Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim Allah anali babali büyütsün kizini.darisi bütün hepimizin basina,kisacik ve güzel dogum olsun insaallah...cok güzel moral oldun,böyle kolay gecmesi daha öncesinde ne yaptin,yürüyüs gibi...?bir de sancin gelince bol sivi almak iyi olurmus dogru mu,bagirsaklari temizlemek icin...peki sanci girince derin nefes mi alarak gecirdin?rahim agzinda genisleme olunca dogum yakin mi oluyor?ne olur cok merak ettim.Tekrar hayirli olsun,sütün bol olsun canim.
canım ben sabah ağrılarla uyandım ama dayanalımayacak ağrılar değıldı.coğunlukla belımdeydı arada belımden kasıklarıma vurup 7 8 sanıyede gecıyodu.ağrılarla uyuyakalıodum uyandığımda devam edıyodum.aksam 5 e kadar evde dayandım ama yavas yavas suyum sızıyodu.bıde gıtmeden once bı guzel banyo yaptım bılmeden yaptım ama cok faydalıymıs sıcak su acılmaya yardımcı oluyomus.doğum anında doktorunun dedıklerını aynen yap oyle yapınca dahada kolaylasıyo hersey.bıde benım 20 gun once 2 cm acılmam vardı acele etme suyunu sancını bekle sunı sancı vermesınler cok fenaymıs dıyolar sırf o korkudan evde cektım saatlerce.dayanabıldığınce dayan bıtanem.allah yardımcın olsun