kizlaaarr hadi yeni yil cekilisine!!!!!

acikcasi bu cekilislere katilan arkadaslarin nedensiz ce yuksek beklenti icine girdiklerini gordum yiilardir ve bu beklentiler hayalkirikligina sebep oluyor.. burdaki amacimiz herkesin butcesine ,kesesinin bereketine gore hediyelesmek hic tanimadigimiz ve belki ilerde cok iyi arkadas olabilecegimiz insanlarla biraraya gelip iyi dileklerimizi paylasmaktir.. lutfen birbirimizi uzmeyelim

Yanlış anlaşıldım yüksek bir beklenti içerisinde değilim aksine özenli bir şekilde gönderilmesi isteğim hediyenin paket yapılması poşet içinde gönderilmemesi gerektiği ayrıntısındayım. Yani daha özenli olunabilirdi bana göre
yinede kesesine bereket.

Gunaydinnnn hatunlar nasılsınız :) bu arada katilimsiz gene bir sabaha uyanmış bulunmaktayım kendisi nerelerde acaba :KK51:

Gunaydin hatunlar. Ben de katilmistim gecen seneki cekilise ama hediyelerim geldiginde dumura ugramistim, beklentimi karsilayamadigi icin de bu sene katilmadim. O zaman soyleyemedim arkadas kirilmasin diye ama ben ozene bezene bir suru sey almistim kurbanima, benim hediyelerim bir milyoncudan alinan yumurtalik, pecetelik, arkasi yapiskanli ugur bocegi hic okumayacagim turden dini kitaplar... eski heyheyli ben hatirlayanlariniz olacaktir. Umarim cok cok begenmissinizdir bu seneki hediyelerinizi.:KK15:

BenDerin BenDerin Sana hak verdim aslında. İnsan kendisi özenle hediyeler seçip , özenle paketleme yapınca ister istemez karşı tarafında aynı özenle hediye göndereceğini düşünüyor. o_O

Gunaydin hatunlar. Ben de katilmistim gecen seneki cekilise ama hediyelerim geldiginde dumura ugramistim, beklentimi karsilayamadigi icin de bu sene katilmadim. O zaman soyleyemedim arkadas kirilmasin diye ama ben ozene bezene bir suru sey almistim kurbanima, benim hediyelerim bir milyoncudan alinan yumurtalik, pecetelik, arkasi yapiskanli ugur bocegi hic okumayacagim turden dini kitaplar... eski heyheyli ben hatirlayanlariniz olacaktir. Umarim cok cok begenmissinizdir bu seneki hediyelerinizi.:KK15:

Canım benim bu durumu yaşayan anlar....

BenDerin BenDerin Sana hak verdim aslında. İnsan kendisi özenle hediyeler seçip , özenle paketleme yapınca ister istemez karşı tarafında aynı özenle hediye göndereceğini düşünüyor. o_O

Bazı arkadaşlarda çok büyük beklenti içerisinde olduğumu ima etmişler aksine özenle seçilen hediye ve paketleme ayrıntısına önem verilmesi beklentimdi ve yılbaşı konulu bir hediye en azından bir kartvizit, not, nebileyim çikolata, kahve, felanda hediye içine konulabilir.

Arkadaşlar yillardir çekilişe katılan biri olarak söylüyorum. Çekiliş şans işidir birazda ben çok onemserim hediye kutumdan tutun notlar susler vs. Içimden gelir severim çünkü suslemeleri. Bu zamana kadar çok güzel hediyeler de geldi hiç zevkim olmayan zevki geçtim. Sevdiğim renk bile değildi. Ama ben yinede teşekkür ettim. Sonuçta düşünmüş almış bu sene de böyle olsun dedim. Sıkmayın caninizi sizi anlayan biri olarak söylüyorum kısmet bu işler. Umarım bu yılınız gonlunuzde ne varsa o sizinle olur. Yeter ki önce sağlık sonra da kismetimiz olsun:KK66:))

Bazı arkadaşlarda çok büyük beklenti içerisinde olduğumu ima etmişler aksine özenle seçilen hediye ve paketleme ayrıntısına önem verilmesi beklentimdi ve yılbaşı konulu bir hediye en azından bir kartvizit, not, nebileyim çikolata, kahve, felanda hediye içine konulabilir.

