kizlaaarr hadi yeni yil cekilisine!!!!!

GÜNAYDIN KIZLAR GÜNAYDIN NASILSINIZ HAFTA SONLARI PEK GİREMİYORUM .YENİ GELEN ARKADAŞLAR HEPİNİZ HOŞ GELDİNİZ :)) BU ARADA HERKEZ TAM SA ÇEKILIŞI YAPSAKMI BEN ŞİMDİDEN SABIRSIZLANIYORUM...DAHA ÇOK İŞŞ VAR HAZIRLIKLAR KOŞUŞTURMALAR BAŞLICAK :))

BENCE ARALIK 5 İNDE ÇEKILIŞ YAPALIM 25İNDE DE HEDİYELER GÖNDERİLMEYE BAŞLANSIN .ARADAKİ 20 GÜN YETERLİ OLUR HEDİYE ALMAYA BAZEN KARGO SORUN OLUYOR ÇOK GEC GIDIYOR KARGOLAR NEDERSİNİZ:)

gunaydin canim nasilsin
ooo heyecan baslamis

BİDE HEDİYE EN SON NE ZAMAN ARKADAŞLARIN ELİNE ULAŞACAK AZ KALDI YILBAŞINA

BENCE ARALIK 5 İNDE ÇEKILIŞ YAPALIM 25İNDE DE HEDİYELER GÖNDERİLMEYE BAŞLANSIN .ARADAKİ 20 GÜN YETERLİ OLUR HEDİYE ALMAYA BAZEN KARGO SORUN OLUYOR ÇOK GEC GIDIYOR KARGOLAR NEDERSİNİZ:)

benimde aklimdan oyle geciyordu
4 ARALIK yapalim mi cekilisi hatunlar??
hediye gonderimi de 22 ARALIK
itibari ile olsun mu

kızlar geç mi kaldım katılabilir miyim?

Canım bende katılmak istiyorum :)

Selam kızlar kusura bakmayın şu sıralar çok yoğunum oyüzden pek yazamıyorummm ama inşallah bir hafta içinde işlerim biraz daha hafiflicek ve bende size yazabilicem

Selam kızlar kusura bakmayın şu sıralar çok yoğunum oyüzden pek yazamıyorummm ama inşallah bir hafta içinde işlerim biraz daha hafiflicek ve bende size yazabilicem
oo kim gelmis vazgecilmezim
nasilsin
bende yogunum bu aralar olur oyle seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…