kızlaaar doğurduuum!!!beyzam kollarımda artık:)

gözün aydin canim öyle güzel anlatmisinki korkanlar icin iyi bir nasihat olur insallah Allah herkese nasip etsin senin gibi güzel bir dogum

Nekadr Da Güzel Anlatmişssin Canim.moral Oldu Bana Cesaret Verdin Valla.
Gözün Aydin Canim Hayirli Olsun Allah Anali Babali Büyütsün Sağlikli Uzun Bir ömür Nasip Etsin Beyza Bebeğe.
Bizede Böyle Kolay Doğumlar Nasip Et Yarabbimm ..aminn..

ayyy bıtanem gözün aydınnn
minik fıstıgımız hosgelmişşş dılerımkı vatana mıllete ve size hayırlı bi evlat olurr...
sen doğurdun sıra bizlerde inşallah bizlerde doğurup burada sizlerle paylaşabılırız
fıstıgınıııı opuyorum kocaman kocaman

Allah analı babalı büyütsün acısını göstermesin canım bizede seninki gibi koloy doğumlar versin amin

Ne güzel bir duygu bu.. Allahim Sen herkese nasip et..

Allah anali babali büyütsün canim,hayirli bir evlat olur insallah..

canım gözün aydın Allah bebeğini analı babalı büyütsün kaderi güzel olsun inşallah....canım yaaa bende dün gece sancılarla hastaneye gittim 3 cm açılma var dedi sancılarda biraz var ama ilk doğum süreci uzun olabiliyor o yüzden yatırmayacağım 2 gün sonra gel rahim açılma hızına bakalım dedi...benimde büyük ihtimalle normal doğum olacak ama ben çok korkuyorum....bana ne gibi belirtilerin oldu ağrılarını en çok nerde hissettin ve doğum anında ne yapmamı önerirsin bana yardımcı olursan çoooooooooook sevinirim...:1hug:yerimseniben

canım gözün aydın,allah tüm hamişlere böyle kolay doğum nasip etsinnn, vatanına, milletine, ailesine hayırlı bir evlat olması dileğiyle, o minik prensesi öp yerime annesi

canım çok duygulandım allah analı babalı büyütür inş..çok sevindim senin adına tbrler.

canım ben sabah ağrılarla uyandım ama dayanalımayacak ağrılar değıldı.coğunlukla belımdeydı arada belımden kasıklarıma vurup 7 8 sanıyede gecıyodu.ağrılarla uyuyakalıodum uyandığımda devam edıyodum.aksam 5 e kadar evde dayandım ama yavas yavas suyum sızıyodu.bıde gıtmeden once bı guzel banyo yaptım bılmeden yaptım ama cok faydalıymıs sıcak su acılmaya yardımcı oluyomus.doğum anında doktorunun dedıklerını aynen yap oyle yapınca dahada kolaylasıyo hersey.bıde benım 20 gun once 2 cm acılmam vardı acele etme suyunu sancını bekle sunı sancı vermesınler cok fenaymıs dıyolar sırf o korkudan evde cektım saatlerce.dayanabıldığınce dayan bıtanem.allah yardımcın olsun

ay canım ne güzel masallah allah bizede böle kolay nasip etsin inşallah allah sağlıklı huzurlu uzun ömürler versin bebeğine

allah bağışlasın canım allah analı babalı büyütsün rabbim nazarlardan korusun beyza ismi hep çok hoşuma gider:1hug:

maşşlah ne güzel kolay olmuş dugumun inşalah herkezin kolay olur
güle güle buyut bebegini saglıkla

Aman Allahim bu ne kadar kolay bir dogum.Allahim bizede nasip etttt.Canim tebrik edrim.Allah anali babali buyutsunnn.

Allah Anali Babali Buyutsun Canim Bayagi Cesaretlimisin Bende 1 Ay Oldu Dogum Yapali Benimde Son Dk Kadar Normal Istedim Ama Tansiyonum Dusup Bacaklarimi Hissetmeyince Muayene Sirasinda Ustune Birde Morarmisim Hemen Sezeryana Aldilar Ama Bende Normal Dogum Yapmis Gibi Hissediyordum Kendimi Hic Agrim Yoktu Ve Hala Oyle Rahat Dolasiyorum Allah Anali Babali Buyutsun Yeniden

güle güle büyüt tatlı beyzanı darısı diğer bebek isteyen arkadaşların başına allah sana onun acısını göstermesin inşallah sevgiler

Canım gözünüzaydın,tebrik ederim.Allah analı babalı büyütsün inşallah.sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…