Ne bileyim kendimce oyle bi yorum getirdim ama sonradan da testin kendi cizgisi bordo diye acaba bordo rengin silik cizgisi boyle mi oluyo diye de dusundum uykum kacti beklenmedik bi olay yasadim suanRengin önemi var mı ki erken olduğu için belki de siliktir
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlaar cok heyecanliyim biraz fikir alisverisi yapalim
- Konu Sahibi Isge
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben yikadim testi ayırıp çıkmadı cizgi
Bende tam bilmiyorum kuruma olayını benimki ilk var gibiyken su tutunca geçmişti ama sonradan gölge gibi görünüyor yine de bilmiyorum ki tam
Bence bilgim yok ama renk önemsiz sonuçta çizgi varNe bileyim kendimce oyle bi yorum getirdim ama sonradan da testin kendi cizgisi bordo diye acaba bordo rengin silik cizgisi boyle mi oluyo diye de dusundum uykum kacti beklenmedik bi olay yasadim suan
Ben ayıramadım kaset testti bendeki nasıl yapıyosunuz bunuBen yikadim testi ayırıp çıkmadı cizgi
Kenarlarda yeri var bildiğin yikadim elimde çizgiyi silmeye çalıştım yok geçmediBen ayıramadım kaset testti bendeki nasıl yapıyosunuz bunu
Ikisini de harcamis oldum hatta esim harcayip durmasana dedi ben ikinci negatif cikar diye yapayim kafam netlessin dedim ama iyice corba olduYa ama senin diğer çizgide çok koyu canım o da pembe gibi değil ya elinde varsa sabah ilk idrarla yap bi canım
Kaç dk da olustu çizgi varmı var kız çorba olmasınIkisini de harcamis oldum hatta esim harcayip durmasana dedi ben ikinci negatif cikar diye yapayim kafam netlessin dedim ama iyice corba oldu
Kan vermeyi düşün bi yarına belirsizlikten iyidirIkisini de harcamis oldum hatta esim harcayip durmasana dedi ben ikinci negatif cikar diye yapayim kafam netlessin dedim ama iyice corba oldu
Dakika gecmedi ki yaptim cikti iksii de yine bedenim.benimle dalga geciyor benceKaç dk da olustu çizgi varmı var kız çorba olmasın
Adetim gecerse oyle veririm ya amaaan bide degerler dusuk geliyo biseyler oluyo off keske yapmasaymisim test falan dertsiz basima dert aldimKan vermeyi düşün bi yarına belirsizlikten iyidir
Gerçekten öyle ya yapsan Bi dert yapmasan Bi dert pozitife de sevinemiyoruz bozuk mu çıktı acaba diye düşünmektenAdetim gecerse oyle veririm ya amaaan bide degerler dusuk geliyo biseyler oluyo off keske yapmasaymisim test falan dertsiz basima dert aldim
Vallahi ya iste dedigim gibi 2 sene once aci bi tecrube yasadigim icin hic iyi seyleri dusunemiyorum kiGerçekten öyle ya yapsan Bi dert yapmasan Bi dert pozitife de sevinemiyoruz bozuk mu çıktı acaba diye düşünmekten
- 8 Temmuz 2019
- 1.636
- 3.878
- 133
Konu sahibi için yazmıştımBana pembe gelmiyor ay gözüm kör oldu bu testler yuzunden
- 23 Aralık 2024
- 344
- 65
- 13
Canım ben gördüm. :) Sonuç aldın mı?Ikisine de damlattim
- 23 Aralık 2024
- 344
- 65
- 13
Canım sende test var mı?Var bence ayy keşke burda kafama göre gidebilsem off bu test umutlandirdi
- 23 Aralık 2024
- 344
- 65
- 13
Canım sende var baya baya :)Bu da simdi yaptigim
Var ama yapmak istemiyorum şuan üst kısımda attım bakinCanım sende test var mı?
Simdi birinin yorumunu okudum artimed dogru sonuc verdi diyo silik cikmis hamileymis ama benim inanasim pek gelmiyo halaVar bence ayy keşke burda kafama göre gidebilsem off bu test umutlandirdi