- 3 Mayıs 2011
- 13.743
- 48.930
- 798
Yaşamayan anlamıyor malesef haklısınız kurtulduğunuza çok sevindim. Boşanmak istediğinizi daha sade söyleyin demişsiniz ya hani kaçarak evlendim o dul 2 çocuklu ben bekardım ailemle küstüm bu kadar ciddi anlatmasam ne onlar barışırdı nede ben boşanabilirdim
Yazıyorsunuz ama aldığınız cevap "bunlar hep böyle işte" oluyor maalesef.
Beni çok seviyor, kıskanıyor, ondan tokat attı. Evlenince yerlerde sürükleyeceğini hiç düşünmemiştim, düzelir sandım.
Hep aynı cümleler.
Ya ne olacaktı, daha dün seni tokatlayan adam bir imza attı diye hulusi kentmen karakterlerinden birine mi dönüşecekti?
Bunları söyleyince de boşandırma meraklısı oluyoruz, kadın düşmanı oluyoruz, bilmediğimiz detaylar olduğu için böyle konuşuyor oluyoruz. Arada da beddua yiyoruz.
Amaç boşanmak ya da başka bir çözüm varsa onu öğrenmek değil çünkü; kocalarına sövdürüp rahatlamak. Sen ben sinir oluyoruz ama çoğu, akşam beyiyle çay hüpletiyor.
Umarım okuyup ders alanlar vardır da boşuna beddua yemiyoruzdur :)
Dedim dedim demekle olmuyor.
Sevgiliyken tokat atan adam evlenince neler yapmaz. Nasıl geçer diye düşünürsünüz?
Şimdi de korkuyorsunuz, tehdit etti, kaybedecek birseyim yok dedi diye.
Ben anlamıyorum biri 3 tane ruhsatsız silahı olan adamla evliliğine devam eder, diğeri canıyla tehdit edilmesine rağmen, o adamın çocuklarına bakıcılık yapmaya devam eder.
Hayatlarınızı bu kadar hiçe saydırmayın biz yazıp geçiyoruz siz yaşıyorsunuz o psikopat adamlarla.
Konu sahibi umarım iyisinizdir de bu yaşadıklarınız ders olur size.
Siz neden karı loca arasına giriyorsunuz ki. Aslında çok mutsuz birisiniz sizvalla tokat yemeyi, ölümle tehdit edilmeyi içine sindiren insan için ne desek boş. tabi ki boşanmak kolay değil. kimse boşanayım diye evlenmiyor, herkesin ne hayalleri var. ama göz göre göre girilen yanlış evliliğin de neresinden dönsen kar.
sevgiliyken dayak atan adam, imzayı atınca öldürür de. bu hakkı da veren kadınların kendileri malesef.
sonra aklı başında yorum yazan insanlar beddua yiyor da insanlık namına yazdığım "boşan" kelimesi yüzünden bana edilen hiçbir beddua bana işlemez bence :)
Bana dediler bileiki yorum daha yazarsak kadının düşmanı gene kadın, kıskanıyorsunuz falan diyecekler.
bu başlıkta ne yazsak boş, çünkü alan da veren de razı belli ki.
inşallah canları sağ kalır. başka da lafım kalmadı.
Evet bu yuva değil ki dehşet evi. Allah'ım kazasız belasız kurtarsınBen genelde yapiciyimdir yapmayın etmeyin yuvayı bozmayın diyenlerdenimdir amaaaaaa sizin iş çok farklı noktalara gelmiş bırak kıyamet kopsun izle sadece
kurtlar vadisinin düşük bütçelisini çekengillerAbim öyle saf biri değil şükür karşı karşıya gelmeyecek başka kişilere halletrirecek darp raporu alıcam bugun
Canları bu kadar kıymetsizse diyecek birşey kalmıyor bize gerçekten.iki yorum daha yazarsak kadının düşmanı gene kadın, kıskanıyorsunuz falan diyecekler.
bu başlıkta ne yazsak boş, çünkü alan da veren de razı belli ki.
inşallah canları sağ kalır. başka da lafım kalmadı.
Daha uzatacakmisinz acaba die bakkyorum ama begeni almak hosunuza gidio gibi gorunuyo aaa bak kadin hakli. Evet tebrikleeeerrr... ama burdaki dunyayla gercekteki dunya bir deill. Bende baba var sectin cekeceksin dio akli gidio evine giderim geri die millet ne der kafasi var. He bosasam ayri ev tutup ayaklrmin ustunde dursam bu seferde ayni elalem ne der... kizi bosandi.. ayri ev tuttu bu kocada mi kotuydu simdi eve kimleri aliyo kimleriii bunlari biliyormuydunuz??Yazıyorsunuz ama aldığınız cevap "bunlar hep böyle işte" oluyor maalesef.
Beni çok seviyor, kıskanıyor, ondan tokat attı. Evlenince yerlerde sürükleyeceğini hiç düşünmemiştim, düzelir sandım.
Hep aynı cümleler.
Ya ne olacaktı, daha dün seni tokatlayan adam bir imza attı diye hulusi kentmen karakterlerinden birine mi dönüşecekti?
Bunları söyleyince de boşandırma meraklısı oluyoruz, kadın düşmanı oluyoruz, bilmediğimiz detaylar olduğu için böyle konuşuyor oluyoruz. Arada da beddua yiyoruz.
Amaç boşanmak ya da başka bir çözüm varsa onu öğrenmek değil çünkü; kocalarına sövdürüp rahatlamak. Sen ben sinir oluyoruz ama çoğu, akşam beyiyle çay hüpletiyor.
