Canım kesin varEvde prodoctor ve laboquick vardı bu şekilde çıktı ama testlere çok güvenemiyorum en iyisi kan vermek. Şimdi gidicem, Allah herkesin gönlüne göre versin
Eki Görüntüle 3583437
Canım bugün olmam gerekiyor.
2 gün kala test yapmıştım olsa çıkardı dimi.
Erken gebelik testi yapmıştım.
Benım yakın arkadasımın da böyleydı 3600cıkdo degerı ikizden şüpheleniyo hemdeEvde prodoctor ve laboquick vardı bu şekilde çıktı ama testlere çok güvenemiyorum en iyisi kan vermek. Şimdi gidicem, Allah herkesin gönlüne göre versin
Eki Görüntüle 3583437
Oldu canım 5 gün, hayırlısı bakalım verdim kanı:)Canım kesin varikiside baya net çünkü
Gecikmen oldun mı
Oy cok heyecanlı hadı bakalım hayırlısı olsunOldu canım 5 gün, hayırlısı bakalım verdim kanı:)
Ay benim en yakın arkadaşımda ikizlere hamile, eşim öğrendiğinden beri Allah'ım bizede nasip et hayırlı evlatlar diye dua ediyorBenım yakın arkadasımın da böyleydı 3600cıkdo degerı ikizden şüpheleniyo hemde
Hayırlısı olsun bizede haber et
İlk cocukmu olacak bu inşaAllahAy benim en yakın arkadaşımda ikizlere hamile, eşim öğrendiğinden beri Allah'ım bizede nasip et hayırlı evlatlar diye dua ediyorben gurbette 2 çocukla ne yaparım onu bilmiyorum ama Allah herşeyin hayırlısı nasip etsin kan verdim sonucuda yazarım inşallah
Evet canım ilk olacakİlk cocukmu olacak bu inşaAllah
İkiz cocuk nasıl olur bılmem de Allah yardım eder muhakkak ya
Hayırlısı olsun ins hemilesindirEvet canım ilk olacak
Hayırlısı olsun inşallah canımNegatif çıktı kızlar artık predictorede güvenemem burda görüntü bozuluyor ama gerçekte o kadar belli bi çizgiydi ki
Hayırlı zamanda hayırlısıyla gelsinler inşallah. Bende ilk denemem olmasına rağmen negatif olup regl olunca baya bi üzüldüm. Sonra dedim sen hep hayırlısı için dua ediyorsun böylesine üzülmen doğru değil. Bizlerde zamanlarımızı bekleyelimAllahım hepımıze hayırlı zamanda nasip etsin
Olmayısların altında kımbılır ne hayırlar yatıyor
Ben buyuk ıhtımal bu ayda kimyasal gecırdım
Üzülüyorum üzüldümde ama Allaha tevekkül ettim oyuzden cok zorlamadı benı En kolay bısekılde olsun hepımızın hamılelıklerı ıns
SiZ yapmayin ama bnce yok sizde beyaz akinti adet başlamasiCanım kesin varikiside baya net çünkü
Gecikmen oldun mı
Bende öyle düşünüyorum.SiZ yapmayin ama bnce yok sizde beyaz akinti adet başlamasi
Evet beyaz akıntı bendede olmusdu hatta simge dedikten sonra dıkkat ettım beyaz akıntım varsı sonrada regl oldumSiZ yapmayin ama bnce yok sizde beyaz akinti adet başlamasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?