- 14 Ocak 2012
- 11.845
- 73.490
- 798
EstağfurullahBu kk ya bi imza butonu gelse yaBeğendim demek yetersiz kalıyor, bazı yorumlarda altına imzamı atma ihtiyacı geliyor içimden
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EstağfurullahBu kk ya bi imza butonu gelse yaBeğendim demek yetersiz kalıyor, bazı yorumlarda altına imzamı atma ihtiyacı geliyor içimden
![]()
salataya bollll limonEn sevdiğim konularmantarlı körili tavuk pirinc pilavı bol havuclu turplu yesil salata ve domates corbası
![]()
Köri soslu tavuğa bayılırım eline sağlık. Aslında soya soslu ve sebzeli de harika oluyor hmm bu bana bir fikir verdiEn sevdiğim konularmantarlı körili tavuk pirinc pilavı bol havuclu turplu yesil salata ve domates corbası
![]()
Hergün yeni menü aramacasalataya bollll limon![]()
Ellerinize sağlık menü çok güzel cidden![]()
Kolay gelsin simdiden o zamann afiyet olsunnnnKöri soslu tavuğa bayılırım eline sağlık. Aslında soya soslu ve sebzeli de harika oluyor hmm bu bana bir fikir verdi![]()
Ay evet ya kadınların büyük derdi. “ Akşama ne yapsam ? ”Hergün yeni menü aramacaallah kolaylık versin hepimizee
![]()
Benim dünden kalan pizzam var onu isitmayi düşünüyorumKolay gelsin simdiden o zamann afiyet olsunnnnhadi bakalimmm
![]()
Bence asıl dert sen bilirsin cevabıAy evet ya kadınların büyük derdi. “ Akşama ne yapsam ? ”![]()
Ketcap mayonez alıp geliyorum o zamanBenim dünden kalan pizzam var onu isitmayi düşünüyorum![]()
Gel gel benim pizzalarim meşhurdur beklerimKetcap mayonez alıp geliyorum o zamanbendeki yemekler kalsin yarina
Bizde de şey var “ ben zaten yemek seçmem istediğini yap ” evet hiç yemek seçmez eşim ama yüzlerce yemek içinden hangisiBence asıl dert sen bilirsin cevabıbilsem sorarmiýım yaaa
![]()
Benim eşim de öyle "fark etmez" e bana fark ediyor amaBizde de şey var “ ben zaten yemek seçmem istediğini yap ” evet hiç yemek seçmez eşim ama yüzlerce yemek içinden hangisi![]()
Bak şimdi yükseldim bi de şu var bizde. Eşimin ben yemek seçmiyorumundan sonra benim ısrarımın ardından yahu ben sana gündüz şu müşteriye şunu kaça vereyim diye sormuyorum ki sende yemeği bana sormaBenim eşim de öyle "fark etmez" e bana fark ediyor ama![]()
Ya ben bişeyleri indiremiyorum, artıramıyorum bu halde bile yemek bulmakta zorlanıyorum. Size bravo vallaIspanak
Hindi sote
Salata
(Karbonhidratı en aza indirdik )![]()
Benimki güya yemek seçmezBak şimdi yükseldim bi de şu var bizde. Eşimin ben yemek seçmiyorumundan sonra benim ısrarımın ardından yahu ben sana gündüz şu müşteriye şunu kaça vereyim diye sormuyorum ki sende yemeği bana sormaÇarpacan ağzına telefon yamulacak
![]()
Bizde ya pilav ya makarna illaki oluyorIspanak
Hindi sote
Salata
(Karbonhidratı en aza indirdik )![]()