Ben yanındayım canım.Lanet olsun ki o sigaraya şu anki rahatsızlığım tamamen bununla alakalı.Grip olmuştum,o halde bile sigara içmeye devam ettim.İki gündür sırf kan tükürüyorum.Çektiğim nefes darlığı, cam bile silsem tıkanmışlığım 34 yaşında olmama rağmen beni çok üzüyor.Bende bırakmayı çok istiyorum.Bu akşam misler gibi banyo yaptım ne güzel kokuyordum ama şu saate kadar 5 tane içtim zıkkımı ve yine leş gibi kokuyorum.Bazen günde 5 tane bazende 1 paket içen biri olarak,her sigara içme isteğimiz olduğunda kendimizi oyalayalım ve gün sonunda o gün dürüstçe kaç adet sigara içtiğimizi yazalım.alacağımız her yeni pakete verdiğimiz paranın aynısınıda bir kenara koyalım olurmu.
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞALLAH.
İçiyorum ama bu son dedim.
Bi daha da ağzıma sürmedim..
Şuan yanımda bile içtiklerinde nefes alamıyorum. :)
tebrik ederim... bırakan birini yakalayınca sormaK istedim.1.ne kadar zaman oldu. 2. zorlandığında nasıl kendını oyaladın. paylaşırsan bizimle sevinirim.
Bırakalı 4 ay kadar oldu, öncesinde 6 yıl içtim.
Nasıl oyaladım, kendimi telkin ederek..
Bak erkek arkadaşın içmiyor, ailesi de içmiyor, zaten ileride bırakmak zorundasın bari kulaklarına gitmeden bırak da haberleri dahi olmasın..
Günde 7.5 lira az para mı, her hafta kendine bir bluz alabilirsin fena mı falan dedim.
Ama 1 ya da 2 kez canım istemiştir, canım bile istemedi ki. :)
kızlar ben de bırakalı tam 6 ay oldu. ve ben 10 senedir içiyordum belki de daha fazla. ben bir anda bıraktım. çok zorlu bir süreçti ama şimdi çok rahatım. sorularınızı cevaplayabilrim çünkü çok bilinçli bıraktım. her anımı hatırlıyorum.
tabikide yardım istiyorumişte bende o kesin zorlanıcakllardanım özellikle zorlandığınız zamanlarda kendınızı nasıl oyaladınız çünkü sigara evet beyınde bitiyor ama nikotin bağımlılığı diye birşey var .vücut bir süre sonraa onu almak istiyor işte ben o noktada yeniliyorum :26:
Sabah saat 5 de yattım o saate kadar 5 tane içmiştim,3 saatlik uykudan sonra işe gittim ve saat 3 e kadar hiç içmedim 3 de 1 tane,
işten çıkınca 1 tane eve geldim 1 yemek sonrası 1
Dedim maşallah yetecek bu kadar sonra misafir geldi şu saate kadar toplam 3 de öle içtim.
Sonuç.7 tane.İçmeden yatmak istiyorum.
Deneyimlerini paylaşan arkadaşlara teşekkürler.
Fakat kızlar ben bugün fakettimki acaip sinirli idim.Oğluma falan bağırıp durdum kalbini kırdım çocuğun.Ne yapmam lazım
canım ben canım ne zaman sigara çekse su içtim. zaten bir müddet sonra çok benzer ihtiyaç halini alıyorlar. bi de ne olursa olsun bil ki 1 hafta sonra içtiğin ilk sigara bile bir zamanlar içtiğin o güzel tadı vermiyor. ben bir iki kere denedim içemedim. şimdi elimin altında paket var ve hiç içmek istemiyorum çünkü tadı çok kötü geliyor. bol su iç canım çok faydalı.ilk 2 haftayı atlatırsan gerisi kolay. aklına çok sık gelicek ilk zamanlar ama şimdi aklıma bile gelmiyor benim.
şu saate kadar içmedim ama artık gücüm kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?