kizlaaarr hadi yeni yil cekilisine!!!!!

Merhaba. Bende katılmak istiyorum sakıncası yoksa..:KK25:
Çok severim böyle şeyleri.:KK68:

Günaydın kızlar çekilişimiz. Yine cok zevkli olucak gibi herkes burda ohh ne güzel <3

selamlar günaydın bende katılmak istiyorum :KK70:
Gecen senede katılmıstım cok keyifliydi ac ac bitmyen paketler :KK68: gercı bu sene sınırlandırılmıs keske sınırlama olmasaydı cok heycanli oluyodu ama neyse :cool:

tanitim topinki ilknsayfada yer aliyor lutfen oraya herkes hosuna giden ama maddiyatii fazla asmiycak 4 sey yazsin beden ve ayak no unutmasin lutfen

bu alinacak 2 sey disinda alinacaklar sizin isyegnize bagli yani ac ac bitmeyen paketlerden tabiki olabilir

yeni arkadaslar hos geldiniz :cool:
hosbulduk cnm :KK54:
tanitim topinki ilknsayfada yer aliyor lutfen oraya herkes hosuna giden ama maddiyatii fazla asmiycak 4 sey yazsin beden ve ayak no unutmasin lutfen

bu alinacak 2 sey disinda alinacaklar sizin isyegnize bagli yani ac ac bitmeyen paketlerden tabiki olabilir
tamam bende tanitim topigine yazayim tarih belli mi buarada

kadinlar gununde yaptigimiz cekilis guzel olmustu hediye secimi icin daha yarsimci olunuyor bence az ama guzel seyler aliniyor diye dusunuyorum

bencede tamamdir kimseyi zora sokmayalım :KK68:

Eki Görüntüle 1319343
20141120_215731.jpg
Eki Görüntüle 1319343
kızlar telden giriyorum resim yükleme denemesi yaptım. Olucak mi diye. Oldu sanırım. Tabi bu sene çekilişte bende varim:KK66:
cici35 mesaj atmis sagolsun:KK66:

Eklentiler

• 20141124_000929.jpg
    20141124_000929.jpg
    3,5 MB · Görüntüleme: 89
X