gunaydin canim nasilsinGÜNAYDIN KIZLAR GÜNAYDIN NASILSINIZ HAFTA SONLARI PEK GİREMİYORUM .YENİ GELEN ARKADAŞLAR HEPİNİZ HOŞ GELDİNİZ :)) BU ARADA HERKEZ TAM SA ÇEKILIŞI YAPSAKMI BEN ŞİMDİDEN SABIRSIZLANIYORUM...DAHA ÇOK İŞŞ VAR HAZIRLIKLAR KOŞUŞTURMALAR BAŞLICAK :))
BİDE HEDİYE EN SON NE ZAMAN ARKADAŞLARIN ELİNE ULAŞACAK AZ KALDI YILBAŞINA
BENCE ARALIK 5 İNDE ÇEKILIŞ YAPALIM 25İNDE DE HEDİYELER GÖNDERİLMEYE BAŞLANSIN .ARADAKİ 20 GÜN YETERLİ OLUR HEDİYE ALMAYA BAZEN KARGO SORUN OLUYOR ÇOK GEC GIDIYOR KARGOLAR NEDERSİNİZ:)
AYNEN CANIM :)) BENCE UYAR :)benimde aklimdan oyle geciyordu
4 ARALIK yapalim mi cekilisi hatunlar??
hediye gonderimi de 22 ARALIK
itibari ile olsun mu
Olsun :)benimde aklimdan oyle geciyordu
itibari ile olsun mu
bencede uyar maaş gününden sonra makbuldurbenimde aklimdan oyle geciyordu
itibari ile olsun mu
uzgunum arkadasim hediyelerimizi aldiktan sonra resim paylasimi zorunlu oldugundan msj sayin yeterli degilkızlar geç mi kaldım katılabilir miyim?
Resim eklemeyı tarıf eder misinizuzgunum arkadasim hediyelerimizi aldiktan sonra resim paylasimi zorunlu oldugundan msj sayin yeterli degil
Arkadaşlar her sene bir çekiliş yapıyoruz.Bu benim ilk çekilişim olacak umarım hersey guzel ve kazasiz olur
Katılmak İsteyen arkadaşlarla bir liste yapalım ve çekiliş gününe kadar muhabbetimize buradan devam edelim
Cekilişin nasıl yapilacak derseniz çekilişi yapan kisi olarak benisimlerin yazılı olduğu bir kura çekicem katılacak olanlar katılım bilgileriyle beraber adres bildirini de bana ozel mesaj olarak gonderecekler, çekilişi yapıp kimin kime hediye alacağını adresiyle birlikte bildireceğim,tabi kimsenin kimseden haberi olmayacak...
Cekilişten sonra hediye alacak kisiye seciminde yardim saglamak amaciyla bir topik daha açıcam ve kendimizi tanıtıcaz....
Katılımcılar Adres,Ev telf ,Cep numarası ve adını soyadını vermek zorundadır
kişisel bilgilerini paylaşmak istemeyen katılmasın
hiçbir yerde ve hiçbir şekilde bilgileriniz kullanilmayacaktir ve ben de saklı kalacaktır.
İsteyen herkes katılabilir amacımız tanışmak, vakit geçirmek ,hediyeleşip ufak bir hatira bırakmak..
Dip not : Kargo problemi dolayısı ile yurtdışı katılımı yoktur ve en önemlisi msj sayısı az olanlar listeye adını yazdırmasın lütfen...
Cekilise katilcak olan arkadaslar hediye konusunda bir kisitlama olucak en fazla 3 adet hediye alicaz biri tabiki yeni yilin vazgecilmezi olan kirmizi don,diger hediyelerde partnerinizin sevdigini belirtigi seceneklerden secip alicaz
Kizlar tanitim topigimizi de actim buyrun tanitin bakalim kendinizi
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-guzel-hatunlarinin-tanitim-topigiii.773750/
Katilimcilar
sbls
cici35
nissan
vazgecilmezim
benderin
cagla2525
esmersirine
atalante
msozcelk
cassia
mutlulukbenihicbirakma
fulya1234
yagmurzerresi
hosgeldinCanım bende katılmak istiyorum :)
oo kim gelmis vazgecilmezimSelam kızlar kusura bakmayın şu sıralar çok yoğunum oyüzden pek yazamıyorummm ama inşallah bir hafta içinde işlerim biraz daha hafiflicek ve bende size yazabilicem