İçim içime sığmıyor kızlar, Allahım bana ne oluyor ya, acaba geçici bir durum mu? yoksa ben aşık mı oluyorum?
Ama çok saçma, nasıl bu kadar çabuk olur?? Sanırım boşluktayım.. Şuan tüm isteğim onunla olmak. Durumumu analiz edemiyorum, az çok tanıdınız beni buradaki konularımla.. Bana bir şey söyleyin kızlar, kafa karışıklığı mı bu, yoksa normal mi?
Bugün Avm ye çıkıyım dedim, yolda gören ak sakallı dede diye boynuma sarılıyor, hem biraz tipimi düzeltir, kaş bıyık aldırırım, hem de kendime yeni ciciler alırım dedim. Ayy gitmez olsaydım, avmde, lise1. sınıftan arkadaşım Akın'la karşılaştım.. O ayı gibi çocuk gitmiş yerine Behlül görünümlü Ezel gelmiş. O karizma, o yakışıklılık.. Şimdiye kadar gördüğüm yakışıklı top10 listesini gözümün önüne getirince, aradaki farkın Özcan Deniz in ilk çıktığı zamanla, Asmalı konaktaki hali kadar bir mesafe göründü bana. Bu çocuğa Allah ayrıcalık tanımış.. Bu nasıl bir evrim geçirtmektir Ya Rab!! O an hemen yanında hayal ettim kendimi, Deniz de karşımızdaydı, Akınımın ve benim mükemmeliğimiz karşısında hacışakir sabunu gibi eridiğini hayal ettim.. Nişanlanmışız, 15 tane burma bilezik takmış bana <3
Neyse, o an kendi gözlerimdeki ışığı çocuğun suratında gördüm, sakin ol duygu dedim.. Öyle bi kestim ki, o hızla erkek olsam damacana arardım etrafta. ama coolluğumdan ve iffetimden ödün vermedim.. Bi kaç saniyelik Yıldız Tilbevari halimden sonunda Rihanna'ya dönmüştüm. Nasılsınlar falan filan.. Bana çok değişmişsin, gülüşün aynı ama çok daha güzel olmuşsun falan filan dedi. Hiç onun geçmişini, yaşlı göbeğini yüzüne vurayım demedim, gülümseyip teşekkür ettim.. O avm de dükkanları varmış 2 tane, onun için gelmiş.
Numarasını istemeyi unuttum.. Avmden geldiğimden beri düğünümüzü hayal ediyorum. Sanırım ona aşık oldum. Allahım nolur Akın bana çok aşık olsun. <3 Beni beğeniyor ve ailelermiz de eşdeğerde insanlar. Yani beni istemeye gelseler hemen verir ailem, vermese de kaçabilirim.. Çok aşık oldum.. Akın'la konuşurken hep Hans(eski nişanlım olacak insan demosu) ın yüzüne tükürdüğümü, yüzüne beraberliğimiz boyunca bana gönderdiği alaman çökülatalarını fırlattığımı hayal ettim.) Şimdi bu çocuğa coolluğumu koruyarak, sinsice nasıl yaklaşırım?? Bana akıl verin kızlar..
Ve bi de bu durum geçici mi sizce??? Ayy bayılazam..
Duygu ya senin konularındaki şu detaylara ölüyorum
İlk görüşte aşkk
Haha şekerim ölme sen, bizim beğendiğimiz çocukları kafesleyenler ölsün <3
İnşallah o da bana tutulmuştur, aay ay.. Sence istemeye gelir mi beni? bence gelir.
ölsünleerr
Dur hele kız bu ne acele
Çok melankoli mutsuz halde gezerken forumda konun gülümseme yarattı bende..o yüzden inşallah akın da sana aşık olmuştur,inşallah o da şu an seni düşünüyodur,inşallah seneye bu zaman düğününüz olur .. :) bak çok içten dua ettim senin için..kısacası sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün kardeş :)
Çok kalabalık bu konu..
Popüler kültürün yıldızları arasında konun ana karakterlerini seçmekte zorlandım yani...: ))
Ama şu kadar diyeyim. Sakin ol. İlk görüşte aşk tamam da... Sen ayaküstü nişan düğün hallettin bile. Akın yakışıklı, aileler denk..
Eee.. Oturup bir yerde bi çay içmişliğin yok. Huyunu bilmezsin suyunu bilmezsin.
Telaşa mahal yok, sakin...: )
Liseden arkadaşım.. Ay kendime çok kızıyorum şuanda. Çocuğu azarlar dururdum.. Hiç böyle olacağını ummazdım..Yoksa bu karma denen şey mi? Yediğim hurmaları inşallah sindirmişimdir şimdiye kadar yaşadıklarımla, inşallah tırmalamaz.. Biraz daha sakin olmam lazım tabi ki.. ama yine de inşallah evleniriz <3
Duygu ne diye geçici olsun, artık sende hakketin gerçek mutluluğu, Behlül olmaz da Kamuran (Çalıkuşu) olur. :)
Dereyi gor bi hele duyguu.
