Regli 25,26,27,28,29 Nisan olanlar gelin birlikte bekleyelim🥰🥰🥰🥰

En güzeli kan sonucu ama kan sonucuna kadarda insan merak edıyor

Eşim bekleyelım dedi ya bı kac gun daha
Yalancı poztıfde olabılır belkıde bı kac gun gecsın yıne test yapıcam evde olmadı gıdıcem
Yalancı pozitif olmaz canım hamilesindir ama 20 gün geçmesini bekle ilk gebeliklerde kimyasal olma ihtimali çok yüksek benimki ilki kimyasal oldu reglim 12 gün geçtikten sonra kanamam oldu iki ay geçti şimdi tekrar hamileyim 20 gün geçmesini bekliyorum

Son düzenleme:
Reactions: etf
Yalancı pozitif olmaz canım bende yaptım sandım yalancı pozitif benimkide sonra bi test daha yaptım yine çıktı sonra bi test yaptım onda silik çizgi çıktı ama hamileyim kolay kolay yalancı pozitif vermez
Ama ben regl oldum
Bitti sol kasığım cok agrıdı ıkı gündür agrıyo içime kurt düştü bide dişçiye randevu aldım hatta regl oldum diye dişçiye gittim diş röntgeni çekildi kasık agrım devam edınce şüpheye düştüm iki tane test yapdım cok silik çıktı
Olsa diyorum şimdi diyelim daha koyu olması gerekmezmıydı

Ayrıca hiç bişey olmasa gölge bile olmaz dümdüz beyaz olur da diyorum ne bileyim beklemekden baska çare yok bidaha gıdıp negatıf gormek üzücü

Testler bu arada 10 dakka var

Eklentiler

• IMG_4389.webp
    70,2 KB · Görüntüleme: 30
Ben mi yanlıs goruyorum bilemiyorım eşim yanlıs hatalı sankı dıyo

Bende bir kimyasal gecırdım hatta regl olmadan test yapdım hafıf silikdi adet olunca dedim yıne kımyasal gecırdım sanırım sonra kasık agrım olunca test alaym dedım sonuc cok sılık cıkdı yıne belkıde yumurtlama agrısı bılemıyorum

Bilmiyorum ki ne yapsam şaşırdım
Yalancı pozıtıf olabılırmı?
Artımet marka eczacıya sordum yalancı cıkarıyomus dedım hıc oyle sıkayet duymadık ıkı senedır satıyoruz dedi
Hayır canım
Bana geçen yalancı pozitif veriş koşa koşa kana gittim.
Negatif çıktı kan.

Canım geçen dediğim geçen ay.
Ama yine aklında kalacaksa sen ver derim ben
Beklıcem salı yada carsamba test alıcam ozmana kadr varsada bıraz daha koyulasır belkı ozmanda gorursem kan öyle verıcem bakalım
Belkıde var gec döllenme oldu

İkinci testi yap
Bugun iki tane yapdım on dakka arayla cok silik cıkdı eşim görmedi ama ben gördüm yakın arkadasımda gordu
Salı yada carsamba yapıcam bakalım hayırlısı olmasa iyi bu ay cunku diş röntgenine girdim. Nasipde ne varsa o

Kızlar yarın regli günüm. Hiç bir belirtim yok.
Ama artık ben olduğu sanmıyorum.
Dün predictor test aldım negatifti

10.günü bugün ya da belki 11
Grubu yeni gördüm benim de normalde ayın 25 inde regl günümdü hala olmadım. İlk defa böyle gecikme yaşadım. Sadece ara ara yoğun ara ara azalan bel ağrım var şuanlık test yapmadım daha bekliyorum. 9 aylık evliyim. Son 4 aydır istiyorum umarım bu ay pozitifi görürüm, görürüz:)

Nezaman test yapacaksınız bence direk kan verin böyle vallahi kendımıze zulm edıyoruz

Nezaman test yapacaksınız bence direk kan verin böyle vallahi kendımıze zulm edıyoruz
Salı gününe kadar olmazsam inşallah o gün randevum var vereceğim, inşallah vardır hamilelik. Psikolojisi çok zorluyor gerçekten. Olacak mıyım olmayacak mıyım derdinden geceleri diş etlerimi sıkıyorum kaç gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…