hosgeldinarkadasim ekledim seni de
masanın üzerindeki evraklar yüzünden kaybolmuş durumdayım. .oo kim gelmis vazgecilmezim
nasilsin
bende yogunum bu aralar olur oyle seyler
cekilisi 4 aralikta yapicam ve sonra herkesi bilgilendircem kim kime cikti hep beraber ogrenicezTamamdır süper o zaman :)
Kaç gün sonra başlayacak acaba çekiliş?
cekilisi 4 aralikta yapicam ve sonra herkesi bilgilendircem kim kime cikti hep beraber ogrenicez
hediyelerimizin gonderim tarihi 22 aralik tan itibaren baslayacaktir
tanitim topiginde kendini tanitirsan sevinirim ve bilgilerini ozelden msj la bekliyorum
masanın üzerindeki evraklar yüzünden kaybolmuş durumdayım. .tamda kötü ana denk geldi üzülüyorum sizlere yazamıyorum diye
tesekurleeeeerCanım tanıtımı yaptım.
İyi 3 gün kalmış bakim ben hangi Fıstığa yollayacağım :)
Bilgilerimi özelden atıyorum canım
canim benim cok az kalmiss rabbim sagkikla kucagina almayi nasip etsin peki cinsiyeti ve iamine kuzunun
onemli duyuru :
daha once cekilise katilan arkadaslar biliyordur ama ben yine de hatirlatmak istiyorum yeni katilan arkadaslarimizi da bilgilendirmis oluyorum bu sayede..
1. bilgilerini vermek istemeyen arkadaslar cekilisimize katilamaz
2. cekilis gununden once kendini tanitmayan ve bilgilerini gondermemis olanlar listeden cikarilacaktir(diger arkadaslarimiza haksizlik etmemek adina)
3. hediyelerin resimlerini paylasmak zorunlugu vardir
4. adi ustunde yeni yil cekilisi oldugundan bir hediyemiz zorunludur o da kirmizi ic camasirdir diger hediyeler partnerinizin zevklerine gore secilcektir
evet bana gonderiyorsunuz canim ozeldenAdres bilgilerini , kimlik bilgilerini vs sana gönderiyoruz değil mi özelden ?
ben kendi kendimle sohbet ediyorumKızlar mrhabalar bende ne zamandır katilamadim sohbete neler yapyorsunnnuzzzz :)
aaa niyee kiiii böyle olduuben kendi kendimle sohbet ediyorumkimse yok
neee desenn haklisinnnnnnn kiiii ozur dilerim kendi adima yogundum inan kiiieeeee nerelerdesiniz bakim
kimsenin gelip gittigi yok bakiyorum