Hoşlandığın,henüz ilişkin bile olmayan bir erkekle nasıl hemen evlenme temennisi bulunuyorsun anlamadım.
Arkadaşım zaten yanlış dönemlerden geçmişsin,dur hele bir eğitimini tamamla,psikolojini düzelt.
Acelen nedir ki?
Çok acele ediyorsun, hayalkırıklığı yaşamayasın sonra.Bi göbeği eridi diye hayalindeki beyaz atlı prens olmadı ya bu Akın.Acı tecrübelerin de var ki bunlar sana öğretmiş olmalı;iş göbekle mmöbekle bitmiyor.Dükkanlarını öğrenmiştirsin, ara ara bu dükkanların önünden geçip denk gelmeye yakınlaşmaya, öğrenmeye çalış durumunu bence...
Çivi çiviyi söker.Bi yerden başlamak lazım. Akın da bana yardımcı olur umarım.. Yeniden birisine karşı bir seyler hissediyorum.. Bence bu bana Allahın verdiği bi şans.. 3 yıllık bi geçmişin ağırlığından kurtulcam.
İçim içime sığmıyor kızlar, Allahım bana ne oluyor ya, acaba geçici bir durum mu? yoksa ben aşık mı oluyorum?
Ama çok saçma, nasıl bu kadar çabuk olur?? Sanırım boşluktayım.. Şuan tüm isteğim onunla olmak. Durumumu analiz edemiyorum, az çok tanıdınız beni buradaki konularımla.. Bana bir şey söyleyin kızlar, kafa karışıklığı mı bu, yoksa normal mi?
Bugün Avm ye çıkıyım dedim, yolda gören ak sakallı dede diye boynuma sarılıyor, hem biraz tipimi düzeltir, kaş bıyık aldırırım, hem de kendime yeni ciciler alırım dedim. Ayy gitmez olsaydım, avmde, lise1. sınıftan arkadaşım Akın'la karşılaştım.. O ayı gibi çocuk gitmiş yerine Behlül görünümlü Ezel gelmiş. O karizma, o yakışıklılık.. Şimdiye kadar gördüğüm yakışıklı top10 listesini gözümün önüne getirince, aradaki farkın Özcan Deniz in ilk çıktığı zamanla, Asmalı konaktaki hali kadar bir mesafe göründü bana. Bu çocuğa Allah ayrıcalık tanımış.. Bu nasıl bir evrim geçirtmektir Ya Rab!! O an hemen yanında hayal ettim kendimi, Deniz de karşımızdaydı, Akınımın ve benim mükemmeliğimiz karşısında hacışakir sabunu gibi eridiğini hayal ettim.. Nişanlanmışız, 15 tane burma bilezik takmış bana <3
Neyse, o an kendi gözlerimdeki ışığı çocuğun suratında gördüm, sakin ol duygu dedim.. Öyle bi kestim ki, o hızla erkek olsam damacana arardım etrafta. ama coolluğumdan ve iffetimden ödün vermedim.. Bi kaç saniyelik Yıldız Tilbevari halimin sonunda Rihanna'ya dönmüştüm. Nasılsınlar falan filan.. Bana çok değişmişsin, gülüşün aynı ama çok daha güzel olmuşsun falan filan dedi. Hiç onun geçmişini, yağlı göbeğini yüzüne vurayım demedim, gülümseyip teşekkür ettim.. O avm de dükkanları varmış 2 tane, onun için gelmiş.
Numarasını istemeyi unuttum.. Avmden geldiğimden beri düğünümüzü hayal ediyorum. Sanırım ona aşık oldum. Allahım nolur Akın bana çok aşık olsun. <3 Beni beğeniyor ve ailelermiz de eşdeğerde insanlar. Yani beni istemeye gelseler hemen verir ailem, vermese de kaçabilirim.. Çok aşık oldum.. Akın'la konuşurken hep Hans(eski nişanlım olacak insan demosu) ın yüzüne tükürdüğümü, yüzüne beraberliğimiz boyunca bana gönderdiği alaman çökülatalarını fırlattığımı hayal ettim.) Şimdi bu çocuğa coolluğumu koruyarak, sinsice nasıl yaklaşırım?? Bana akıl verin kızlar..
Ve bi de bu durum geçici mi sizce??? Ayy bayılazam..
face den bulup ekle...?, bir de bu nickname in değişmiyor mu?Dükkanları kendileri işletmiyormuş.. Nr istemeyi de unuttum(((( Hadi hayırlısı yaa. :///
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?