Kontakt Lens Kızlaar charme mel mi hidrocor mel mi??

dernnky

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2009
204
0
Kızlar benim gözlerim orta koyu kahve hıdrocor un rengını cok begendim ama çok fazla açıyo memnun kalmadım şeklinde okuyorum her yerde.charm meller daha mı guzel acaba??ne dersiniz ?kullananlar da foto eklerse cok cok cok sevinicegmmm... :eek::eek:

Göz çapınız küçükse hidrocor serisi taşma yapabilir ve kötü durabilir. Hidrocor serisi daha ziyade açık kahve ela ve büyük çaplı gözlerde doğal duruyor. Koyu renk gözlerde ölü balık efekti yarattığını görüyorum bazı fotoğraflarda. Hidrocharm daha az riskli bence.

Evet cnm gozcapim 8.6 soloticalar 8.7 bildigm kadariyla,ama hidrocharmelar cok koyu sanki.tam olarak ne renk yapiyo kestiremiyorum

bence charm daha alımlı yinede göz capında tereddüt ediyorsan iyi düşün

Charmlar corlara göre daha koyu evet ama solotica yeni makineler almış lensleri daha yoğun boyuyormuş diye birşeyler söyleniyor. Sanırım charm serisi de artık yeterince açıyor gözü. Vetman var ona danış istersen en tecrübeli odur bu konuda en doğru o yönlendirir seni.

Yine göz çapı meselesi devreye giriyor. N.C'ler göz çapı küçük olanlarda kötü duruyor taşma yaptığı zaman. Göz çapınız uygunsa sorun olacağını sanmıyorum.

hmmmm....ama charme larda sanki gözden düşücekmiş gibi duruyo,cor lar daha doğal sanki

X