kizlaaarr hadi yeni yil cekilisine!!!!!

onemli duyuru :
daha once cekilise katilan arkadaslar biliyordur ama ben yine de hatirlatmak istiyorum yeni katilan arkadaslarimizi da bilgilendirmis oluyorum bu sayede..
1. bilgilerini vermek istemeyen arkadaslar cekilisimize katilamaz

2. cekilis gununden once kendini tanitmayan ve bilgilerini gondermemis olanlar listeden cikarilacaktir(diger arkadaslarimiza haksizlik etmemek adina)

3. hediyelerin resimlerini paylasmak zorunlugu vardir

4. adi ustunde yeni yil cekilisi oldugundan bir hediyemiz zorunludur o da kirmizi ic camasirdir diger hediyeler partnerinizin zevklerine gore secilcektir

Tamamdır süper o zaman :)
Kaç gün sonra başlayacak acaba çekiliş?
cekilisi 4 aralikta yapicam ve sonra herkesi bilgilendircem kim kime cikti hep beraber ogrenicez:cool:
hediyelerimizin gonderim tarihi 22 aralik tan itibaren baslayacaktir:KK66:
tanitim topiginde kendini tanitirsan sevinirim ve bilgilerini ozelden msj la bekliyorum

cekilisi 4 aralikta yapicam ve sonra herkesi bilgilendircem kim kime cikti hep beraber ogrenicez:cool:
hediyelerimizin gonderim tarihi 22 aralik tan itibaren baslayacaktir:KK66:
tanitim topiginde kendini tanitirsan sevinirim ve bilgilerini ozelden msj la bekliyorum

Canım tanıtımı yaptım.
İyi 3 gün kalmış bakim ben hangi Fıstığa yollayacağım :)
Bilgilerimi özelden atıyorum canım

Merhaba arkadaşlarr..ne güzel yeni çekiliş yeni heyecann cici mesaj attı sağolsunn ama bende katılamadığım için üzgünüm..bu sene hem kızımın doğujm günü hazırlıkları var hemde alıcağım başka hediyeler..cicim davetin için sağol şekerimm..size iyi eğlencelerrrrr..:KK15:
ama takipteyim sizi :KK66:

onemli duyuru :
daha once cekilise katilan arkadaslar biliyordur ama ben yine de hatirlatmak istiyorum yeni katilan arkadaslarimizi da bilgilendirmis oluyorum bu sayede..
1. bilgilerini vermek istemeyen arkadaslar cekilisimize katilamaz

2. cekilis gununden once kendini tanitmayan ve bilgilerini gondermemis olanlar listeden cikarilacaktir(diger arkadaslarimiza haksizlik etmemek adina)

3. hediyelerin resimlerini paylasmak zorunlugu vardir

4. adi ustunde yeni yil cekilisi oldugundan bir hediyemiz zorunludur o da kirmizi ic camasirdir diger hediyeler partnerinizin zevklerine gore secilcektir

Adres bilgilerini , kimlik bilgilerini vs sana gönderiyoruz değil mi özelden ?

Ben de diyorum bu ne yav başka Bi cekılıste var afımı goremeyınce korktum birden.aslında bırlesseya ıkı topıkte

X