Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence gecikmeyi beklemek daha iyi gibi eğer gebelikte sıkıntınız yoksa (kimyasal ya da sürekli düşük yapmak vs)Yarin 9 gun kalacak yapsam cikar mi acaba
İnsallah canım gönlümden geçen nasip olur22 nisan regl plur mu 10 gun var adete test yapmayi bekliyirum heyecanla
Bencede bekle canım.Yarin 9 gun kalacak yapsam cikar mi acaba
Yaptim sabah cikmadi bekleyecegim artik 8 gun daha yapacak bir sey yokBencede bekle canım.
İlişki üzerinden en az 12 gün geçmesi gerekiyor
İlk gebeliğimde regliye 4 gün kala yaptım negatifti, bir gün geçti pozitife döndü
Canım çok erken daha.Yaptim sabah cikmadi bekleyecegim artik 8 gun daha yapacak bir sey yok
Bana da varsa cok az da olsa cikar gibi geldi umidim kırıldı test guvenilirdi awoks bekelyecegim 2 tane kaset var 3 4 gun bekleyecegimCanım çok erken daha.
Bekle sen,
Yok canım çıkmaz çok erkem daha.Bana da varsa cok az da olsa cikar gibi geldi umidim kırıldı test guvenilirdi awoks bekelyecegim 2 tane kaset var 3 4 gun bekleyecegim
Dogru sabir önemli ilginc olan belirti yok biraz göğsüm sis soluma az agri vuruyor bu kadar ben kasette yaptim 2 saat sonra ikisindede farki görmek icin yapip acelelnllYok canım çıkmaz çok erkem daha.
İlişki üzerinden en az 12 güm geçmesi lazım.
İlk gebeliğimde 4 gün kala kanda negatifti.
Reglim bir geçikti pozitifti.
Senin daha çok erken regli olmana 8 gün var daha
Benim bat 27 Nisan dün ve bugün ovülasyon testi baya koyu çıktı. Belki yarın çatlar bakalımArkadaşlar
Son regli 28 Mart
Dün korunmasız ilişki oldu,
Regli takvimine göre yumurtalama 13 Nisan.
Gelin birlikte bekleyelim
Gönlümüzden geçen hersey nasip olsun bizlere
Canım benimde 29 Nisan,Benim bat 27 Nisan dün ve bugün ovülasyon testi baya koyu çıktı. Belki yarın çatlar bakalım
Canım kuruma çizgisi.Dogru sabir önemli ilginc olan belirti yok biraz göğsüm sis soluma az agri vuruyor bu kadar ben kasette yaptim 2 saat sonra ikisindede farki görmek icin yapip acelelnll
Canım bugün pik gibi bence değerlendir.Arkadaşlar biraz konudan bağımsız olacak ama ilk defa ovulasyon testi yapiyorum sizce pik olmuş mudurEki Görüntüle 3577529
Canım seninle aynıyızReglim 28-29. Takvime göre yumurtlama 15 i. Öncesini degerlendirdik. Bekliyorum o zaman. Ama bu gün beyaz akıntı geldi 13 undede şeffaf gelmişti görelim bakalım![]()