- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
- Konu Sahibi cerkeskizi_ipekelif
-
derim ve dedim ben yapıyorum o yapmıyo kaç yılık arkdşlarımı sildim ben
ama yinede haksızolduğumu düşünmüyorum hepiniz kadınsınız anlarsınız niyetlerini ve kızın niyeti belliydi yok niye karışayım bir sürü kızın arasından onagördün mü senin kendinle sorunun var erkek arkadasinla degil. Senin güven sorunun var
evet öyle yaptığım için nasıl olsa bu avcumun içinde diye düşünüyo sanırım ama görürbak bu konuda bence yine hata yapmışsın,arkadas adı üstünde neden sildin ki üstelik kaç yıllık diyorsun unutma hiç bir erkek için arkadaş silmeye değmez,sevgili gider arkadaş kalır
e peki şimdi ne yapmalıyım asla msj atmam ona
annesi ayıp demiş o yüzdden ilişki yapmıyorSevgilisi olduğunu belli edecekse sevgiliniz edecek. Yok eğer profilinde ilişkisi olduğuna dair hiçbir şey yoksa da bunu siz kızlara mesaj atarak halledemezsiniz.
herkes herkesi ayartıyor tek bir erkeğe dahi güvenim yok artık en güzelini getir önüne bak gör seviyormu
aslaa özür dilemem asla atarsa atar atmazsa yol alırKendine güvenmelisin önce, cocugunda üstüne gitme rahat birak olursa olur olmazsa olmaz. Bir kac hafta sonra özür dilersin, seviyosa affeder zaten yoksa da bi dahaki iliskinde kulagina küpe edersin.
evet kaç kere dedim neymiiş o erkekmiş bende temsilci olmuştum bana bıraktırttı yaeğer sizi ararsa haklısın ikimizin de normal arkadaşları olması lazım.
sen de benim erkek arkadaşlarıma karışma gayet medenice yaşayalım de bakalım tepkisi ne olcak.
ama diyecek ki aynı şey değil.
annesi ayıp demiş o yüzdden ilişki yapmıyor
şuan bunu yazarken bile gözyaşlarıma hakim olamıyorum çoğunuzun eşi sevgilisi var benim sevgilim ki artık değil birdahada asla olmayacak 24 yaşında 2. üniversitesini başladı sınıf temsilcisi olmuş herkes buna msj falan atıyo faceden kitap sormak için buna amenna ama bi kız var eklemiş bunu facede ne kadar foto varsa durum varsa hepsini beğenmiş saf olmayan biri bunu niye yaptığını anlar bende dayanamdım kıza msj attım niye ergen gibi herşeyi beğeniyosun diye gitmiş sevgilime senin sevgilin beni rahatsız ediyo aramızı bozmaya çalışıyosun diyo demiş ki ben asla öyle bişey demedim sevgilim aradı niye böyle yaptın kıza diye ben öyle bişey demedim diyorum inanmadı ya onu sil ya beni dedim beni sildi bağırdı bana inanmadı ya bana bende şifremi verdim al bk ne yazmışım gör dedim 1.5 yıllık emeğime karşın 2 günlük kızı seçtin dedim baya saydım ayrıldım burada zoruma giden o ergen değil bana inanmayarak onu savunması sizce haksızmıyımm sevgilime söyledim silmedi kitap için dedi bende kıza msj attım sevgilisi olduğumu bilsin ayağını denk alsın diye
Facede beğenene dahi kapılma potansiyeli olan adamla birlikte olmayın kafanız daha rahat eder.Gerçek hayatla tanıştığında tekrar görüşelim canım. Malesef kimse öyle iş arkadaşı yok okul arkadaşı falan değil. Evli adamları bile ayartma peşindeler. Bu zamanda senin olana sahip çıkacaksın yada böyle yemeyenin malını yerler güzelim.
ama çok sinirlerm bozuluyo ya o kimki bana iftira atıyoSen adamla mutlu musun ona bak. Bir hatasini gorursen de hayatindan cikar. Bu adam bir sey yapti mi? Bu iste sucu var mi? Yok. Neden secim yapmak durumunda kalsin. Boyle entrikalarla ugrasmaya luzum yok. Icinde varsa birak aldatsin da ciksin ortaya yol yakinken. kimseye guvenin yoksa kimseyle beraber olma. Ben guvenirim arkadas. Guvenimi kaybettigi noktada da bitiririm.
onu dııl senı sıldıyse boşver gıtsın guzelım yasın kaç daha senı hakeden bırısını bul bence yaptıgın da doğru olmamıs kızla hıc muhattap olmuycaktın arkadasına soyleyebılırdın bu kızı sıl rahatsız oluyorum dıye sılmıosa ayrılabılırdın dönerse senındır donmesse hiç olmamıstır hesabı2009 a kadar inip foto beğenen biri neden ergen diyorum çünkü dudağını uzatıp saçıyla yüzünü kapatan bi tip
haklısın sanırımFacede beğenene dahi kapılma potansiyeli olan adamla birlikte olmayın kafanız daha rahat eder.
ama çok sinirlerm bozuluyo ya o kimki bana iftira atıyo
20 yaşındayım o benim gibisini zor bulur sinemaya gitme derdi gitmezdim şimdi 3 5 kuruşluk insanlarla takılsınonu dııl senı sıldıyse boşver gıtsın guzelım yasın kaç daha senı hakeden bırısını bul bence yaptıgın da doğru olmamıs kızla hıc muhattap olmuycaktın arkadasına soyleyebılırdın bu kızı sıl rahatsız oluyorum dıye sılmıosa ayrılabılırdın dönerse senındır donmesse hiç olmamıstır hesabı
sahip mi cikmis oldu bu durumda? Gercek hayatla tanistigim icin böyle bir strateji gelistirdim zaten canim istiyosan suan görüsebiliriz
deme böyle valla haklısın yapmamalıydım ama çook sinirlendimm anlayınO kim ki sen onu kendine muhattap aldin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?