• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlaar :(( iftiraa

Facede beğenene dahi kapılma potansiyeli olan adamla birlikte olmayın kafanız daha rahat eder.

Aynen kimi kadınlar abazan abazan adamlarla birlikte olup, sonra ondan ayrılmamak adına yaptıkları sapkınlıkları tum erkeklere genelleyerek rahatlatıyorlar kendilerini. Pardon da ancak medeniyetsiz biri kadın tanıdıgı Facebook'ta fotoğrafını beğendiğinde 'Offf bu vercek bana sanırım, resmimi beğenmiş' der. Hayır yani zamparalığın da bir onuru vardır. Git gece kulübune kız tavla değil mi canın illa aldatmak istiyorsa; yani Facebooktan foto beğenenlerden medet ummak da nasıl bir ezikliktir?

Son düzenleme:
Kendini o kizin yerine koy, sirf bir arkadasinin fotolarini begendin diye sevgilisi sana boyle bir mesaj atsa ne hissedersin?
Birak sevgiliyi, eşim benim fotograflarimi begenen bir arkadasima boyle bir mesaj gonderse kiyameti koparirim...

Sevgilisi oldugunu bilsin diye kiza ergenmisin fln yazarsan oda oh ekmegine yag surulmus ustunede ekleme yapip anlatmis :) neden haksiz duruma dusecegin sekilde davrandin ki dostuna yakin ol dusmanina dahada yakin demisler ;)

şuan bunu yazarken bile gözyaşlarıma hakim olamıyorum çoğunuzun eşi sevgilisi var benim sevgilim ki artık değil birdahada asla olmayacak 24 yaşında 2. üniversitesini başladı sınıf temsilcisi olmuş herkes buna msj falan atıyo faceden kitap sormak için buna amenna ama bi kız var eklemiş bunu facede ne kadar foto varsa durum varsa hepsini beğenmiş saf olmayan biri bunu niye yaptığını anlar bende dayanamdım kıza msj attım niye ergen gibi herşeyi beğeniyosun diye gitmiş sevgilime senin sevgilin beni rahatsız ediyo aramızı bozmaya çalışıyosun diyo demiş ki ben asla öyle bişey demedim sevgilim aradı niye böyle yaptın kıza diye ben öyle bişey demedim diyorum inanmadı ya onu sil ya beni dedim beni sildi bağırdı bana inanmadı ya bana bende şifremi verdim al bk ne yazmışım gör dedim 1.5 yıllık emeğime karşın 2 günlük kızı seçtin dedim baya saydım ayrıldım burada zoruma giden o ergen değil bana inanmayarak onu savunması sizce haksızmıyımm sevgilime söyledim silmedi kitap için dedi bende kıza msj attım sevgilisi olduğumu bilsin ayağını denk alsın diye
Boşversene . Böylesi daha iyi olmuş. Erkenden görmüşsün onun gerçek yüzünü. Seni tercih etmiyorsa defolsun gitsin zaten.

söyledim arkadaşlar kitap için ekledi dedi silmedi bende sevgilm olduğunu bilsin diye attık iş başa düştü ne yapayım
Tatlım birine "hey o arkadaş olduğun kişi benim sevgilim, ondan uzak dur" demen hiç hoş değil. Kendini küçültmüşsün. Sevgilisine de kendine de güvenmeyen biri gibi davranmışsın. Evet bu kız sevgilinden gerçekten hoşlanıyor gibi, ama demek ki sevgilin de pek sevgilisi olan sevgilisini çok seven biri gibi durmuyor. Bunu kıza sevgilinizin söylemesi, göstermesi gerekirmiş, yapmamış. Kızın ilgisi hoşuna gitmiş olabilir. Nitekim de tavrınıza kızmış ve sizi silmiş.

Sizin ilişkiniz de oturmamış demek ki. Sizi gerçekten çok seven kişi ilişkinizi dünyalara duyurur ve en saçma hatalarınızda bile yanınızda durur. Geçmiş olsun. Daha güzel ilişkileriniz olur umarım, kendinize güvenmekle başlayın önce.

Yorumlara da bayıldım cidden nerde bu rahat kızlar günlük yaşantımızda :) facebook arkadaşlarınla iletişim içinde bulunduğun bir alandır, arkadaş olmak için değil. Elalemin kızı geliyor kitap sormak için hem ekliyor hem de bütün fotoğrafları beğeniyor. Oysa bunları yapmadan sadece bir mesaj atabilecekken. Kız kesinlikle kaşınmış, neyse barışmışsınız iyi olmuş süründür bari biraz 2 günlükkız için sildiğine pişman et.

