kızlaaaarrr doğum gününde nasıl bir sürpriz yapayım...?

tamam o zamann galatasaraylı çakmak kupa iyi fikir. aslında saat de olur :) teşekkürler baya fikir oldu :)

bazen iter gitt gitt diye..bazen eteğime sarılır yalvarır lütfen biraz daha kal diye böyle bir adam işte..gerçekten çekilmez oluyor bazen..diyorum ki arkana bakma çek git bir de diyorum ki yok yok az zaman ver ama biliyorum düzelmez

Dengesiz desene. Aslan burçları dünya benim etrafımda dönsün ister. Hele erkekleri felakettir. Çok seviyorsan, iyi yönleri kötü yönlerinden fazlaysa, hatalarını hoş görebiliyorsan devam et. Ama katlanıyorsan, tahammül ediyorsan birgün sabrın tükenecektir. Sabrın tükenince de pişman olursun. İyi düşün canım.

dengesizin sözlükteki anlamında onun adı yazıyor olmalı...işte bazen çok mutlu oluyoruz bazen beni çok mutsuz ediyor..böyle insanlarla evlilik yürümez onu biliyorum en azından..

dengesizin sözlükteki anlamında onun adı yazıyor olmalı...işte bazen çok mutlu oluyoruz bazen beni çok mutsuz ediyor..böyle insanlarla evlilik yürümez onu biliyorum en azından..

İnşallah düzelir ne diyeyim. Ama bu konuda açık açık konuş, kartlarını koy ortaya. Tamamen değişmese de belki çeki düzen verir kendine biraz. Çaba sarfederse, sende bazı şeyleri alttan alırsın, düzeniniz oturur. Ama sadece senin çabanla hiçbir şey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…