Derincim bagzilari dedigin kisilerden biriyim sanirim canim
söylekiii ....
paketleme konusunda hakli oldugunu dile getirdim lakin hediyeleri beyenmemk kustahlikti senilk verdigin tepkiye bak istersen fotolarin altina yaptigin yorumlara! kisilerle ilgili izlenimler ise kisiler kendileri veriri kimse birtarafindan uydurmaz sen ilk etapta hediyeye takildin paketlemeye degil

Birde yasayan bilir demissin ya evet canim cok yasadim bende bu durumlari lakin insanlarin aldiklariyla sorgulamadim kimseyi
...
tekrarliyorum sanal bir ortam kimse kimseyi tanimiyor bir sans sadece amac eglenmek daha fazlada bu topinkte bu konunun konusulmasini istemiyorum !
Nissanin da topink sahibi olarak bana katilacagini dusunuyorum
rica ediyorum konu kapatilsin

İlk çekilişten hevesim kırıldı benim de bir daha katılmayı istemedim, hoşum gitti sorununuzu paylaşmanız tebrik ederim, hadi özensiz paketi bir şekilde anlarım da kolları deforme olmuş bluz ne oluyor.

Merhaba canim evet cok iyi hatirladim seni ve sana hesiye alan kisiyi

Bu tur yapilan cekilisler eglence amaclidir elestirme amacli degil
Kazagin defosunu nerden gordun anlmadim ben okadar baktim goremedim de
Ayni kazak abarda gorsum dikkat ettim deri kisimlarindaki dikisler makine dikisi oldugundan daha genis sadece
demekki arkadasin butcesi sik gomleklere sik elbiselere yetmiyordu !

Ne iyi etmissin katilmamakla hayatta hayal kirikligina ugramak kotudur birdaha yasamamis oldun bak
iyi aksamlar

Arkadaşlar yillardir çekilişe katılan biri olarak söylüyorum. Çekiliş şans işidir birazda ben çok onemserim hediye kutumdan tutun notlar susler vs. Içimden gelir severim çünkü suslemeleri. Bu zamana kadar çok güzel hediyeler de geldi hiç zevkim olmayan zevki geçtim. Sevdiğim renk bile değildi. Ama ben yinede teşekkür ettim. Sonuçta düşünmüş almış bu sene de böyle olsun dedim. Sıkmayın caninizi sizi anlayan biri olarak söylüyorum kısmet bu işler. Umarım bu yılınız gonlunuzde ne varsa o sizinle olur. Yeter ki önce sağlık sonra da kismetimiz olsun:KK66:))

:KK36::KK36::KK36:

Zaten ozenli ve duzgun paketleme cekilisin kurallarindandir canim evet bu konuda hem fikiriz arkadasin ihmali gozden kacicak gibi degil dikkat ederseniz bizim yaptigimiz cekilis her sene elemeler oluyor kisi alimi kisitlaniyor neden iste priblem yasananlari birdaha almiyoruz cekilise
tekrar diyorum sanal ortam daha fazla mudahale edemiyorsun kisilere

Yanlış anlaşıldım yüksek bir beklenti içerisinde değilim aksine özenli bir şekilde gönderilmesi isteğim hediyenin paket yapılması poşet içinde gönderilmemesi gerektiği ayrıntısındayım. Yani daha özenli olunabilirdi bana göre
yinede kesesine bereket.
Bu konuda hakli oldugunu yani ozen konusunda sana katilmistim ama yazdigin sert yorum paketleme konusunda degildi benderin yaniliyorum mu?

Acikcasi bende yillardir cekilislere katiliyorum benimle ilgili olmayan hediyeler de aldim cicinin ve fulyanin da dedigi gibi burasi sanal ortam bir elin parmaklari bile ayni degil ki herkes ayni olsun...bu konunun burda kapanmasini istiyorum

selam kizlar,

Bikacgundur giremedim ancak simdi firsat buldum ki okuduklarima cok uzuldum minikcik bi yorum yapmadan gecemicem her ne olursa olsun yarim elma gonul alma illaki tanitim topiginde yazanla gelcek diye bir kural yok diye dusunuyorum yoksa bu isin suprizi nerde kaliyo ozensiz paketleme olabilir belki kendice haklidir ama resim altina yazilan yorumu cok gereksiz buldum neyse uzatmiyim gonderen arkadasin kesesine bereket diger arkadasta gule gule kullansin.
insallah boyle tatsizliklar tekrar yasanmaz.

----

Ben hediyelerimi tamamladimm insallah kurbanim begenirr :KK68:

Simdi gonderim zamanini bekliyorumm haftasonu sehirdisinda olcam kismet olursa pzt cikamazsam en gec sali gunu kargomu vericem malum ayin 22si :KK68:

X