Ben eşimle sevgiliyken :) :) böyle gıcık oldugum kızları çaktırmadan siliyordum. Eğer kız bir durum olup mesaj atıp arıyorsa neden sildin beni diye o zaman farkediyordu, bende o zaman, "ne bıleyım ben sen sılmıssındır oyle bı kızın varlıgından bıle haberım yok" diye hem safa yatıyodum, hemde "o kız kımki neden seni facelerde aratıyomuş ki " diyerek trip sebebi buluyordum hehe :) Yani sende kıza yazmaktansa kendince çözümler üretmelisin, taktik taktik :)

Ay çok pis kavga ettik bizde nereye baksam hep sevgilili konular denk geliyor..
Öyle ki karşımda görsem tekme tokat dalcam şuanda uyuyor sırf gıcıklığına üstüne bir kova su dökesim var...
Benide üstünden baya zaman geçti ve hatırlamadığım bir kavga sonucu sildi faceden barışınca geri eklemedi bende eklemiyorum..
Birde haspam tükürdüğümü yalamam modunda ben eklemem sen ekle diyor bana sanki ben sildim onu..
Öküzz iştee üfff nasıl sinirliyim yaaa rüyasında beni görsün uyansın uyuyamasın inşallah:KK67:

son msjı okumadın galiba kız yolun yolcusu o gereken cevabı vermiş buradan böyle hepiniz anlayışlı değilmisiniz bitiyorum şu halinize başınıza gelse biliyorum nasıl olacağınızı biz inatlaştık sevgilimde gerekeni yaptı :KK66:

ne biçim bir laf o öyle yahu resim beğendi diye öyle bir tabir kullanmak bir kıza ne kadar yakışıksız valla ben buraya yazmak için yazmadım kendi adıma konuşayım sanki herkes sadece burada anlayışlı gibi konuşmuşsunuz da ben evliliğimi sindirmiş eşime güvenen biriyim ha benim güvenimi boşa çıkarır o kızla görüşür buluşur tamam ama bu şekilde mi bnuu engelleyeceğinizi düşünüyorsunuz aldatacak erkek her halukarda ruhunuz bile duymadan aldatır, yapmayacak erkek de kız nasıl ne şekilde kur yaparsa yapsın aldatmaz bunu öğrenmen lazım öncelikle öyle inatlaştık gerekeni yaptı ne demek ya hiç mi çevresi olamaz bu insanın benim eşim hoca ne diyeyim kız öğrencilerinin hepsini sil mi diyeyim sonra eşim rezil olmaz mı çevresine. Siz erkek arkadaşınıza güvenmiyorsunuz o zaman güvenmediğiniz insanla ne işiniz var ben güveniyorum ve o kızların öyle asılan hallerine gülüp geçiyorum ha eşim böyle şeylere taviz verecekse kapı orada onu da deneme şansım oluyor işte.

Konu sahibi dün diğer bir konuda yaptığı saldırgan tutumlar yüzünden banlandı arkadaşlar. Dünkü mesajlarını görmeseydim erkek arkadaşı haksız derdim ama bize saldırdığı gibi çocuğa ve söz konusu kıza da saldırdıysa adam dayanamamış ve ayrılmıştır...

kıza ergen gibi her şeyi beğeniyorsun diyerek hakaretin alasını etmişsiniz ki asıl sizin bu davranışınız ergence .
erkek arkadaşınıza da kendisini bulunmaz hint kumaşı gibi hissettirip ikinci hatanızı yapmışsınız
ama erkek arkadaşınızın da bir çırpıda sizi silmesi düşündürücü (sizden sıkılmış olabilir )
sonrası için yapacağınız üstelememek gururlu davranmak

Bi arkadasimda 2 yillik iliskisini kaybetti oda mesaj atmisti kiza cocukta kizi secti. Erkekler bunlari sevmiyor bunaliyorlar yani kulagina gitmeden halletceksen mesaj at cocuk duycaksa tabi senden sogur erkek bu. ikinizinde tavri yanlis ama ben yine bayan yanindayim cunku bende olsam yaparim o anki psikoloji taktige bakmiyor

Back