• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlaar cok heyecanliyim biraz fikir alisverisi yapalim

Rengin önemi var mı ki erken olduğu için belki de siliktir
Ne bileyim kendimce oyle bi yorum getirdim ama sonradan da testin kendi cizgisi bordo diye acaba bordo rengin silik cizgisi boyle mi oluyo diye de dusundum uykum kacti beklenmedik bi olay yasadim suan😄

Ne bileyim kendimce oyle bi yorum getirdim ama sonradan da testin kendi cizgisi bordo diye acaba bordo rengin silik cizgisi boyle mi oluyo diye de dusundum uykum kacti beklenmedik bi olay yasadim suan😄
Bence bilgim yok ama renk önemsiz sonuçta çizgi var

Ya ama senin diğer çizgide çok koyu canım o da pembe gibi değil ya elinde varsa sabah ilk idrarla yap bi canım
Ikisini de harcamis oldum😄😄 hatta esim harcayip durmasana dedi ben ikinci negatif cikar diye yapayim kafam netlessin dedim ama iyice corba oldu😄

Adetim gecerse oyle veririm ya amaaan bide degerler dusuk geliyo biseyler oluyo off keske yapmasaymisim test falan dertsiz basima dert aldim
Gerçekten öyle ya yapsan Bi dert yapmasan Bi dert pozitife de sevinemiyoruz bozuk mu çıktı acaba diye düşünmekten

Gerçekten öyle ya yapsan Bi dert yapmasan Bi dert pozitife de sevinemiyoruz bozuk mu çıktı acaba diye düşünmekten
Vallahi ya iste dedigim gibi 2 sene once aci bi tecrube yasadigim icin hic iyi seyleri dusunemiyorum ki

Var gibi bilmiyorum

Eklentiler

• 17356032282281432839375329432275.jpg
    17356032282281432839375329432275.jpg
    117,5 KB · Görüntüleme: 7
Back