Insallh yolarsiniz size iyi geceler.. ruyalarinizda bol yolmalar..sümme haşa korkarım böyle karı koca arasına girmekten, tokat bana denk gelirse ben adamın saçını başını yolarım çünkü.
Daha uzatacakmisinz acaba die bakkyorum ama begeni almak hosunuza gidio gibi gorunuyo aaa bak kadin hakli. Evet tebrikleeeerrr... ama burdaki dunyayla gercekteki dunya bir deill. Bende baba var sectin cekeceksin dio akli gidio evine giderim geri die millet ne der kafasi var. He bosasam ayri ev tutup ayaklrmin ustunde dursam bu seferde ayni elalem ne der... kizi bosandi.. ayri ev tuttu bu kocada mi kotuydu simdi eve kimleri aliyo kimleriii bunlari biliyormuydunuz??
Canım abim aldı götürdü beni annemi çok uzagındayım artık öğrenmiş ağlamış aramız iyidi felan demiş yarın boşanma davası açacağız abimle bitti artıkNe yaptın konu sahibi ? Eşin ne yapacağını biliyor mu artık ?
Çokk teşekkür ederim desteğiniz için abim saolsun çok destek oldu hemen geldi bizi aldı sabah boşanma davası açıcazzzzYaşanılanlar cok kotu ama senin adına çok sevindim. Sana abini ara bekleme demistim, en azından ailen yaninda artik. Abi bu bırakmazdı zaten canim
Kurtul artık bu izdiraptan
Çok teşekkür ederim destegin için yaşamadıkları için anlamıyor bazıları... O an ayagımda çorap bile yok sokağa çıktım ben kaçana kadar zaten vurup amacına ulaşırdı ben en azından sakinleşsin sonra kaçıp gideyim derdine düştüm onuda yaptım çok şükür yarın boşanma davası açıyorumAdam telefonunu bile elinden almis ne yapmasini beklerdiniz ? Kadin canini kurtarmis gayette olabilecek sekilde.
Kapi kitli, gecenin bir saati telefonu da yok elinde reddermesi adami delirtebilir sinir kriizine girmesine sebep olabilirdi.
Konu sahibin uzerine boyle gelmeniz cok garip.
Yapmaya başlamış zaten akrabalaraaa.. Aramız iyiydi ne oldu felan işte... Neyse ki yarın boşanma davasını açıyoruz çok teşekkür ederim yorumunuz içinben size kızmadım açıkçası
idare etmişsiniz anladım
aileye de anlatmak zorunda kaldınız aranız kötüydü çünkü
sakın!!!!! sevgi sözcüklerine ağlama zırlamalarına kanmayın
şimdi bunları yapacak çünkü
kurtuldunuz kurtulduğunuza sevinin
aileniz ne derse desin aldırmamaya gayret edin
Çok sağolun gerçekten ben kaçana kadar silahı alıp vurur zaten hani bunun neyini anlamıyorlar acaba...O an ki durumu tam olarak bilmeyip iğneleyici yaziyorsunuz yorumlari gozu donmus bi adam telefonun yok bisey yok. Elinde bi pompalı ne yaparsin sen olsan ben olsam tamam sakinles hadi uyuyalim die avuturum ki gozu dönük zaten bana birsey yapmasin die oda yani olayin icine gireceginize kiza moral verin
Ailemle küstüm o yüzden yürütebildiğim Kadar götürmek istedim çünkü kaçarak evlendim.. Merak etmeyin yarın boşanma davası açıyoruzkonu sahibi bu noktaya bir anda gelmemişsinizdir. neden bu aşamaya kadar beklediniz ?
olan olmuş bu saatten sonra geri dönmeyin sakın.
yoksa 3. sayfa haberi olursunuz
O anki heyecanla ne yazdığımı bilemedim tabi kide kesinlikle bitecek yarın dava açıılıyorSanirim mi?
Canım ben ilk eşimden kaçıp kurtuldugumda hastanede açtım gözümü.Çok sağolun gerçekten ben kaçana kadar silahı alıp vurur zaten hani bunun neyini anlamıyorlar acaba...
İşte sen o an olması gerekeni yaptın belki dediğin gibi zıt gitsen vurmuştu seni ama arkadaşlarin dediği noktaya çıktı eşinin söyledikleri. O kavganın üzerine sarılıp uyuyunca aramız iyidi ne oldu ki diyor ona göre halletmisti. İnşallah bir daha yüzünü mahkemede dâhi görmeden kurtulursunuzÇok sağolun gerçekten ben kaçana kadar silahı alıp vurur zaten hani bunun neyini anlamıyorlar acaba...
Yoooo 1500 km uzaktayım ve sabah boşanma davası açıyoruzKaçmış ama geri gelmiş eve
Kamyon şoförü canımAdam bildiğin canı yaaa çok merak ettim mesleği ne
Canım her şey yolunda karşı karşıya bile gelmediler başkaları halletmiş konuşmuşlar yarın biz davamızı açıcazkonu sahibi umarım canın sağdır. ve umarım abinin söylediğin yöntemleri de kötü yöntemler değildir.
İyiyim canım tartışmayın sizde lütfen üzülüyorum.. Hiç birinizi tanımıyorum ama Hepinizi ayrı ayrı seviyorum.. Dersimi aldım hiç sıkıntı yok sütten ağzım yandı üfleyerek değil buzluğa atıp dondursam bile içmem yani.... Yarın boşanma davası açıyoruzDedim dedim demekle olmuyor.
Sevgiliyken tokat atan adam evlenince neler yapmaz. Nasıl geçer diye düşünürsünüz?
Şimdi de korkuyorsunuz, tehdit etti, kaybedecek birseyim yok dedi diye.
Ben anlamıyorum biri 3 tane ruhsatsız silahı olan adamla evliliğine devam eder, diğeri canıyla tehdit edilmesine rağmen, o adamın çocuklarına bakıcılık yapmaya devam eder.
Hayatlarınızı bu kadar hiçe saydırmayın biz yazıp geçiyoruz siz yaşıyorsunuz o psikopat adamlarla.
Konu sahibi umarım iyisinizdir de bu yaşadıklarınız ders olur size.
Çok saol yarın boşanma davası açıyoruzCanım kaç kurtar kendini, pompalıyla peşinden koşmuş, kapıları kırmış, boğazını sıkarak seni yatağa fırlatmış, her yerini morartmış….asla dönme…canını sokakta mı buldun, yazık değil mi sana…lütfen geri dönme…bitir bu işi, boşan.
Çok teşekkür ederim destegin için yaşamadıkları için anlamıyor bazıları... O an ayagımda çorap bile yok sokağa çıktım ben kaçana kadar zaten vurup amacına ulaşırdı ben en azından sakinleşsin sonra kaçıp gideyim derdine düştüm onuda yaptım çok şükür yarın boşanma davası açıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?