- 28 Nisan 2013
- 1.977
- 179
Okudum tabiki uyusuyoruz :))hosgeldiiinn arkadasim tabi katilabilirsin
ilk sayfadaki sartlari okudun dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okudum tabiki uyusuyoruz :))hosgeldiiinn arkadasim tabi katilabilirsin
ilk sayfadaki sartlari okudun dimi
günaydın ömer paşanın güzell annesiiii
gunaydiin guzel anneeee
canımcımmmm nasılsın güzel kızın nasıl hayat nasıl gidiyorrGünaydın kızlar çekilişimiz. Yine cok zevkli olucak gibi herkes burda ohh ne güzel <3
Canım ıyım sen nasılsın kısımda ıyı cok sukur senın bebiş nasıl buyurmuştur öp bnm içincanımcımmmm nasılsın güzel kızın nasıl hayat nasıl gidiyorr
hosbulduk cnmyeni arkadaslar hos geldiniz
tamam bende tanitim topigine yazayim tarih belli mi buaradatanitim topinki ilknsayfada yer aliyor lutfen oraya herkes hosuna giden ama maddiyatii fazla asmiycak 4 sey yazsin beden ve ayak no unutmasin lutfen
bu alinacak 2 sey disinda alinacaklar sizin isyegnize bagli yani ac ac bitmeyen paketlerden tabiki olabilir
kadinlar gununde yaptigimiz cekilis guzel olmustu hediye secimi icin daha yarsimci olunuyor bence az ama guzel seyler aliniyor diye dusunuyorum
Eki Görüntüle 1319343 Eki Görüntüle 1319344 Eki Görüntüle 1319343
kızlar telden giriyorum resim yükleme denemesi yaptım. Olucak mi diye. Oldu sanırım. Tabi bu sene çekilişte bende varim
cici35 mesaj atmis sagolsun
yeni arkadaslar hos geldiniz
Olmus olmis pek guzell devammi kursa cok guzel olmus ellerine saglik
Hodgeldin canim nasilsinEki Görüntüle 1319343 Eki Görüntüle 1319344 Eki Görüntüle 1319343
kızlar telden giriyorum resim yükleme denemesi yaptım. Olucak mi diye. Oldu sanırım. Tabi bu sene çekilişte bende varim
cici35 mesaj atmis sagolsun
hosbulduk cnm
tamam bende tanitim topigine yazayim tarih belli mi buarada
bencede tamamdir kimseyi zora sokmayalım