kızlaar :(( iftiraa

Kıza sinirleneceğine bence önce sevgiline sinirlen. Sevgilisi olduğunu anlasın diye yaptım diyorsun. Demek ki sevgilinin faceinde ilişki durumu falan görünmüyor ya da hiç beraber fotoğrafınız yok.. Başka kızları suçlamadan önce sevgilini sorgulamalısın bence..

senin tavrın dogru değil,madem rahatsızlık duydun sevgilinle paylaşsaydın resimlerin begenılmesi kızın art niyetli oldugunu göstermez ki bence sen böyle düşünerek aslında art nıyetlı davranıyorsun

haklısın öncedn vardı foto falan kaldırdık küstüğümüz için ben nerden bileyim böyle olacak ve şimdi bahane ediyo annesi kızıyomuş ayıptır dye yapmadı

sevgilime söyledm silmedi msj atmak zorunda kladım çünkü bi sevgilisi olduğunu bilmeliydi bided gidip söylemediğim şeyleri söylüyo
Sevgilinize sil demeniz zaten bence problem. Koskoca adam kiminle arkadaş olacağını bilmiyor da sizden mi yardım istedi arkadaşlarını elemek konusunda? Demekki kızla bir derdi yok, arkadaş listesinde olmaktan rahatsız değil. Olsa zaten hallederdi. Burda size düşen sadece rahatsız olduğunuzu dile getirmek olmalıydı sevgilinize. Emir vermek, zorunda bırakmak değil.

Kızla muhattap olmaman gerekiyordu. Kendini çok kötü duruma düşürdün. Erkek arkadaşın da bir anlık sinirle silmiştir. Sanmıyorum böyle kalsın.

bence sen haklısın , senin fotolarını bir erkek taa 2009 dakini birde begenseydi , kendi ne yapardı acaba ? daha büyük tepki gösterirdi, gitmiş birde o kız yüzünden seni silmiş, ne hali varsa görsün, tam ergen kızla birbirlerine yakışırlar işte

herkese mesaj atamayız ben bu adamın sevgilisiyim ayağınız denk alın diye hangi birini engelliyeceksin... sevgilinde onlara karşı bir eğilim potansiyeli varsa çevresindekiler hiç bir şey yapmasada olacak olan olur...
tamam direk kızın söylediği gibi bir mesaj atmamışsın ama söylediğin şeyin altında bunlar yatıyor... ima ederk rahatsız etmilş ve kızın ümit ettiği gibi sevgilinle arsında olabilecek duygusak münasebeti bozmaya çalışmışsın yalan değil...sevgilin zaten inanmadıysa bu işin içinde bir şey var... demekki kız onun için önemli biri...boş ver gitsin... herşeyde bir hayr vardır.. ilerde daha çok sinir olacaktın... erkenden konuyu kapatmışsın...sen ergen gibi davranmışsın bence....neden korkuyorsunki... kendine özgüveni olmayan insanlar böyle davranır... sevgilinde kendisini küçük düşürdüğün için sinirlenmiş...

Bencede siz ergen gibi davranmışsınız.
Sevgilinizin arkadaş listesine ekleyebilir. Rahatsız iseniz söylersiniz.Silmezse onun bileceği iş. Sevgilisi olduğnu bilsin diye mesaj atmak ne demek..Bunu yapacak olanda gerikyor ise sevgilinizdir. Bak benim sevgilim var diyebilir herhalde.O kadar ucuz bi durumki bu yaptığınız ..Hem sevgilinizi zor durumda bırakmış kendinizide küçük düşürmüşsünüz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…