- 4 Mayıs 2024
- 320
- 107
- 18
Yapsam negatifi goruEn güzeli kan sonucu ama kan sonucuna kadarda insan merak edıyor
Evet evet orasi oyle ama bugun negatifi gordum diyorum acaba dusuk diyemi gozukmedi ama daha onceki gebeligimde adetime 6 gun kala ogrenmistim evde testle hemde kaset testle yani erken g. testi degildi bu o yuzden bana bi hamilelik yokdur diye dusunduruyo ama Rabbim buyukEn güzeli kan sonucu ama kan sonucuna kadarda insan merak edıyor
Hayırlısıyla ıns gebesinizdir haberdar edin inşaAllahYapsam negatifi goru
Evet evet orasi oyle ama bugun negatifi gordum diyorum acaba dusuk diyemi gozukmedi ama daha onceki gebeligimde adetime 6 gun kala ogrenmistim evde testle hemde kaset testle yani erken g. testi degildi bu o yuzden bana bi hamilelik yokdur diye dusunduruyo ama Rabbim buyukinsallah bende yarin ogrenirin
Olabilir canım bende regl olacağım sandım hiçbeklemiyordumMerhaba benimde gecikmemin 2. Gunu bugunde olmazsam eger 3. Gun olcak bazen 1 gun oynuyor diye cok takılmadım ama 2 derken bugunde olmazsam 3 olcak bende bugun sabah ilk idrarimla test yaptim erken gebelik testi negatifti ama fazlaca belirtim var planlı bi gebelik degil yarin da regl olmazsam kan vericem ama merak ettim ya sizin nasil gidiyor benimde sizinki gibi olur mu acaba
Canım sende hamilesin dimi ne zaman öğrendin Regline kaç gün varken.Olabilir canım bende regl olacağım sandım hiçbeklemiyordum
Canım bende gördüm çizgiyi.Kızlar bugün gecikmenin ikinci günü ve Silik çizgi ve o kadar belirgindi ki anlatamam size burda görüntü çok düşüyo ama gözle çok rahat görülebiliyor çok şaşırdım hatta
İns hamılesınızdır kan testı verın ıstersenızSlm kızlar adet gecikmenin ikinci günü hala olmadım beyaz akıntı geliyor ilk defa böyle oldum hafta sonu diye test alamadım sabah alacam inş uzayan beyaz akıntı var belime ağrı giriyor sadece hafiften hiç geckmez normalde ayın 26 olmam gerekiyor du
Gözüküyor silik olsa bile ins hamılesınızdırKızlar bugün gecikmenin ikinci günü ve Silik çizgi ve o kadar belirgindi ki anlatamam size burda görüntü çok düşüyo ama gözle çok rahat görülebiliyor çok şaşırdım hatta
Siz yaptınızmı test bugunde ama bence gecmesnı bekleyınCanım sende hamilesin dimi ne zaman öğrendin Regline kaç gün varken.
Benimde günüm,
Canım bugün olmam gerekiyor.Siz yaptınızmı test bugunde ama bence gecmesnı bekleyın
Gecikmeden önce test yaptım yok denecek kadar az Silik çizgi vardı attım hepsini buraya dün regli günümdü yaptım ben görüyordum sadece hatta attım size görememiştinşz bu sabah yaptım tekrar 2. Gün bugün ya o kadar belliydi ki anlatamam şimdi kan verdim hemenCanım bende gördüm çizgiyi.
Peki gecikmeden test yapmışmıydın
Ya şu testler tam hayal kırıklığı. Olsun nasibin değilmiş. İnşallah diğer ay olur. Üzme kendiniNegatif çıktı kızlar artık predictorede güvenemem burda görüntü bozuluyor ama gerçekte o kadar belli bi çizgiydi ki
Reglimbir hafta geçmişti canımCanım sende hamilesin dimi ne zaman öğrendin Regline kaç gün varken.
Benimde günüm,
Benimde bugün olmam gerekiyor.Reglimbir hafta geçmişti canım
Oyyy maşallah canım, sonucu haber et bize.Gecikmeden önce test yaptım yok denecek kadar az Silik çizgi vardı attım hepsini buraya dün regli günümdü yaptım ben görüyordum sadece hatta attım size görememiştinşz bu sabah yaptım tekrar 2. Gün bugün ya o kadar belliydi ki anlatamam şimdi kan verdim hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?