kizlaaarr hadi yeni yil cekilisine!!!!!

Günaydınn kızlar. . .benimde hediyelerim tamam kırmızı don haricinde. . inşallah kurbanım beğenir hafta sonu paketlemelerini yapıp salı günüde kargoya verebilirim inşallah. . .

Benim katilimdende ses soluk yok hala

Eski heyheyli sen benim kurbanimdim çok iyi hatırladım. Çok güzel hediyeler almıştım bana halen de sakliyorum hediyelerini çok öptüm.

Açıkçası benim yolladığını kisiler benden memnun kaldinizmi şimdi bi garip hissettim kendim i

merhaba kızlarrrrrr :) neler olmuş yahuu öyle... Benderin hediyelerini güle güle kullan.. Yağmur zerresi kesene bereket canım.

Kızlar derin neyi beğenmemiş anlamadım ben zaten 3 hediye değilmiydi tamam kız 3 hediye almış sevdiğin renkte kazak almış ama kolları deforme olmuş ama farketmemiştir heralde. sonuçta üstünde etiketi var. küpeler harika don zaten harika :) eee ? ne bekliyormuş arkadaş

derincim seni anlıyorum ama biraz agır konusmussun sanki arkadasım gecen kadınlar günü topgnındede br arkadsımızın hedyesi gelmemişti cici göndermişti düşünmüş yne hediye paketi özensiz olmus evet

Kızlar 3 hediyem hazırrr.
Akşam çarşıya çıkacağım ve ufak tefek bir kaç şey daha bakacağım.

Bende kUrbana çok güzel yılbaşı paketleri aldım. Renkli kağıtlar ve susler son bir hediyem daha kaldı onuda aldım mi tamamdir

kızlar çekilişe geç kaldım ama kim kime ne aldı merak ettim. Hediyeler ulaştıkça paylaşın lütfen takipteyim ;-) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…