Gunaydin hatunlar. Ben de katilmistim gecen seneki cekilise ama hediyelerim geldiginde dumura ugramistim, beklentimi karsilayamadigi icin de bu sene katilmadim. O zaman soyleyemedim arkadas kirilmasin diye ama ben ozene bezene bir suru sey almistim kurbanima, benim hediyelerim bir milyoncudan alinan yumurtalik, pecetelik, arkasi yapiskanli ugur bocegi hic okumayacagim turden dini kitaplar... eski heyheyli ben hatirlayanlariniz olacaktir. Umarim cok cok begenmissinizdir bu seneki hediyelerinizi.
Canım benim bu durumu yaşayan anlar....
BenDerin Sana hak verdim aslında. İnsan kendisi özenle hediyeler seçip , özenle paketleme yapınca ister istemez karşı tarafında aynı özenle hediye göndereceğini düşünüyor.
İlk çekilişten hevesim kırıldı benim de bir daha katılmayı istemedim, hoşum gitti sorununuzu paylaşmanız tebrik ederim, hadi özensiz paketi bir şekilde anlarım da kolları deforme olmuş bluz ne oluyor.
Bazı arkadaşlarda çok büyük beklenti içerisinde olduğumu ima etmişler aksine özenle seçilen hediye ve paketleme ayrıntısına önem verilmesi beklentimdi ve yılbaşı konulu bir hediye en azından bir kartvizit, not, nebileyim çikolata, kahve, felanda hediye içine konulabilir.
Gunaydin hatunlar. Ben de katilmistim gecen seneki cekilise ama hediyelerim geldiginde dumura ugramistim, beklentimi karsilayamadigi icin de bu sene katilmadim. O zaman soyleyemedim arkadas kirilmasin diye ama ben ozene bezene bir suru sey almistim kurbanima, benim hediyelerim bir milyoncudan alinan yumurtalik, pecetelik, arkasi yapiskanli ugur bocegi hic okumayacagim turden dini kitaplar... eski heyheyli ben hatirlayanlariniz olacaktir. Umarim cok cok begenmissinizdir bu seneki hediyelerinizi.
İlk çekilişten hevesim kırıldı benim de bir daha katılmayı istemedim, hoşum gitti sorununuzu paylaşmanız tebrik ederim, hadi özensiz paketi bir şekilde anlarım da kolları deforme olmuş bluz ne oluyor.
Arkadaşlar yillardir çekilişe katılan biri olarak söylüyorum. Çekiliş şans işidir birazda ben çok onemserim hediye kutumdan tutun notlar susler vs. Içimden gelir severim çünkü suslemeleri. Bu zamana kadar çok güzel hediyeler de geldi hiç zevkim olmayan zevki geçtim. Sevdiğim renk bile değildi. Ama ben yinede teşekkür ettim. Sonuçta düşünmüş almış bu sene de böyle olsun dedim. Sıkmayın caninizi sizi anlayan biri olarak söylüyorum kısmet bu işler. Umarım bu yılınız gonlunuzde ne varsa o sizinle olur. Yeter ki önce sağlık sonra da kismetimiz olsun))
BenDerin Sana hak verdim aslında. İnsan kendisi özenle hediyeler seçip , özenle paketleme yapınca ister istemez karşı tarafında aynı özenle hediye göndereceğini düşünüyor.
Bu konuda hakli oldugunu yani ozen konusunda sana katilmistim ama yazdigin sert yorum paketleme konusunda degildi benderin yaniliyorum mu?Yanlış anlaşıldım yüksek bir beklenti içerisinde değilim aksine özenli bir şekilde gönderilmesi isteğim hediyenin paket yapılması poşet içinde gönderilmemesi gerektiği ayrıntısındayım. Yani daha özenli olunabilirdi bana göre
yinede kesesine bereket.
günaydın cicim bende bugün üşümedim hiç neden çünkü kalın kazak giydimGun ay din hatunlar
Bugun sogukmu ne