Kızlaaarrr regli 25,26,27,28,29 Nisan olanlar gelin birlikte bekleyelim🥰🥰🥰🥰

Xxudy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2023
4.746
En iyi cevaplar
1
4.617
53
35
Arkadaşlar
Son regli 28 Mart
Dün korunmasız ilişki oldu,
Regli takvimine göre yumurtalama 13 Nisan.
Gelin birlikte bekleyelim
Gönlümüzden geçen hersey nasip olsun bizlere

Yarin 9 gun kalacak yapsam cikar mi acaba
Bence gecikmeyi beklemek daha iyi gibi eğer gebelikte sıkıntınız yoksa (kimyasal ya da sürekli düşük yapmak vs)
Çünkü bu süreçte öğrenseniz bile HCG artacak mı artmayacak mı, sağlıklı mı değil mi diye daha çok stres olacaksınız. Naçizane tavsiyem en azından regli gününüze kadar bekleyin. İnşallah güzel haberler alırız hepimiz 🌸

Yarin 9 gun kalacak yapsam cikar mi acaba
Bencede bekle canım.
İlişki üzerinden en az 12 gün geçmesi gerekiyor
İlk gebeliğimde regliye 4 gün kala yaptım negatifti, bir gün geçti pozitife döndü

Bencede bekle canım.
İlişki üzerinden en az 12 gün geçmesi gerekiyor
İlk gebeliğimde regliye 4 gün kala yaptım negatifti, bir gün geçti pozitife döndü
Yaptim sabah cikmadi bekleyecegim artik 8 gun daha yapacak bir sey yok

Bana da varsa cok az da olsa cikar gibi geldi umidim kırıldı test guvenilirdi awoks bekelyecegim 2 tane kaset var 3 4 gun bekleyecegim
Yok canım çıkmaz çok erkem daha.
İlişki üzerinden en az 12 güm geçmesi lazım.
İlk gebeliğimde 4 gün kala kanda negatifti.
Reglim bir geçikti pozitifti.
Senin daha çok erken regli olmana 8 gün var daha

Yok canım çıkmaz çok erkem daha.
İlişki üzerinden en az 12 güm geçmesi lazım.
İlk gebeliğimde 4 gün kala kanda negatifti.
Reglim bir geçikti pozitifti.
Senin daha çok erken regli olmana 8 gün var daha
Dogru sabir önemli ilginc olan belirti yok biraz göğsüm sis soluma az agri vuruyor bu kadar ben kasette yaptim 2 saat sonra ikisindede farki görmek icin yapip acelelnll

Eklentiler

• 1000143381.webp
    1000143381.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 71
  • 1000143377.webp
    1000143377.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 63
  • 1000143376.webp
    1000143376.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 73
Arkadaşlar
Son regli 28 Mart
Dün korunmasız ilişki oldu,
Regli takvimine göre yumurtalama 13 Nisan.
Gelin birlikte bekleyelim
Gönlümüzden geçen hersey nasip olsun bizlere
Benim bat 27 Nisan dün ve bugün ovülasyon testi baya koyu çıktı. Belki yarın çatlar bakalım

Benim bat 27 Nisan dün ve bugün ovülasyon testi baya koyu çıktı. Belki yarın çatlar bakalım
Canım benimde 29 Nisan,
Ben iki gün önce değerlendirebilirdim,
Eşim şehir dışına çıktı,
Birazdan ovülasyon yapacağım,

Dogru sabir önemli ilginc olan belirti yok biraz göğsüm sis soluma az agri vuruyor bu kadar ben kasette yaptim 2 saat sonra ikisindede farki görmek icin yapip acelelnll
Canım kuruma çizgisi.
Bak şimdi sen ben dinle azıcık sakin ol ve test yapma Regline daha 8 gün var.
Zaten olsada şuan testlerde çıkmaz canım.
Birse biliyor musun ilk gebeliğimde ben nasıl anladım karnımda sanki balon patlıyormuş gibi olmuştu. Yani batma gibi bir hissiyattı.

Arkadaşlar biraz konudan bağımsız olacak ama ilk defa ovulasyon testi yapiyorum sizce pik olmuş mudur
1000183200.webp

Reglim 28-29. Takvime göre yumurtlama 15 i. Öncesini degerlendirdik. Bekliyorum o zaman. Ama bu gün beyaz akıntı geldi 13 undede şeffaf gelmişti görelim bakalım 🌸

Reglim 28-29. Takvime göre yumurtlama 15 i. Öncesini degerlendirdik. Bekliyorum o zaman. Ama bu gün beyaz akıntı geldi 13 undede şeffaf gelmişti görelim bakalım 🌸
Canım seninle aynıyız
Reglim 28.i yumurtama 14 ü
Ama ben 10 unda korunmasız ilişki yaşadım, iki gündür inanılmaz göğüs ağrım var hassasiyet oluşmuş durumda. Reglime 13 gün var bir kaç gün sonra test mi yapsam diyorum,

Back
X