• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlaaar doğurduuum!!!beyzam kollarımda artık:)

cachymyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2007
158
3
96
41
İstanbul
kızlar salı gunu aksam 7.30 gıbı kızımı kollarıma aldım.doğumum en bastan ıstedığım gıbı normal oldu.doğumhaneye gırdım 40 dk da doğurdum cıktım:)doğum sonrası cok rahattım yurudum wc ye gıttım yedım ıctım.herkese kesınlıkle normal doğumu tavsıye edıyorum.
benım gece 3 gıbı camasırımda bı ıslaklık oldu ve ertesı gune kadar yavas yavas sızıntı seklınde devam ettı belımde sureklı bı ağrı vardı ama doğuracağımı tahmın etmemıstım.aksam 5 e kadar evde ufak ufak sancılar cektım ve sonra doktora gıttım.doktor kontrol ettı ve bu saate kadar nerdesın doğum baslamıs 5 cm acılmıs dedı.hemen odaya yerlestırdler.ebe geldı ve lavman yaptı cok basıt bısı bosuna korkmusum:)sonra acılmama baktı 7 cm olmus .ardından seruma bağladılar ve rahım ağzı acılsın dıye bı ığne vurdular artık sancılarım artmıstı ve 9 10 cm acıldım derken doğumhaneye aldılar.ıkınmalarda bıraz zorlandım belkı becerebılseydım daha cabukta cıkardı bebeğım.en sonunda bısmıllah dedım tum gucumle ıkındım ebede ustten bastırdı kzımın kafası cıktı ve gerısı artık cok kolaydı tutup cektıler hemen kızıma baktım:)3 dıkıs atıldı ve ertesı sabah 9 da taburcu oldum.su an cok ıyıyım...

gözün aydın allah analı babalı büyütsün inş. bebişinde vatana millete sana hayırlı bir bebek olur inş. bende 2 bebişimide normal doğum yaptım

Allah analı babalı büyütsün canımcımm...
Çok güsel anlatmışsın benim gibi bebişi olmayanlara kılavuz niteliginde...

Allah analı babalı büyütsün inşallah, hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun....adı da o kadar güzel ki...a.s.

maşallah canım benim....beyza hoşgelmiş dünyamıza.ne güzel kolayca kurtulmuşsun...rabbim kızını sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah.vatanına milletine ailesine hayırlı evlat olsun...o mis kokusunu bizim yerimize de kokla canım...inşallah biz de senin gibi kolay kurtuluruz...

Gözün Aydin Canim .. Nediyelim Allah Tüm Hamilelere Seninki Gibi Kolay Bir Doğum Nasip Etsin.. Bebişinle Sana Mutlu Bir Hayat Dilerim..

ay harikasin ! cesaret verdin normal dogum icin ! kizini herrrryerinden opuyorum ! Allah aileisne dinine miletine ve uakisikli kocisine hayirli bi insan olmasini nasip etsin! mutlu huzurlu neseli uzun harika bir omru olsun insallah beyzacigimin !

öyle güzel anlattın ki doğumu maşallah ya kolay olmuş sanki ben çok korkuyorum ilerde oluyrsa ya
allah bebişini analı babalı güzel günler büyütmeni nasip etsin inşallah yaa

canım gözün aydın sağlıkla sıhhatle büyütün bebişinizi.Allah bizede kolay doğumlar nasip etsin inşallah

TEBRiKLER DARISI BİZLERE ve İSTEYEN HERKESE....
ALLAH BEYZA BEBEĞE SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLER NASiP ETSİN.

:teytey:merhabalar..ALLAH analı babalı büyütsün.bebişini güle güle büyüt:emir_bebek:

canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün..bizim içinde dua et de senin gibi kolay doğuralım...

gozun aydin bebegini saglikla hayirlii evlat vatana dinine hayirli evlat olarak buyutursun insallah canim ne guzel ismide varmis ismiyle uzun yasasin insallah ismini okuturdunuz mu allahiml herkese nasip etsin bole kolay ve guzel dogumlar insallah aminnnn

Gözün aydın. Sağlıkla büyüsün inşallah.

kızlar salı gunu aksam 7.30 gıbı kızımı kollarıma aldım.doğumum en bastan ıstedığım gıbı normal oldu.doğumhaneye gırdım 40 dk da doğurdum cıktım:)doğum sonrası cok rahattım yurudum wc ye gıttım yedım ıctım.herkese kesınlıkle normal doğumu tavsıye edıyorum.
benım gece 3 gıbı camasırımda bı ıslaklık oldu ve ertesı gune kadar yavas yavas sızıntı seklınde devam ettı belımde sureklı bı ağrı vardı ama doğuracağımı tahmın etmemıstım.aksam 5 e kadar evde ufak ufak sancılar cektım ve sonra doktora gıttım.doktor kontrol ettı ve bu saate kadar nerdesın doğum baslamıs 5 cm acılmıs dedı.hemen odaya yerlestırdler.ebe geldı ve lavman yaptı cok basıt bısı bosuna korkmusum:)sonra acılmama baktı 7 cm olmus .ardından seruma bağladılar ve rahım ağzı acılsın dıye bı ığne vurdular artık sancılarım artmıstı ve 9 10 cm acıldım derken doğumhaneye aldılar.ıkınmalarda bıraz zorlandım belkı becerebılseydım daha cabukta cıkardı bebeğım.en sonunda bısmıllah dedım tum gucumle ıkındım ebede ustten bastırdı kzımın kafası cıktı ve gerısı artık cok kolaydı tutup cektıler hemen kızıma baktım:)3 dıkıs atıldı ve ertesı sabah 9 da taburcu oldum.su an cok ıyıyım...

okurken bile fenalaştım
yine de ben olsam cok korkardım
icinden bi canlı cikiyor
oracikta ben kesin bayılırdım bilmiyorum
hayırlı olsun siz cok cesaretlisiniz
ben sanırım basacikamam

allah analı babalı büyütsünncanımm.doğum hikayeni okuyunca kendi doğum anım geldi aklıma gerçekten normal doğum tavsiye ederim herkee bambaşka bir duyyguuu

Back