kızlaar :(( iftiraa

yani şimdi al birini vur ötekine durumuna gelmişsiniz...
sen kıza mesaj atmak yerine sevgilini uyarmalıydın..
sevgilinin seni o kız için silmesi gerçekten anlamsız...

eğer sizi ararsa haklısın ikimizin de normal arkadaşları olması lazım.
sen de benim erkek arkadaşlarıma karışma gayet medenice yaşayalım de bakalım tepkisi ne olcak.
ama diyecek ki aynı şey değil.

herkes herkesi ayartıyor tek bir erkeğe dahi güvenim yok artık en güzelini getir önüne bak gör seviyormu

Sen adamla mutlu musun ona bak. Bir hatasini gorursen de hayatindan cikar. Bu adam bir sey yapti mi? Bu iste sucu var mi? Yok. Neden secim yapmak durumunda kalsin. Boyle entrikalarla ugrasmaya luzum yok. Icinde varsa birak aldatsin da ciksin ortaya yol yakinken. kimseye guvenin yoksa kimseyle beraber olma. Ben guvenirim arkadas. Guvenimi kaybettigi noktada da bitiririm.

bu kadar çocuklaşmaya gerek yok, rahatsızsan sevgiline söyle kıza değil.

Facede beğenene dahi kapılma potansiyeli olan adamla birlikte olmayın kafanız daha rahat eder.

ama çok sinirlerm bozuluyo ya o kimki bana iftira atıyo

2009 a kadar inip foto beğenen biri neden ergen diyorum çünkü dudağını uzatıp saçıyla yüzünü kapatan bi tip
onu dııl senı sıldıyse boşver gıtsın guzelım yasın kaç daha senı hakeden bırısını bul bence yaptıgın da doğru olmamıs kızla hıc muhattap olmuycaktın arkadasına soyleyebılırdın bu kızı sıl rahatsız oluyorum dıye sılmıosa ayrılabılırdın dönerse senındır donmesse hiç olmamıstır hesabı

20 yaşındayım o benim gibisini zor bulur sinemaya gitme derdi gitmezdim şimdi 3 5 kuruşluk insanlarla takılsın

sahip mi cikmis oldu bu durumda? Gercek hayatla tanistigim icin böyle bir strateji gelistirdim zaten canim istiyosan suan görüsebiliriz

Tatlım önce saygı duy. Konuya yorum yap yorum yapanlara değil. Senin hayat felsefen. Madem farklı düşünüyorsun beni referans göstermek zorunda değilsin. Senin hoşuna gitmedi yorumum diye napalım silelim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…