kizlaaarr hadi yeni yil cekilisine!!!!!

cici üzülme benimkindende ses yok. . Yoksa senmisin hıhhh söle bana :) meraktan çatlıcam bende henüz bir tane hediyesini aldım ..
Bende bu hafta ici tamamliycam insallah

Nasill uzulmiyeyim bacimm herkesin ki aramis yahuu :KK42:

Ewet benim numarami bikyorsun belli olmsin diye aramiyorum:KK48::KK48:

Benımki msj attı kım olduğunu demedi. Bende partnerimi arafım kım oldugumu soylemedim :KK70: hediyesı ulasmıstır begenmedımıkı acaba bişey demedi :KK43:

Herkese günaydın acele gönderilen hediyem geldi....

Hediye alacak olan arkadaşlara nacizane tavsiyem tanıtım topiğini iyice okusunlar ki kurbanlarına kullanabilecekleri hediyeler ulaştırılsın.
Himm ufak bir sikinti var sanirim derincim rica etsem yuklermisin fotolari yanliz tanitim topingine yukle istersen nissanim acmamis henuz muhtemelennerken diyedir

Selam kızlar nasılsınız hadı toplaşın sohbete hedıyeler alındımı ben daha cıkamadım avm pöf bunhfta halledıcem kısmetse kyrbanım telf bekle bı kaç sorum olacak sana :))

Hediye alacak olan arkadaşlara nacizane tavsiyem tanıtım topiğini iyice okusunlar ki kurbanlarına kullanabilecekleri hediyeler ulaştırılsın.

Biraz imalı yazmışsınız. Merak ettim açıkcası size gelen hediyeleri :KK64:

Himm ufak bir sikinti var sanirim derincim rica etsem yuklermisin fotolari yanliz tanitim topingine yukle istersen nissanim acmamis henuz muhtemelennerken diyedir

Biraz imalı yazmışsınız. Merak ettim açıkcası size gelen hediyeleri :KK64:
sorun nedir merak ettim
hediye topigini actim Benderin resimleri yukleyebilirmisin

BenDerin BenDerin canım çok üzüldüm senin adına. . keşke işi olan acele göndermek aceleyle hediye seçecek olan katılmasa . . her ne kadar her yıl olumsuzluklar yaşayıp bir sonraki yıllarda ince elemeye çalışılsada demekki olmuyor. .

Biraz daha özenli olsak fenamı olur :KK43:

BenDerin BenDerin canım çok üzüldüm senin adına. . keşke işi olan acele göndermek aceleyle hediye seçecek olan katılmasa . . her ne kadar her yıl olumsuzluklar yaşayıp bir sonraki yıllarda ince elemeye çalışılsada demekki olmuyor. .

Biraz daha özenli olsak fenamı olur :KK43:

Bence Fena olmaz aksine çok iyi olur....

Derincim gediyelerin gelmis güle güle kullan ve alan arkadasin kesesine bereket
...
Hediyelerine baktimda canim paketlemedeki ozensizlik disinda birsey goremedim ben kazaktaki yirtiklarda gozukmuyor okadar yakindan cekmemne ragmen zira kazak yazmamissin ama sevdigin renkleri yazmissin ona gore alinmis ila ki kazak yazman gerekmiyordu diye dusunuyorum ben... herkes butcesine gore birseyler aliyor kalp kirmamak lazim biraz agir yazmissin ...
senelerdir cekikis yapan biri olarak herseyle karailastim kullanilmis urun gonderenler yarim dus jelleri ama benim tepki vermeme karsi suamam istendi hep karsi taraftan tesekkur edilip kapatildi konu ...
Burasi sanal bir ortam risk aliyoruz bu durumlarda ne olacagini karsimiza ne cikacagini bilmeyiz

Bu benim dusuncelerim kirmayalim birbirimizi amac kafa dagitip biseylerle ugrasmak

BenDerin BenDerin öncelikle hediyelerini almışın katilinin kesesine bereket.küçük bi tahlilsizlik yaşamışın anladığım ve gördüğüm kadarıyla ama şunu belirtmek istiyorum herşeyden önce tabiki hepimizin beklentisi istediğimiz hediyeleri alabilmek .Tanıtımını okudum mercan rengını sen belırtmışın kazakta çok kalın bır kazak degıl kollarında ve yakasındaki deri detaylar kibar duruyor evet kolunda küçük deformlar olmuş buda bence katilin gözünden kaçmıştır.Küpede takılmıcak bir küpe degil ve kırmızı donunda çok hoş.Senin beklentin belki daha yüksekti şık şeyler ve daha kaliteli hediyeler bekliyordun sanırım.Ama ne olursa olsun bence hitap etme şeklin yanlış katilini çok rencide edici konuşmuşsun. Bu senede senin şansın böylemiş Ama keşke bunu çok kırıcı bişekilde dile getirmeseydin. Bu benim Fikrim benim düşüncem.

X