- 21 Ağustos 2015
- 31.684
- 96.015
- 598
- 37
Sizin bence bosanmaya niyetniz yok.Geldi merak etmeyin çıktım evden karakola gidecegiz birazdan
Kazara abla olaya dahil olunca ortalık karısmıs.
İns bi ömür rol yapmaya calısmazsınız da bosanırsınız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin bence bosanmaya niyetniz yok.Geldi merak etmeyin çıktım evden karakola gidecegiz birazdan
Tehdit altında bir kadın ne yapabilir ki?Bahaneler bahaneler![]()
Sarılıp uyumak adama karşı koymamak demek değil mi?Bahaneler bahaneler![]()
Ben sana üzüldüğüm için yazdım bunları sen de üzül ki belki bir daha aynı hatayı tekrarlamazsin "hanfendi"Yani iyi güzel konuşuyorsun da olan olmuş bitmiş hani senin söylediklerin beni daha fazla üzmekten başka bir işe yaramaz zevkmi alıyorsunuz böyle yaparak bilmiyorum kınamayın hanfendi bugunun yarını da var sen yada evladın evlenmiş olmak için evlenenler kervanına katılmasın......
O silahları nerden buluyor sorun oRuhsatsız silah
Dediklerinizle hiç alakası yok düz işçi
3 tne var silahı birazdan polisle aldıracaz
Valizimi aldım çıktım ben
Teşekkür ederim desteğiniz için kapıları kırdı pompalı silahla kovaladı nasıl kaçayım ölsem daha mı iyidi işe gidene kadar idare ettim işteTehdit altında bir kadın ne yapabilir ki?
Şoka girmiştir.
Resmen silahla tehdit var
Bu kızımızın yaşı da küçük heralde çok kötü bir evlilik yapmış olan olmuş ama önemli olan bundan sonrası
Öff yine mi siz. Sizin derdiniz sadece ortalık karışsın başka bir şey değil. Bu da size son mesajım.Tehdit altında bir kadın ne yapabilir ki?
Şoka girmiştir.
Resmen silahla tehdit var
Bu kızımızın yaşı da küçük heralde çok kötü bir evlilik yapmış olan olmuş ama önemli olan bundan sonrası
Ertesi gün de adamla aynı evde devam etmiş. İlk evden kaçtığında girmemeliydi eve. zaten çıkıp gitmişsin elinde pompalı ile evde seni bekleyen adamın yanına gidilir mi? Canını o anda kurtarmış zaten. Allah korusun ya adam eve girdiği an bir şey yapsaydı. Ne cesaretSarılıp uyumak adama karşı koymamak demek değil mi?
Karşı koyup ölüme bi adım daha yaklaşsa mı mantıklı olurdu?
Canını kurtarmış.
Adam peşinden gelmiş, konu sahibi kaçsa kalabilecek miydi, adam katil adayı çok net, suyuna gitmese çeker vurur.Ertesi gün de adamla aynı evde devam etmiş. İlk evden kaçtığında girmemeliydi eve. zaten çıkıp gitmişsin elinde pompalı ile evde seni bekleyen adamın yanına gidilir mi? Canını o anda kurtarmış zaten. Allah korusun ya adam eve girdiği an bir şey yapsaydı. Ne cesaret
ben size kızmadım açıkçasıTeşekkür ederim desteğiniz için kapıları kırdı pompalı silahla kovaladı nasıl kaçayım ölsem daha mı iyidi işe gidene kadar idare ettim işte![]()
Silahla dışarı çıkmamış peşinden. Silahı bırakmış. tam fırsatı işte geri dönmemeliydi. Sanırım durumun psikolojisinden akıl tutulması yaşadı. Adam zaten konu sahibiyle evlenirken amacı bana baksın çalışsın ve çocuklarıma eski karıma ev alalım vs. Yani zaten en başından sorunlu bir evlilikmiş. İnşallah geri dönmezAdam peşinden gelmiş, konu sahibi kaçsa kalabilecek miydi, adam katil adayı çok net, suyuna gitmese çeker vurur.
Ertesi gün de evden ayrıldı diye okudum ben ama yanlış mı anladım bilmiyorum.
Bu adamla barışan da mezarını kazsın bir taraftan, yük olmasın kimseye.İçimden garip bir his tekrar kanıp barışacaksın diyor. Umarım ben yanılırım.
Yaşanılanlar cok kotu ama senin adına çok sevindim. Sana abini ara bekleme demistim, en azından ailen yaninda artik. Abi bu bırakmazdı zaten canimKızlar merhaba konularımı biliyorsunuz.. Son durumları merak eden arkadaşlarım var burda :) sizlere yazdığım günün akşamı yani 2 gün önce eşimle fena tartıştık alkol aldı evi birbirine kattı içki şişelerini masaya vurmaya bağırmaya başlayınca bana zarar vermesin diye ben odaya kaçtım kapıyı kitledim aç dedi açmam dedim o ara polisi annemi birilerini aramaya çalıştım o ara kapıyı kırdı telefonu aldı benimdr boğazımdan tutup yatağa fırlattı.. Uzatmak istemiyorum sizi sıkmayayım. Dövüştük kolum morardı ayağımın üzeri mor...bende ona tekme attım kendimi korumak için daha sonra sen 2 dk bekle diyip silahına sarıldı adını söylemek istemiyorum şu kocaman olan silahlardan var yakorktum beni öldürmesinden dışarı attım kendimi silahı bıraktı koştu dışarı tamam içeri geç rezil etme millete birsey yapmıcam sakinleşelim felan zorla içeri soktu bağır çağır tabi neyse ben 2 dk uzanmıştım elim ayağım titriyordu uyuyakalmışım 2 saat sonra beni dürterek uyandırdı kalk konuşacaz diye korktum neyse kalktım konuştuk bağır bağır en son sakinleştirici ilaç almış siniri yatıştı biraz gecenin sonunda güldü felan bir şey olmamış gibi bende aynısını yaptım yeter ki şu gece bitsin sabah çözecem bu işi dedim içimden neyse sarıldık uyuduk bir şey olmamış gibi tabi benim şarteller atmış dönüşü yok... Ablamla küstük şans ya bugun yaşadığım memlekete geldi annemde barışın ne var sanki felan dedi barıştık neyse durumumu felan sordu tabi ben bu olayları annneme anlatmıştım sabah, akşamda ağlayarak ablama anlattım oda morlukları silahı felan duyunca abimi aradı konuştu bende ağladım özür diledim abim o sinirle 15 saatlik yolu çıktı geldi şuan uyuyor uyanınca kıyamet kopacak annemi beni götürecekmiş boşanma davası açacakmış telefondan duyduğum kadarıyla bakalım neler olacakkk dua edin kızlar bana lütfen
Seni tanımıyorum bile ya ne oluyor?Öff yine mi siz. Sizin derdiniz sadece ortalık karışsın başka bir şey değil. Bu da size son mesajım.
Seni tanımıyorum bile ya ne oluyor?
Kadın düşmanı mısın nesin
Niye rahatsız oldun benden
Küçük egonu al git şurdan yazma bana
Haklısınız. İnşallah kazasız belasız kurtulursunuzYaşamayan anlamıyor malesef haklısınız kurtulduğunuza çok sevindim. Boşanmak istediğinizi daha sade söyleyin demişsiniz ya hani kaçarak evlendim o dul 2 çocuklu ben bekardım ailemle küstüm bu kadar ciddi anlatmasam ne onlar barışırdı nede ben boşanabilirdim