• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regli 25,26,27,28,29 Nisan olanlar gelin birlikte bekleyelim🥰🥰🥰🥰

Evde prodoctor ve laboquick vardı bu şekilde çıktı ama testlere çok güvenemiyorum en iyisi kan vermek. Şimdi gidicem, Allah herkesin gönlüne göre versin 🙏🏼
IMG_20250428_105851.webp

Eklentiler

• IMG_20250428_091840.webp
    IMG_20250428_091840.webp
    48,6 KB · Görüntüleme: 8
Bazılarında cıkmıyo gün gecınce poztıfe donebılıyor siz bence bugun yapmayın yarını bekleyin bir gün gecsin adet en azından
Hamıle olursanız gercekden cok sevinicem adınıza

Allahım hepımıze hayırlı zamanda nasip etsin
Olmayısların altında kımbılır ne hayırlar yatıyor
Ben buyuk ıhtımal bu ayda kimyasal gecırdım
Üzülüyorum üzüldümde ama Allaha tevekkül ettim oyuzden cok zorlamadı benı En kolay bısekılde olsun hepımızın hamılelıklerı ıns

Eşim dün testlerde sanırım bısey goremedi😂Banada üzülmiyim diye demekki bisey demedi istersen gidelim ama bi kac gun beklemekde fayda var sankı dedi😂😂kıyamam

Benım yakın arkadasımın da böyleydı 3600cıkdo degerı ikizden şüpheleniyo hemde 🥰
Hayırlısı olsun bizede haber et💜
Ay benim en yakın arkadaşımda ikizlere hamile, eşim öğrendiğinden beri Allah'ım bizede nasip et hayırlı evlatlar diye dua ediyor 😂ben gurbette 2 çocukla ne yaparım onu bilmiyorum ama Allah herşeyin hayırlısı nasip etsin 🙏🏼 kan verdim sonucuda yazarım inşallah 🙏🏼

Ay benim en yakın arkadaşımda ikizlere hamile, eşim öğrendiğinden beri Allah'ım bizede nasip et hayırlı evlatlar diye dua ediyor 😂ben gurbette 2 çocukla ne yaparım onu bilmiyorum ama Allah herşeyin hayırlısı nasip etsin 🙏🏼 kan verdim sonucuda yazarım inşallah 🙏🏼
İlk cocukmu olacak bu inşaAllah
İkiz cocuk nasıl olur bılmem de Allah yardım eder muhakkak ya 🥰

Benım sol kasıgım agrıyorduya gecdi o agrı
Acaba yumurtlamamıydı kacırdımmı bu ay yoksa ben yımurtlamayı sımdı

Negatif çıktı kızlar artık predictorede güvenemem burda görüntü bozuluyor ama gerçekte o kadar belli bi çizgiydi ki
Hayırlısı olsun inşallah canım🙏🏼 bende de öyle silik çizgi gibi yani tam çizgi değildi ama bir şey var gibiydi. Ama regl oldum. Bence bizlerde biraz heyecan yapıyoruz tam çizgi görmeden siliklere çok güvenmememiz gerekiyor sanırım:/

Allahım hepımıze hayırlı zamanda nasip etsin
Olmayısların altında kımbılır ne hayırlar yatıyor
Ben buyuk ıhtımal bu ayda kimyasal gecırdım
Üzülüyorum üzüldümde ama Allaha tevekkül ettim oyuzden cok zorlamadı benı En kolay bısekılde olsun hepımızın hamılelıklerı ıns
Hayırlı zamanda hayırlısıyla gelsinler inşallah. Bende ilk denemem olmasına rağmen negatif olup regl olunca baya bi üzüldüm. Sonra dedim sen hep hayırlısı için dua ediyorsun böylesine üzülmen doğru değil. Bizlerde zamanlarımızı bekleyelim 🥰

Back
X