• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlaaar doğurduuum!!!beyzam kollarımda artık:)

:1hug:İYİ GECELER ARKADASLAR BENDE YENİ ÜYE OLDUM VE HAMİLEYİM .ALLAH NASİP EDERSE 20 ARALIKTA DOGUMUM VAR.DOGUM YAPAN ARKADASIM ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN...:1hug:

canim Allah anali babali büyütsün kizini.darisi bütün hepimizin basina,kisacik ve güzel dogum olsun insaallah...cok güzel moral oldun,böyle kolay gecmesi daha öncesinde ne yaptin,yürüyüs gibi...?bir de sancin gelince bol sivi almak iyi olurmus dogru mu,bagirsaklari temizlemek icin...peki sanci girince derin nefes mi alarak gecirdin?rahim agzinda genisleme olunca dogum yakin mi oluyor?ne olur cok merak ettim.Tekrar hayirli olsun,sütün bol olsun canim.

hayırlı uğurlu ve ömürlü olsun ...Allah analı baablı büyütsün inşallah:nazar:a.s.doğumunu ne güzel anlatmışın...bayıldım vallahi:1hug:

canim Allah anali babali büyütsün kizini.darisi bütün hepimizin basina,kisacik ve güzel dogum olsun insaallah...cok güzel moral oldun,böyle kolay gecmesi daha öncesinde ne yaptin,yürüyüs gibi...?bir de sancin gelince bol sivi almak iyi olurmus dogru mu,bagirsaklari temizlemek icin...peki sanci girince derin nefes mi alarak gecirdin?rahim agzinda genisleme olunca dogum yakin mi oluyor?ne olur cok merak ettim.Tekrar hayirli olsun,sütün bol olsun canim.

ıyı dıleklerın ıcın sağol canım.ozellıkle yuruyus yapmadım ama hamılelığımde baya haraketlıydım yanı fazla yatmadım gezım tozdum gunluk ıslerımı yaptım.ben normaldede bol sıvı tuketıyorum zaten hamılelıktede gunde 2 3 lıtre ıcıyordum.sancı gırdığınde ebe derın derın burnumdan nefes alıp ağzımdan bırakmam gerektığını soyledı aynen yaptım baya ıse yaradı.rahım ağzı genıslesın dıye bı ığne vurdular acılmadan farklı bısey anladığım kadarıyla.

tesekkür ederim,doktor bana rahim agzinda genisleme baslamis dedi,sali günü gitmistim,o zaman söyledi.neyse önemli olan senin ve kizinin sag salim kurtulmasi,darisi hepimizin basina...

canım çok geçmiş olsun vede çok çok çok gözün aydın allah analı babalı sağlık sıhhatle büyütmeni nasip etsin inşallah darısı başımıza

allah analı babalı büyütsün inşallah bende senin gibi bi kerekte doğururum

Canım Allah analı babalı büyütsün ne güzel anlatmışsın doğumunu inan korkum azaldı Allah bayza ile birlikte sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürler nasip etsin ailene hoşgeldin beyza umarım bütün güzellikler seninle olur

canım ben sabah ağrılarla uyandım ama dayanalımayacak ağrılar değıldı.coğunlukla belımdeydı arada belımden kasıklarıma vurup 7 8 sanıyede gecıyodu.ağrılarla uyuyakalıodum uyandığımda devam edıyodum.aksam 5 e kadar evde dayandım ama yavas yavas suyum sızıyodu.bıde gıtmeden once bı guzel banyo yaptım bılmeden yaptım ama cok faydalıymıs sıcak su acılmaya yardımcı oluyomus.doğum anında doktorunun dedıklerını aynen yap oyle yapınca dahada kolaylasıyo hersey.bıde benım 20 gun once 2 cm acılmam vardı acele etme suyunu sancını bekle sunı sancı vermesınler cok fenaymıs dıyolar sırf o korkudan evde cektım saatlerce.dayanabıldığınce dayan bıtanem.allah yardımcın olsun

YARDIMIN İÇİN SAĞOL HAYATIM BENİM SANCILARIM VAR AMA SUYUM GELMEDİ...BİİDE BU ARALAR BANYO YAPINCA ORACIKTA KASILIP KALIYORUM BEBEĞİM Bİ AŞAĞIYA Bİ YUKARIYO HOPLUYO ZİLLİ ZARİFEM :))
İNŞALLAH BENDE KOLAY DOĞUM YAPARIM...
TEKRAR BEBEĞİN ANALI BABLI BÜYÜSÜN...

gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallah allahım tüm hamilelere senin gibi kolay bir doğum nasip eder inşallah

Allah analı babalı büyütsün canım, benimde iki kızım var. umarım sağlıklıdır allah mutluluğunuzu daim etsin.Şeniz:nazar:

canım benim gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün gerçekten de benim gibi gün sayanlar için cesaret verdin inşallah bizlerinde kolay doğumları olur

Back