bu akşam misler gibi banyo yaptım ne güzel kokuyordum ama şu saate kadar 5 tane içtim zıkkımı ve yine leş gibi kokuyorum.Bazen günde 5 tane bazende 1 paket içen biri olarak,her sigara içme isteğimiz olduğunda kendimizi oyalayalım ve gün sonunda o gün dürüstçe kaç adet sigara içtiğimizi yazalım.alacağımız her yeni pakete verdiğimiz paranın aynısınıda bir kenara koyalım olurmu.
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞALLAH.

İçiyorum ama bu son dedim.
Bi daha da ağzıma sürmedim..
Şuan yanımda bile içtiklerinde nefes alamıyorum. :)

canım saol birlikte olursak daha kolay ustesinden geliriz. dediğin doğru cebimizede zarar sigara fiyatları aldı basını gıttı. her ay içiyormuş gibi kenara atsak dünya para yapar malum biz kadınların alışverişi eksikleri bıtmez bir eksiğimizi tamamlarız. ben bırakma asamasında zorlandığım zamanları bende paylaşıcam caydıralım birbirimizi

İçiyorum ama bu son dedim.
Bi daha da ağzıma sürmedim..
Şuan yanımda bile içtiklerinde nefes alamıyorum. :)

tebrik ederim... bırakan birini yakalayınca sormaK istedim. 1.ne kadar zaman oldu. 2. zorlandığında nasıl kendını oyaladın. paylaşırsan bizimle sevinirim.

9 kalktım bugun şuan saat öğlen 1 ve ben henuz 1 tane içtim .şimdilik yolunda herşey

tebrik ederim... bırakan birini yakalayınca sormaK istedim. 1.ne kadar zaman oldu. 2. zorlandığında nasıl kendını oyaladın. paylaşırsan bizimle sevinirim.

Bırakalı 4 ay kadar oldu, öncesinde 6 yıl içtim.
Nasıl oyaladım, kendimi telkin ederek..
Bak erkek arkadaşın içmiyor, ailesi de içmiyor, zaten ileride bırakmak zorundasın bari kulaklarına gitmeden bırak da haberleri dahi olmasın..
Günde 7.5 lira az para mı, her hafta kendine bir bluz alabilirsin fena mı falan dedim.

Ama 1 ya da 2 kez canım istemiştir, canım bile istemedi ki. :)

kızlar ben de bırakalı tam 6 ay oldu. ve ben 10 senedir içiyordum belki de daha fazla. ben bir anda bıraktım. çok zorlu bir süreçti ama şimdi çok rahatım. sorularınızı cevaplayabilrim çünkü çok bilinçli bıraktım. her anımı hatırlıyorum.

özendim valla darısı basımıza

tabikide yardım istiyorum işte bende o kesin zorlanıcakllardanım özellikle zorlandığınız zamanlarda kendınızı nasıl oyaladınız çünkü sigara evet beyınde bitiyor ama nikotin bağımlılığı diye birşey var .vücut bir süre sonraa onu almak istiyor işte ben o noktada yeniliyorum :26:

canım ben canım ne zaman sigara çekse su içtim. zaten bir müddet sonra çok benzer ihtiyaç halini alıyorlar. bi de ne olursa olsun bil ki 1 hafta sonra içtiğin ilk sigara bile bir zamanlar içtiğin o güzel tadı vermiyor. ben bir iki kere denedim içemedim. şimdi elimin altında paket var ve hiç içmek istemiyorum çünkü tadı çok kötü geliyor. bol su iç canım çok faydalı.ilk 2 haftayı atlatırsan gerisi kolay. aklına çok sık gelicek ilk zamanlar ama şimdi aklıma bile gelmiyor benim.

Sabah saat 5 de yattım o saate kadar 5 tane içmiştim,3 saatlik uykudan sonra işe gittim ve saat 3 e kadar hiç içmedim 3 de 1 tane,
işten çıkınca 1 tane eve geldim 1 yemek sonrası 1
Dedim maşallah yetecek bu kadar sonra misafir geldi şu saate kadar toplam 3 de öle içtim.
Sonuç.7 tane.İçmeden yatmak istiyorum.
Deneyimlerini paylaşan arkadaşlara teşekkürler.
Fakat kızlar ben bugün fakettimki acaip sinirli idim.Oğluma falan bağırıp durdum kalbini kırdım çocuğun.Ne yapmam lazım

yanlız değilsin canım emin ol bende bugun cok sinirliydim olmadık şeylere bağırdım çağırdım sigara resmen beynimi uyuşturuyormuş onu anladım ama pes etmicem . etrafımız yakınlarımız için de bıraz zor olucak ama ben bu durumun bir haftadan fazla süreceğini zannetmem bütün gün kendimi oyalamayya çalıştım ben 8 tane içtim aklıma gelmesın diye yatıyorum artık sabır bize

tavsiyene uyucam cok sağol . aklıma geldıkçe su içicem yarın meyve çayları alıcam nebileyım biraz kuru yemiş koyucam ortalığa alışkanlıklarımı değiişstirmem gerekiyor

meredi bırakmak istedikçe aklımı kurcalıyor ya ama bırakmamız lazım canım elimizden geldiğince oylanmak gerekli.Umarım ıkımızde bırakkırız ve güzel haberi buraya yazarız.

şu saate kadar içmedim ama artık gücüm kalmadı

sakınnnn vazgeçme oyala kendını ben 3 tane içtim daha yalan sölemeyım bende cok zorlanıyorum ama dusunuyorum bırakmassam mutlaka birgüün bir hastalıkla patlak vericek hem cana hem paraya yazık zorlanıyorum ama alışıcak bünye neticede bugun hiç içmedim canımda istemiyor yazıcam birgün kararlıyım

allen carr diye bir video var ismini yanlış hatırlamıyorsam cok etkılı bır vıdeo olduğını bılıyorum sakın kafa onu izliycem tavsiye ediyorum

:18:bu saate kadar 3 tanemi içtin hiçmi içmedin anlayamadım canım
ama ben 5 tane içtim buda güzel diyorum ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…