Bende bu hafta ici tamamliycam insallahcici üzülme benimkindende ses yok. . Yoksa senmisin hıhhh söle bana :) meraktan çatlıcam bende henüz bir tane hediyesini aldım ..
Bende bu hafta ici tamamliycam insallah
Nasill uzulmiyeyim bacimm herkesin ki aramis yahuu
Ewet benim numarami bikyorsun belli olmsin diye aramiyorum
Benımki msj attı kım olduğunu demedi. Bende partnerimi arafım kım oldugumu soylemedimhediyesı ulasmıstır begenmedımıkı acaba bişey demedi
Himm ufak bir sikinti var sanirim derincim rica etsem yuklermisin fotolari yanliz tanitim topingine yukle istersen nissanim acmamis henuz muhtemelennerken diyedirHerkese günaydın acele gönderilen hediyem geldi....
Hediye alacak olan arkadaşlara nacizane tavsiyem tanıtım topiğini iyice okusunlar ki kurbanlarına kullanabilecekleri hediyeler ulaştırılsın.
Selam kızlar nasılsınız hadı toplaşın sohbete hedıyeler alındımı ben daha cıkamadım avm pöf bunhfta halledıcem kısmetse kyrbanım telf bekle bı kaç sorum olacak sana :))
Herkese günaydın acele gönderilen hediyem geldi....
Hediye alacak olan arkadaşlara nacizane tavsiyem tanıtım topiğini iyice okusunlar ki kurbanlarına kullanabilecekleri hediyeler ulaştırılsın.
Herkese günaydın acele gönderilen hediyem geldi....
Himm ufak bir sikinti var sanirim derincim rica etsem yuklermisin fotolari yanliz tanitim topingine yukle istersen nissanim acmamis henuz muhtemelennerken diyedir
sorun nedir merak ettimBiraz imalı yazmışsınız. Merak ettim açıkcası size gelen hediyeleri
sorun nedir merak ettim
hediye topigini actim Benderin resimleri yukleyebilirmisin
Nasilsiniz kizlar
BenDerin canım çok üzüldüm senin adına. . keşke işi olan acele göndermek aceleyle hediye seçecek olan katılmasa . . her ne kadar her yıl olumsuzluklar yaşayıp bir sonraki yıllarda ince elemeye çalışılsada demekki olmuyor. .
Biraz daha özenli olsak fenamı olur