Umarım okuyup ders alanlar vardır da boşuna beddua yemiyoruzdur :)
Siz neden karı loca arasına giriyorsunuz ki. Aslında çok mutsuz birisiniz siz
Kimi kotuluyorum sadece bi konu paylasiyorlar 6 cocuklu 10 cocuklu insanlar oraya takilip kaliyo ve bundan snrada ne paylasirsa yine oraya odaklaniyorlar olay bu ustune basa basa basina vuruyorlar insanin. Gerek vr mi? Ben bnu anlamiyorum kimseyi kotulemiyorum
Bana dediler bileegoist, kadın düşmanı
Daha uzatacakmisinz acaba die bakkyorum ama begeni almak hosunuza gidio gibi gorunuyo aaa bak kadin hakli. Evet tebrikleeeerrr... ama burdaki dunyayla gercekteki dunya bir deill. Bende baba var sectin cekeceksin dio akli gidio evine giderim geri die millet ne der kafasi var. He bosasam ayri ev tutup ayaklrmin ustunde dursam bu seferde ayni elalem ne der... kizi bosandi.. ayri ev tuttu bu kocada mi kotuydu simdi eve kimleri aliyo kimleriii bunlari biliyormuydunuz??
Iste bende onu diyorum bilemezsiniz ki burda vere sanki biz istemiyomussuz gibi yorum yapip duruyosunuzbizim buradaki hayatımızla dışarıdaki hayatımız aynı. öyle bedavadan kimseye laf etmiyoruz. bunları yazan kadınların hepsi yaşadığı bir sürü zorlukla mücadele edip tecrübe sahibi olduğu için yazıyor.
sizin burada yansıttığınızla dışarıdaki hayatınız farklıysa bilemeyiz tabiki.
TamamÇünkü açtığınız tüm konular sizin 3 çocuklu adamla evlenmenizden kaynaklı
Yani siz yahni tarifi istiyordunuz da biz neden 3 çocuklu adamla evleniyorsun demiyoruz
Dönün okuyun konularınızı, hepsinin temeli aynı. Siz kabul etmiyorsunuz orası ayrı
Iste bende onu diyorum bilemezsiniz ki burda vere sanki biz istemiyomussuz gibi yorum yapip duruyosunuz
Mesaji okurken bile sanki karsimda cemkiriyomus gbi yaziyorsunuz hani bi tabir var. Şöyle; bu nee yaaaa neden boylesinizzz acabaaaa ben anlimiyorum sinir oluyorum boyle kadinlaraaa. Birde boyle var ; bak canim canini sokakta bulmadin bence terket oldugun yeri uzaklas ileride boyle boyle olur. Demek var bnm sinir olup tepki gosterdigim mesajlar bunlar.. tatli dil yilani deliginden cikarir ama bazilarimiz yukardan bakip bi on yargi patlatiyoo ki boyle davraniyoruz.. olay bu yoksa konu aciyoruz guzelce herkz istedigini soyleyebilir.çünkü isteyen insanlar aksiyon almak için çabalar. burada ne mesleği dahi olmayan kadınlar kurtulmayı başardılar dayakçı ve katil potansiyelli kocalarından. demek ki olabiliyor. hiçbiri de "siz bilemezsiniz" diyip yorum yazanları suçlamadı sizin gibi. aksine güç buldular.
sizin gibi kendisine yardımcı olmak isteyenlere de "bunlar böyle" demediler. siz belli ki halinizden memnunsunuz. yoksa burada elinden geldiğince destek olan kadınlar için bu lafı etmezdiniz. büütn tepkiyi de bu yüzden çektiniz. ama öyle bir noktaya getirdiniz ki işi sanki güllük gülistanlık hayatınıza çomak sokuyoruz.
Canım kaç kurtar kendini, pompalıyla peşinden koşmuş, kapıları kırmış, boğazını sıkarak seni yatağa fırlatmış, her yerini morartmış….Birde sakinleştikten sonra diyor ki seni vurmak kolay mı kıyabilir miyim... O anı yaşatmak zaten ruhumu öldürmek demek
Mesaji okurken bile sanki karsimda cemkiriyomus gbi yaziyorsunuz hani bi tabir var. Şöyle; bu nee yaaaa neden boylesinizzz acabaaaa ben anlimiyorum sinir oluyorum boyle kadinlaraaa. Birde boyle var ; bak canim canini sokakta bulmadin bence terket oldugun yeri uzaklas ileride boyle boyle olur. Demek var bnm sinir olup tepki gosterdigim mesajlar bunlar.. tatli dil yilani deliginden cikarir ama bazilarimiz yukardan bakip bi on yargi patlatiyoo ki boyle davraniyoruz.. olay bu yoksa konu aciyoruz guzelce herkz istedigini soyleyebilir.
Ben kocisimi bosayamam demedm sadece kendisindn bahsettim ailemi anlattm olacaklari soledm o kadr kendi canimi da dusunuyorum yanineden çemkirir gibi yazayım ? siz öyle algılıyorsunuz çünkü aslında sert mesajlar yazılması gerektiğini biliyorsunuz.
ayrıca herkes ilk konularında yardımcı olmak adına bu gibi konu sahiplerine son derece ılımlı yazıyor. ama 4950349460 konu açıp hala "kocişimi boşayamam" tavrı olunca insanların da sinirleri bozuluyor doğal olarak. çünkü bu da "siz konuşun yaaa ben nasılsa burada sinirimi atıp kocişkomla yaşamaya devam edicem" demek oluyor.
e bi zahmet o noktada da tepki gösterelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?