Kızlaaarrr 11. ve 16. sayfalara mutlaka göz atın yeniler eklendi

Eklentiler

• $20131229_185646.jpg
    190,2 KB · Görüntüleme: 33
  • $20131229_185212.jpg
    182,2 KB · Görüntüleme: 35
  • $20131229_185506.jpg
    175,9 KB · Görüntüleme: 43
  • $20131229_185243.jpg
    203 KB · Görüntüleme: 52
canım ben halı yıkamayı almak ıstıyorum bır yerınde arıza yok sanırım kullanma kılavuzu verıyorsun dımı? esım 5 ınde maas alacak o zaman alabılırız dedı duzcede oturuyorum beklersen almak ıstıyorum koltuklarım sılınmıyor sert suet oldugundan elım acıyor zayflama kemerıyle ındırım yapabılırmısın acaba elınde duruyorsa? kargo kıme aıt

canım özelden yazdım sana

ipek saten güpürlü bayan ve erkek takımlar paketinden çıkıp çekmeceye konuldu kat izleri var kullanılmadı bayan beden 2 dir yani M-L bedene olur erkek olan L bedendir

6 PARÇA BAYAN TAKIM 40 TL
3 PARÇA BAY ROB TAKIMI 35 TL
BİRDEN FAZLA ALIMDA İNDİRİM YAPIYORUM

Son düzenleme:
canım merhaba halılar için tekrardan teşekkür ederim burayada yazayım dedim senden alışveriş yapacak arkadaşlar güvenle alabileceklerini bilsinler hem fiyat konusunda hemde ürünlerin konusunda hiç tereddüt etmesinler güler yüzün herşeye yeter gerçi...

canımmm çok teşekkür ederim güle güle kullan gerçekten herşeyin en güzeline layıksın çok memnun oldum bende tekrar görüşmek üzere minik prense öpücüklerrr

derimont ve pantalonlarınız çok güzeldi, teşekkür ederim...

ayrıca hediyeleriniz için de teşekkürler.. şu çizgi takımda aklım kaldı ama

Son düzenleme:
derimont ve pantalonlarınız çok güzeldi, teşekkür ederim...

ayrıca hediyeleriniz için de teşekkürler.. şu çizgi takımda aklım kaldı ama

Begendiginize sevindim memnun olmaniz önemli benim için takım güzel gercekten uygunda veriyorum düşünürseniz yardimci olurum yanindaki cekette güzel mangonun ceketi oda :)

Son düzenleme:
zayıflama kemeri ddiğinizi ben mi göremedim acaba :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…